Hayat Hikayem :(

İlk önce mutlu yaşlara demek istiyorum.
Aksilikler bulmuş seni diyelim. Rahatsızlığın içinse bilhassa geçmiş olsun demek isterim.
Fakat çok fazla bunalıma gireceğin bir durum yok.
Ben ne Oldu da sevgilinle mahkemelik oldun onu kavrayamadım. Boşanma gibi anlatmışsın, oysa ki sevgilin ve sanırım uzaktan da olsa bir akraban. Ondan uzak dur, onunla konuşman bile hata şuanda.
Ailenin yanında olması senin en büyük avantajın, burnun içinse doktorunla bizzat görüşmelisin, eğer kendini dışarı çıkmayacak kadar kötü hissediyorsan (ki bu burnunun ne kadar süredir görüntüsüne aldandığına bağlı. Ameliyat olan burunlar minimum 2 yılda oturur) bunu ona söylemelisin, düzelecek birşey varsa düzeltmeli yoksa mahkemeye vereceğini söylersin.

Y

Yok o kadar kötü değil eskisi kadar iyi değil.

Usenmedim buldum öncesi sonrası resimlerinizi.
Ne kadar da abartmissiniz..
Bende neler düşündüm yazık kızı ne hale getirdiler falan diye.
Gidin tedavi falan olun. Böyle yaşanmaz.
Burnunuz gayet güzel olmuş. Evet eskisini daha çok seviyor olabilirdiniz ama geçti bitti artık diye düşünün. Eğer islevsel probleminiz yoksa bir ameliyat daha fikrinden vazgeçin.
Ve boş kalmayin. Bunlar hep boşluktan
Gidin ise başlayın. Kazandiginiz parayla da psikoloğa gidin.

Burnum kötü değil ama yapısıyla çok oynamış doktorlar la benle hem fikir eskisinden iyi degil çok kotu De değil yani sadece yüz simam yüz K arekterim kayboldu .

Burnum kötü değil ama yapısıyla çok oynamış doktorlar la benle hem fikir eskisinden iyi degil çok kotu De değil yani sadece yüz simam yüz K arekterim kayboldu .
Şöyle düşün.
Çevredekilerin etkisi Emin'im çok büyük, "senin yüzün çok değişti, eski burnun daha güzeldi" falan filan..
Bunlar senin psikolojini etkiler. Aldırma.
Eminim mübalağa edilecek bir durum yoktur, üzme kendini. Ayrıca yüz harlarımız küçük biz insanların, yapılacak herhangi bir değişiklik mesela takma kirpik, bununla bile göze farklı gelinirken, estetik normal sayılmaz mı?

Eski sevgilinle görüşme seni gafil avlamış.
Burnun konusunda da üzgünüm geçen tv de bi kadın çıkmıştı ameliyat oldum daha kötü oldu eski burnumu istiyorum diyorsu o sizmisiniz acaba

Haklısınız burnum kötü değil belki ama istemediğim bir burunla yaşamak zorunda kaldim Allah kimseye sevmediği bir şeyle yaşamak zorunda bırakmasın zaten eskiyi döndürecek güç yok bu dünya da bende kendime kızıyorum insanların başına neler geliyor iste insan kendine ait olan birşeyi kaybedince bu kadar kötü hissedebiliyor Allaha şükür etmek lazim beterin beteri var Allah hayırlı kapıları açsın hepimize

Eski sevgilinle görüşme seni gafil avlamış.
Burnun konusunda da üzgünüm geçen tv de bi kadın çıkmıştı ameliyat oldum daha kötü oldu eski burnumu istiyorum diyorsu o sizmisiniz acaba
Yok tv çıkmadım malesef benim gibi eski burnunu geri isteyen çok insan var

Ya b
Ya 3 yıl peşimi bırakmadı ona donuyum diye cok kotu seylerde yapti burnumdan dolayı pesimi birakti sonra bir anda geri döndü yok ben yanındayım falan demeye başladı off başıma bela oldu resmen.

Evet biraz kendim için cabalamam gerekiyor .dışarda güzel bir hayat var onu sebeb ne olursa olsun yasamaliyim zorda olsa yapmaliyim çok sağolun.

Ya ben insanların cok guzel oldu demesini bile duymuyorum ben mutsuz oldum sonuçtan doktor denek niyetine burnumda sanat sergiledi ve burnumun yapıyla tamamen oynadı bir foto cekiliyoum saatlerce agliyorum

Ya ben insanların cok guzel oldu demesini bile duymuyorum ben mutsuz oldum sonuçtan doktor denek niyetine burnumda sanat sergiledi ve burnumun yapıyla tamamen oynadı bir foto cekiliyoum saatlerce agliyorum
Biz, insanların bize söylediklerine ihtiyaç duyarız, bu çok normal birşey.. Fakat; bu doğru bir tavır değil, kendini üzmekten başka birşey yapmıyorsun.
Neden bir fotoğraf çekip bir saat ağlamayı seçmek yerine, doktoruna bir gününü ayırıp sorunu çözmeye çalışmıyorsun..

Gittim konuştum bana sana öyle geliyor milimetrik oynadım diyor hayır kocaman burun çok küçüldü dedim daha ödem olmasına rağmen doktor herkes küçük kısa kalkik burun sever dedi kızdım haklı olarak ben ameliyatta burun kuculsun yada şöyle yada böyle olsun demedim tepki gösterdim 6 ay bekl e söz ameliyat edip eski haline getirecem diyor kac tane doktora gittim imkansız diyorlar onuda geçtim hadi degistircek sen sor nasıl burun seviyorsun benimde fikrim olurdu sonrasında artık doktorum cevap vermiyor 6 ay sonra gel diyor oyalıyor beni burnun güzel keske benim yerime kbb gitseydin bana g elmeseydin sonra psikatriye git yani 2 saat ameliyat burnunda sıkıntı yok dedi 4 saat ameliyat oldu ve istemediğim bir şey oldu işte neydim ne oldu .

Revizyon ameliyatları 4 saat sürüyor benim ilk ameliyatim ve 4 saat ne alaka yani sordum defalarca sorun var miydi yok diyor e yoksa burnum niye bu halde plastik cerrah yerine kbb gitseydin falan dedi .hayır anlamıyorum plastik cerrah diye burnumu komple değiştirme hakkına mi sahip oluyor sinir oldum .Artık ah te etsem vah ta etsem hiç bir şeyi değiştirmez Allaha havale ettim

Hayatınız ne kadar toz pembe. İlk defa mi istemediğiniz bir şey oluyor anlamadım ki.
İnsanlar sevmedikleri işlerinde ihtiyaçları olduğu için senelerce çalışıyor.
Yada alkolik baba, ahlaksız anne ile yaşıyor..
Yada daha iyi hayat yaşayanları göre göre çok kötü evlerde, kotu sartlarda yaşıyor.
Yüzlerinde yara izi, eksik uzuvla yaşıyor yada sevdiklerini kaybediyor.
Burnumda burnum diye tutturmussunuz...

Ve ayrıca burnunuz da doktor sanatını konuşturmuş diye şikayet etmişsiniz çok katıldım doktorunuza
Madem estetik istemiyordunuz neden KBB tercih etmediniz?
Aynı ameliyatı 2 farklı branş gerceklestirir, biri icin fonksiyonel olmasi yeterli iken diğeri estetikte yapar. Bunun da adı üzerinde diye düşünüyorum...
Gelmiş geçmiş zaten desip durmayın. Psikolojik yardım alın hayatınıza devam edin.
Sokaga cikin, ise gidin..
Bir fotoğraf çektirip saatlerce ağlamak ne demek allah askına.

õ

Allah beterınden korusun ama uzulme
Ben kendımı cok begenen bırıyım. Eylul ayında bır kaza gecırdım dıslerım kırıldı, ve alt dudagım ıcten ve dıstan olmak uzere parcalandı
Şuanda dudak duzeldı ama opr. sonucu bıraz sertlık ve halıyle sıslık var dıslerımıde yaptırdım protezlerım kaldı. Hallolmayacak seymı var su hayatta !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…