- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Valla kimseye güven olmaz hele bunu yapan uzaktan akrabam malesef Allah yasatmasinEy Hanımlar ne diye erkeklere bukadar körkütük bağlanıyorsunuz üstelik ileride çok pişman olacak şeyleri yaşayıp karakteri bozuk adamların elinde 1 koz oyuncak oluyorsunuz aklarınızı başınıza alın ve hep diyorum parmağınızın ucunu bile dokundurmayın bişey olmaz derseniz konu sahibinin başından geçenleri tekrarını sizde Allah korusun yaşayabilirsiniz .
Bende öyle düşünüyorum yanimda görünüyor ama değil.Sen psikoloğa gidiyor musun?
Daha doğrusu devam ediyor musun?
Öyle hatırlıyorum daha önce kii konunuzdan..
Burnunun inanki yeni hali çok güzel sana çok yakışmış.
Sana faydası olmuyor anlaşılan burdan yazılanlar...
Sakın o eski adama bulaşma derim bu sıkıntılı günlerinde zaafindan faydalanmak istiyor...
Fotoğraflardan yorum yapıyorsunuz bide gerçeğe bakmak lazim ver en Allah alanda o ben başka bir şey için ameliyatta girdim başka türlü oldu ben yanlış yoldayim fark ettim eski dusman dan dost olmazSen psikoloğa gidiyor musun?
Daha doğrusu devam ediyor musun?
Öyle hatırlıyorum daha önce kii konunuzdan..
Burnunun inanki yeni hali çok güzel sana çok yakışmış.
Sana faydası olmuyor anlaşılan burdan yazılanlar...
Sakın o eski adama bulaşma derim bu sıkıntılı günlerinde zaafindan faydalanmak istiyor...
Haklısınız yanlış yaptim o artık çok zayıf olduğumu düşünüyor daha rahat sırtımdan vuracak bu defa !Tehdit edenle neden iletişimin var hala?
Daha kötü şeyler var da anlatilmaz yaşanır ama buda şükür beterin beteri varBumu hayat hikayen sukret bence bende baya çileli biseysin sandım
Doktorun kimdi ??Kaç tane doktora gittim kötünün iyisi olur eskisi olamaz sadece orta yol bulunur deniyor
Yani haklısınız fırsatçı ya da vicdanı sizladi bana yaşattıkları için en azından ben öyle düşündümDiğer konularına da yazmıştım burnunu dert etme !
Ülkede burun ameliyatı olmayan endemik tür muamelesi görüyororan çok yüksek
Yani o şekilde çalışabilirsin . Bir iş bul ortamını değiştir filan iyi gelir .
Bir de o kadar uzun süre sonucu o kadar sancılı biten bir ilişkiden hala medet ummanı tebrik ediyorum
En sevdiğimiz sevgili yılları boşa harcayıp terk edilince mahkemeye verip açık bir anımızda tekrar sırnaşan O zaman dans
Yani haklısınız fırsatçı ya da vicdanı sizladi bana yaşattıkları için en azından ben öyle düşündüm
Haklısınız sadece istemediğim bir şeyle yaşamak zorunda kaldım ve o yüzden kendimi cok kötü hissettim güven proglemim yok sadece çok mutsuz oldum mutsuzken insanın içinden hiç bir şey yapmak gelmiyor iste .Kaç konu açtın burnunla ilgili acaba? Bu kadar beğenmediysen revizede düzeltilir, bir hal çaresi vardır mutlaka...
Kimse dostundan, arkadaşından veya sevgilisinden burnu çirkin diye uzaklaşmaz. Sevgilinizden ayrılışınızı başka anlatmışsınız bu konuda, önceki konunuzda "üç yıl peşimi bırakmayan sevgilim beni terk etti, o kadar çirkin oldu burnum" filan demiştiniz.
Özgüven sorununuz olduğunu düşünüyorum ki dışarı çıkamaz oldum diyorsunuz, bununla ilgili (burnunuzu kabullenemeyişiniz için de) profesyonel bir yardım almalısınız.
Allah korusun her şey bizim için. Ters giden bir ameliyat değil de her an bir yangın yaşayabilir veya bir kaza geçirip yüzümüzü, vücudumuzun bir bölümünü, hatta canımızı bile kaybedebiliriz.
Bitmiş gitmiş bir ilişki ve gayet normal görünen bir burunda bu kadar yıkılınacak bir durum yok.
Geçmiş olsun tabi, sonuçta rahatsız olmuş olabilirsin ama bu kadar büyütme. Allah can sağlığı versin. Bir yardım al, psikoloğa git. Tek başına atlatamadığın belli. Eaki sevgilinden de medet umma, doğru dürüst bir profesyonel yardıma başvur.Hak
Haklısınız sadece istemediğim bir şeyle yaşamak zorunda kaldım ve o yüzden kendimi cok kötü hissettim güven proglemim yok sadece çok mutsuz oldum mutsuzken insanın içinden hiç bir şey yapmak gelmiyor iste .
Haklısınız başıma her türlü belayı açabilir o potansiyel var
3 yıl boyunca sızlamadı şimdi sızladı
Lütfen gözüne perde inmiş saf olma !
At adamı hayatından . Yeni bir işe başla başka çevreler edin .
Birazda aile itibarını düşün
Geçmiş olsun tabi, sonuçta rahatsız olmuş olabilirsin ama bu kadar büyütme. Allah can sağlığı versin. Bir yardım al, psikoloğa git. Tek başına atlatamadığın belli. Eaki sevgilinden de medet umma, doğru dürüst bir profesyonel yardıma başvur.[/QUOT çok haklısınız
Eski sevgilin hala kotu biri ve psikolojik sorunlari olabilir senin caresiz halinden yararlanmaya calisiyor. Para biriktir yada kredi cek cok iyi bir doktora burnunu yeniden yaptir, insanlar artik olmayan burnu burun yapiyorlar eminim seninki de eskisinden de guzel olacaktir. Sonra kendine temiz bir sayfa cek hayatinda seni zor zamanlarindan faydalanmak isteyen degil de seni her zaman ileriye goturebilecek insanlarla birlikte ol. O adam yuzunden ailende cok uzulmus, en azindan onlara bunu yasatma...
Aynen ben çok kötü duruma düştüm psikolojik iyi degil oda fırsattan istifade yanimda görünüp sonrasi Allah bilir başıma ne gelecek .Eski sevgilin hala kotu biri ve psikolojik sorunlari olabilir senin caresiz halinden yararlanmaya calisiyor. Para biriktir yada kredi cek cok iyi bir doktora burnunu yeniden yaptir, insanlar artik olmayan burnu burun yapiyorlar eminim seninki de eskisinden de guzel olacaktir. Sonra kendine temiz bir sayfa cek hayatinda seni zor zamanlarindan faydalanmak isteyen degil de seni her zaman ileriye goturebilecek insanlarla birlikte ol. O adam yuzunden ailende cok uzulmus, en azindan onlara bunu yasatma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?