- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Gercekten öyleAy valla dert arıyosun heralde kendine.
Durduk yere huzurunu kaçırmışsın.
Tamam kadın erkek eşit diyoruz da bizim toplumumuzun kabul edip etmediği şeyler var bunlar değişmiyor adam pişman demek ki karıştırmanın alemi yok kadın kocası başkasına aşık olnca aldattı sayarmış erkek ise kadın başkasyla cinsellik yaşarsa...Peki evlenmeden karşı cinsle para karşılığı birlikte olan erkek değil de kadın olsa hakkında ne söylenirdi?
Eşi Allah affetsin demiş, gençlik hatası der geçer miydi?
Unuturum bende zamanla kendim kasindimTamam kadın erkek eşit diyoruz da bizim toplumumuzun kabul edip etmediği şeyler var bunlar değişmiyor adam pişman demek ki karıştırmanın alemi yok kadın kocası başkasına aşık olnca aldattı sayarmış erkek ise kadın başkasyla cinsellik yaşarsa...
Valla onu bilemicem kendi eşi affetmezse bence de iki kere düşünsün o hoşgörmezdi ben niye hoşgörüyorum diye ..
Almanca bir filmdi "Verfluchte Beziehung" du galiba hatirlamiyorum tam ama filme konsantre olmadigim icinkonu dışı ama filmin adı neydi
çocukken izlediğim bir film geldi gözümün önüne de o mu diye merak ettim :)
konunuza gelince madem ısrarla sordunuz ters soğuk davranmayın
geçmiş geçmiş de kalmış unutun gitsin
İki gün önce de adam aynı adamdı. Bir şey değişmedi ki...[/QUOTE
evet haklisiniz tesekkür ederim bu yorumlar yumusatiylr beni
Özgüvenle ne alakasi var kabul etmesem bastan evlenmezdim zaten biliyordum ama detayli bilmiordum ögrenmis oldumKusura bakmayın ama bu ne saçma bir tutum ya? Ne özgüvensiz, saçma, geçmişe dönük rahat batması bir hareket.
Sizden önce olmuşsa olmuş, size ne ki? Kıskançlığı, tiksinmesi nesi?
En tahammül edemediğim şey yersiz kıskançlık, ben eşinizin yerinde olsam asıl ben soğurdum.
Hem durduk yerde kaldıramayacağını bile bile eskiyi açıyorsun hem de saçma bir şekilde tripbe girip uzak duruyorsun diye.
Sağlıklı bir düşünce değil bu..
Gene sormazdim ama Film de görünce aklima geldiEger boyle bir takintim varsa evlilikten once sorar cok kafama takarsam da evlenmezdim.
Evlendikten sonra sormak sacma geliyor bana.
Sizi kırmak istemem ama bu soru olgun bir insanın soracağı soru değil.
Eşinizin yerinde olsam ben size tepki verirdim.
Geçmiş geçmişte
İşe gitmeyak mı
Daha film izledim gece, 3te yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?