- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Hastalik icin degil bilmiyorum sirmasaydim keske sinirim bozulduEvlenmeden sorardım, şimdi irdelemenin faydası yok, hastalık vs olsa evlilik öncesi yapılan testlerde çıkardı zaten
Öyle ama bilmiyorum yaklasasim gelmiyor istemiyorumFazla merak iyi değildir napcaksın adamın senden öncesini senininle olan kısma bak
Sen hala burda mısın kız akşamdan sonra yorulup uyuman lazımdı:)Evlenmeden sorardım, şimdi irdelemenin faydası yok, hastalık vs olsa evlilik öncesi yapılan testlerde çıkardı zaten
Hastalik icin degil bilmiyorum sirmasaydim keske sinirim bozuldu
Sen hala burda mısın kız akşamdan sonra yorulup uyuman lazımdı:)
Evet haklisiniz sormaz olaydim tiksindim adamdan durup dururken aslinda biliyordum biseyler yasadigini neden böyle oldum bilmiyorum bellkide hassas anima denk geldiSonunda bir amaca hizmet etmeyen sorularin sorulmasini mantikli bulmuyorum.
Evlenmeden once sorsaniz ve es adayiniz durust davranip soylese, kabul etmeyip evlenmeseniz neyse.
Bu cevap sizin hicbir isinize yaramaz, durduk yere kendinizi huzursuz ettiniz.
Acikcasi boyle bir soru sormazdim. Merak o kadar da iyi bir sey degil.
Aynenn öyle sagolun anlatabilmisim parayla yapmasi sonra bilmiyorum askla yapilmazmi böyle bisey sirfyapmak icin yapilmasi tuafff esime bakiyorum yakistiramiyorum zamanla unuturum insallahSevgilisiyle olsa seviyolarmis yapmis derdim ama bende hayat kadiniyla olan bir erkekten tiksinirdim. Sizi anlayabiliyorum o yuzden. Zamanla gecer sanirim
Aşar siniz sorun değil sonuçta biliriz hep eslerimiz daha önce bu işi oyke böyle yapmış. ..ilk milli olsunlar diye abileri babaları götürüyor ya naapsinlar. ..onlar cinselliği doğal görüyor çok fazla anlam yükleyen biziz bence. ..onlar wc ye bile girip mastürbasyon yapabiliyor dusunsene aslında ne kadar önemsiz birsey o an ihtiyaç gidermek yani;siz wc de sevişmek ister misiniz mesela? Bırakın aşın bunları takılmayin. ..Geçmişte parasıyla yapmayı bırakın tutkulu bir aşk bile yaşamış olsa bu kişi eşiniz de olsa sizden öncesini sorgulama hakkınız yok. ..onlara göre bu normal. ..önemli olan sizinle nasıl. ..boşuna üzüyor sunuz kendinizi. .gerek yok. ..hepsi böyle. ..Benim eşimin de elbet olmuştur ki sormam da ilgilenmem de gerek yok ki boşuna kafamı yorcam bur ise de yaramayacak ...Relax. ....Evet haklisiniz sormaz olaydim tiksindim adamdan durup dururken aslinda biliyordum biseyler yasadigini neden böyle oldum bilmiyorum bellkide hassas anima denk geldi
Valla unutmaya bak ömür öyle geçmezÖyle ama bilmiyorum yaklasasim gelmiyor istemiyorum
Ne farkeder ki aşkla ya da parayla
Hatta aşkla olması daha acı bence düşünsenize sadece size ait olabilecek bir hissi başkasıyla yaşamış bile olurdu.
Öbürü ise duygusuz anlamsız bir şey ...yanlış anlamayın hiçbir şekilde mazur görmem ben de ama olan olmuş ve o da şu an gereksiz görüyorsa Allah affetsin demişse hala takmaya gerek yok geçmiş gitmiş düşünüp boşuna gerilmeyin
Herkes bi şekilde bi yerlerde gençlik hataları yapmış
Valla onu bilemicem kendi eşi affetmezse bence de iki kere düşünsün o hoşgörmezdi ben niye hoşgörüyorum diye ..Peki evlenmeden karşı cinsle para karşılığı birlikte olan erkek değil de kadın olsa hakkında ne söylenirdi?
Eşi Allah affetsin demiş, gençlik hatası der geçer miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?