hayat kadinlari

Peki evlenmeden karşı cinsle para karşılığı birlikte olan erkek değil de kadın olsa hakkında ne söylenirdi?

Eşi Allah affetsin demiş, gençlik hatası der geçer miydi?
Tamam kadın erkek eşit diyoruz da bizim toplumumuzun kabul edip etmediği şeyler var bunlar değişmiyor adam pişman demek ki karıştırmanın alemi yok kadın kocası başkasına aşık olnca aldattı sayarmış erkek ise kadın başkasyla cinsellik yaşarsa...

Unuturum bende zamanla kendim kasindim

konu dışı ama filmin adı neydi
çocukken izlediğim bir film geldi gözümün önüne de o mu diye merak ettim :)

konunuza gelince madem ısrarla sordunuz ters soğuk davranmayın
geçmiş geçmiş de kalmış unutun gitsin

Valla onu bilemicem kendi eşi affetmezse bence de iki kere düşünsün o hoşgörmezdi ben niye hoşgörüyorum diye ..

konu sahibine gaz vermek ya da sizi eleştirmek değil niyetim. Sadece birkaç kişi daha benim yazdıklarımı okur bu düşünceyi biraz yayarsa kim bilir belki birkaç kişinin hayata bakışı değişir.

Ünlü bilge konfüçyus ne güzel demiş Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Toplumumuzda ciddi empati eksikliği var bu konularda.

Durduk yere sormanın ne gereği var ki?
Valla hiç tiksinmenize, uzaklaşmanıza gerek yok.
Yaşanmış ve bitmiş, zamanında da söylemiş.
Bazı şeyleri tekrar gündeme getirmek sadece sizi incitir.
O yüzden eski defterleri açmayın derim.

Almanca bir filmdi "Verfluchte Beziehung" du galiba hatirlamiyorum tam ama filme konsantre olmadigim icin

Bu fazla merak iyi değil dicek bi konu değil ki. Bu o tip bir konu değil. İnsan eşinin kadınlara bakış açısının bu olmasından rahatsız olmaz mı. Parayla ilişkiden daha iğrenç bişey var mı.

Hastalık boyutu da cabası. Neler duyuyoruz neden elalemden hastalık kapalım.

Konu sahibi kendini buna çok endeksleme. Ama uyanık ol bir belirtide doktora gitmekten çekinme. Canımızı yolda bulmadık yahu.

Kusura bakmayın ama bu ne saçma bir tutum ya? Ne özgüvensiz, saçma, geçmişe dönük rahat batması bir hareket.
Sizden önce olmuşsa olmuş, size ne ki? Kıskançlığı, tiksinmesi nesi?
En tahammül edemediğim şey yersiz kıskançlık, ben eşinizin yerinde olsam asıl ben soğurdum.
Hem durduk yerde kaldıramayacağını bile bile eskiyi açıyorsun hem de saçma bir şekilde tripbe girip uzak duruyorsun diye.
Sağlıklı bir düşünce değil bu..

Özgüvenle ne alakasi var kabul etmesem bastan evlenmezdim zaten biliyordum ama detayli bilmiordum ögrenmis oldum

Sizi kırmak istemem ama bu soru olgun bir insanın soracağı soru değil.
Eşinizin yerinde olsam ben size tepki verirdim.
Geçmiş geçmişte kalmıştır.

Sen deliğe sopayı sokmuş yılanı uyandırmışsın adeta. Ne gerek var böyle sorulara. Sevgilimle oldum deseydi bu sefer kızı merak eder içten içe kıskanır acaba onu çok mu sevdi sorularıyla başbaşa kalırdın bu sefer. Kimseyle olmadım dese yalan kesin, olmayan adam mı var derdin. Bunun sonu gelmez.
İnsan hata yapar. Hepimiz yaptık, yapıyoruz da. Önemli olan ders çıkartmak. Eşin cahillik ettiğini kabul ediyor, bence de çok iğrenç parayla seks, fakat mutluysan, eşin pişmansa, geriye mutlu olmak kalıyor. Napsın adam? Geçmişe geri dönemez ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…