- 24 Eylül 2016
- 27
- 13
- 3
- Konu Sahibi Hayaldunyasindakiruh
-
Gerçekten çok üzülüyorum şu yazılanlara anlam dahi veremiyorum,hepinize sahte gelen hayatı ben bizzat yaşıyorum,sözlerim edebiyat yazısıymış tezmiş bilmem ne gerçekten hayret edici acıma daha fazla acı katıyorsunuz. Ne sizin buraya yorum atarak beni olumlu etkilediğiniz var ne de benim acımı anlayabilecek kadar yüreğiniz. İsmimi görmesini istemediğim kişiler olmasa buraya hastane raporlarını,annemin adli tıpdan gelen ölüm raporunu paylaşmak isterdim. Ve evet çok doğru hamilelik yönünden şüphe duymanız,ben sanıyordum ki Twitter gibi karakter kısıtlaması var burada ama değilmiş.Size şöyle belirteyim ben sezeryanla Doğum yaptım ve tek narkozla aynı zamanda safra kesemde alındı. Safra kesemin alınmasının nedeni çamur,çok sayıda taş ve kum.ve ayrıca safra kesem normalin 2.5 katı büyüme yapmıştı. Evet karnımda bir his olduğunu bende hissetmiştim ve zaman zaman ağrılar yaşıyordum. Ben bunları hep gaz sancısı olarak gördüm,içimdeki kıpraşmayıda safra kesemden kaynaklanan bir sorundur diye aldırış etmedim çünkü mideyle beraber çalışan bir organdır kese. Benim iyileşme süremde çok uzun oldu ve tüm bu anlattıklarım alıntı değil yaşantıdır,hala bir umut arıyorum.Tesekkurler7.ayına kadar bir insan hamile oldugunu nasıl anlamaz?
Hadi karnın şişmedi, hadi adetlerin zaten duzensizdi şüphelenmedin.
E bu bebek hiç mi tekme atmadı hiç mi dönmedi hem de o stresleri yasarken?
Bana da inandırıcı gelmedi diyorum ve uzuyorum.
Sanırım hiç ceset görmediniz,bir kez görünce üstelik o kişi anneniz olursa ona son kez bakacağınızı bilerek daha önce hiç farketmediğiniz lekelerini,yüz hatlarını görürsünüz bu çok acı ama sizi inandıramayacak kadar gerçek olması bana daha çok acı veriyor. Herkesin gerçekliğinden şüphe duyduğu hamilelik konusuna değinecek olursam,ben karnımdaki şişmeyi,yemek yediğimde midemin normalinden fazla bulanmasını hep bir hastalık olarak görmüş ve sayısız ağrı kesici içmiş biriyim.Hatta bu şikayetle hastaneye gitmiş,doktorun benden 19 tane test istemesinden dolayı korkup geri dönmüş biriyim.Tabi hamile oldugumu öğrendiğimde detaylı bir süreçten geçtim ve aynı zamanda safra kesemde çok sayıda taş,çamur ve iltihabın olduğunu öğrendik. Ben sezeryanla doğum yaptım ve aynı zamanda tek narkoz ile safra kesesi ameliyatı geçirip safra kesem alındı.Benim doğum sonrası CRP değerim 126ydı. bunun ne denli çok oldugunu dogum yapmış biriyseniz zaten bilirsiniz.Bunun yanında tekmeleme gıbı bırşey hıssettıgım hıc olmadı ve fazla kilo sahibiyim benım ıcın anormal bır durum yoktu yalnız şuan kelımelerım gerçekten tukendı ve yapacağım hıcbırseyın ıyı hissettirmeyeceğini anladım. yalnız olmak çok zor burası bır kaçış diye dusunmuştum. artık hıcbırseyden emın degılımİnsan annesinin intiharını yazarken elindeki tek taşlardan bahşeder mi yahu ?
Ben de inanmadım ama gerçekse başınız sağ olsun. Çocuk olayına hiç değinmiyorum bile 7 aylık hamile olan biri bunu fark etmezse zekasına dair şüphe duyarım ve ben zekasından şüphe duyulacak birinin kendini bu kadar iyi ifade ettiğini hiç görmemiştim
Peki.Sanırım hiç ceset görmediniz,bir kez görünce üstelik o kişi anneniz olursa ona son kez bakacağınızı bilerek daha önce hiç farketmediğiniz lekelerini,yüz hatlarını görürsünüz bu çok acı ama sizi inandıramayacak kadar gerçek olması bana daha çok acı veriyor. Herkesin gerçekliğinden şüphe duyduğu hamilelik konusuna değinecek olursam,ben karnımdaki şişmeyi,yemek yediğimde midemin normalinden fazla bulanmasını hep bir hastalık olarak görmüş ve sayısız ağrı kesici içmiş biriyim.Hatta bu şikayetle hastaneye gitmiş,doktorun benden 19 tane test istemesinden dolayı korkup geri dönmüş biriyim.Tabi hamile oldugumu öğrendiğimde detaylı bir süreçten geçtim ve aynı zamanda safra kesemde çok sayıda taş,çamur ve iltihabın olduğunu öğrendik. Ben sezeryanla doğum yaptım ve aynı zamanda tek narkoz ile safra kesesi ameliyatı geçirip safra kesem alındı.Benim doğum sonrası CRP değerim 126ydı. bunun ne denli çok oldugunu dogum yapmış biriyseniz zaten bilirsiniz.Bunun yanında tekmeleme gıbı bırşey hıssettıgım hıc olmadı ve fazla kilo sahibiyim benım ıcın anormal bır durum yoktu yalnız şuan kelımelerım gerçekten tukendı ve yapacağım hıcbırseyın ıyı hissettirmeyeceğini anladım. yalnız olmak çok zor burası bır kaçış diye dusunmuştum. artık hıcbırseyden emın degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?