hayat kadinlari

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.

Hastalik icin degil bilmiyorum sirmasaydim keske sinirim bozuldu

Girizgah aids içerikli olunca acaba onu mu dert ettin diye düşündüm kendi adıma en çok onu takardim Allah esirgesin çocuğum var ona da bulaştırmak falan...

Düşünme artık, geçmişe yapacak bişey yok

Sonunda bir amaca hizmet etmeyen sorularin sorulmasini mantikli bulmuyorum.
Evlenmeden once sorsaniz ve es adayiniz durust davranip soylese, kabul etmeyip evlenmeseniz neyse.

Bu cevap sizin hicbir isinize yaramaz, durduk yere kendinizi huzursuz ettiniz.
Acikcasi boyle bir soru sormazdim. Merak o kadar da iyi bir sey degil.

Evet haklisiniz sormaz olaydim tiksindim adamdan durup dururken aslinda biliyordum biseyler yasadigini neden böyle oldum bilmiyorum bellkide hassas anima denk geldi

Büyük konuşmak istemiyorum malum bekarım ama sorup sorup , sonra trip atmanın alemi yok . Sormadan önce içinizde tartsaydınız bunlar olmazdı .

Olmuşla ölmüşe çare yok . Unut gitsin .

Sevgilisiyle olsa seviyolarmis yapmis derdim ama bende hayat kadiniyla olan bir erkekten tiksinirdim. Sizi anlayabiliyorum o yuzden. Zamanla gecer sanirim
Aynenn öyle sagolun anlatabilmisim parayla yapmasi sonra bilmiyorum askla yapilmazmi böyle bisey sirfyapmak icin yapilmasi tuafff esime bakiyorum yakistiramiyorum zamanla unuturum insallah

Evet haklisiniz sormaz olaydim tiksindim adamdan durup dururken aslinda biliyordum biseyler yasadigini neden böyle oldum bilmiyorum bellkide hassas anima denk geldi
Aşar siniz sorun değil sonuçta biliriz hep eslerimiz daha önce bu işi oyke böyle yapmış. ..ilk milli olsunlar diye abileri babaları götürüyor ya naapsinlar. ..onlar cinselliği doğal görüyor çok fazla anlam yükleyen biziz bence. ..onlar wc ye bile girip mastürbasyon yapabiliyor dusunsene aslında ne kadar önemsiz birsey o an ihtiyaç gidermek yani;siz wc de sevişmek ister misiniz mesela? Bırakın aşın bunları takılmayin. ..Geçmişte parasıyla yapmayı bırakın tutkulu bir aşk bile yaşamış olsa bu kişi eşiniz de olsa sizden öncesini sorgulama hakkınız yok. ..onlara göre bu normal. ..önemli olan sizinle nasıl. ..boşuna üzüyor sunuz kendinizi. .gerek yok. ..hepsi böyle. ..Benim eşimin de elbet olmuştur ki sormam da ilgilenmem de gerek yok ki boşuna kafamı yorcam bur ise de yaramayacak ...Relax. ....

Ne farkeder ki aşkla ya da parayla
Hatta aşkla olması daha acı bence düşünsenize sadece size ait olabilecek bir hissi başkasıyla yaşamış bile olurdu.
Öbürü ise duygusuz anlamsız bir şey ...yanlış anlamayın hiçbir şekilde mazur görmem ben de ama olan olmuş ve o da şu an gereksiz görüyorsa Allah affetsin demişse hala takmaya gerek yok geçmiş gitmiş düşünüp boşuna gerilmeyin
Herkes bi şekilde bi yerlerde gençlik hataları yapmış

Peki evlenmeden karşı cinsle para karşılığı birlikte olan erkek değil de kadın olsa hakkında ne söylenirdi?

Eşi Allah affetsin demiş, gençlik hatası der geçer miydi?

Peki evlenmeden karşı cinsle para karşılığı birlikte olan erkek değil de kadın olsa hakkında ne söylenirdi?

Eşi Allah affetsin demiş, gençlik hatası der geçer miydi?
Valla onu bilemicem kendi eşi affetmezse bence de iki kere düşünsün o hoşgörmezdi ben niye hoşgörüyorum diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…