hayat kadinlari

Haklisiniz kesin öyle düsünürdümmm kurcalamicam daha Cok sükür mutluyum bitanede kuzum var Allah herkese nasip etsin

iyide adam ne yapsın , sevgilisiyle birlikte olsa gene aynı sıkıntıyı yapacaktın , ihityaçını karşılamış ve birdaha görmemiş , gayet olagan , sen senden sonrasına takıl ve hiç yok yere huzurunu kaçırma ,

Haklisin kesin onuda takardim ben gecmiste olsa sinirimi bozuyor herkesten Boyle yorumlar alinca yumusuyorum demekki cok takintiliyim

Neden kurcaliyorsun canim? hangi erkek yapmamis bekarken bu gecmisin bir hatasi kurcalarsan adamdan sogursun ilgilenmebuyuk problem cikar yoksa

Kendiside bunun bilincine varmışki '' Geçmişimde yaptıgım bir cahillik'' demiş.
Bence kafanızdan atmaya çalışın kaldıramıcaksınız geçmişi kurcalamamak lazım.

geçmişi bu kadar takıp üzülecekseniz bence kurcalamayın,bilmek size bir şey kazandırmayacak çünkü.

Canım keşke sormasaydin eşinin değilde kendi huzurun için bak esin söyledi rahatladı sen duydun rahatlamadin tam tersi uykuların kacti bi daha geçmişi karıştırma boşver geçmiş daha geri gelmiyor yani o zaman sende yokmuşsun daha niye bozuyorsun moralini unut eşinle arana mesafe koyma

Hangi erkek yapmamış mantığı çok anlamsız, zira bu işten tiksinen bolca erkek de mevcut.

Bence para karşılığı bir kadınla beraber olup bu sektörün devam etmesine yardımcı olmak bir erkeği zavallı ve aciz kılıyor. Aynı şeyi para karşılığı genç erkeklerle beraber olan kadınlar için de söyleyebilirim. İnsanın hayatındaki şnsanın geçmişini merak etmesi normal, normal olmayan bunu daha önce sormamış olman. Tiksinmeni haklı bulsam da zamanlaman çok yanlış gözüküyor. Dolayısıyla hazmetmekten başka çaren yok ayrılmayacağına göre.

geçmişi kurcalamanın ikinize de bir faydası olmayacağını acı bir tecrubeyle öğrenmiş oldunuz böylece.
bundan sonra, öncelikle kendi iç huzurunuz için, cevabına göre aksiyon almayacağınız sorular sormayın.

yani az çok karşınıza ne çıkacağını tahmin edip sormuşsunuz, üzerine de söz vermişsiniz. bence konuyu kapatın yani. yaptığınız pek mantıklı değil.

Zamanlama hatasi Var haklisin keske sormadaydim

Evlenmeden sorup irdeleyip konuşup hazmedip hatta gerekirse Eşinizden kan testi yaptırmasını isteyip evlenecektiniz, bunca zaman sonra irdeleyip caninizi yakmanın ve eşinizi huzursuz etmenin anlamı yok. Sizden önceki her şey geçmişte kalmıştır.

Evlenmeden bunu konussaydiniz iyi olurmus
Parasiyla hayat kadiniyla beraber olan adama benim icimde hic sevgi kalmazdi yani sogumakta haklisiniz ask yok tutku yok sadece meraktan yapilan igrenc bir eylem.
Ben daha fazla yorum yapamayacagim.

benim de eşim benden önce gençliğinde parayla yapmış ve sevgilisiyle de yaşamıştı. ben sevgilisiyle yaşadığına daha çok takılırım takılacak olsam. işin içine duygu giriyor çünkü. neden bu kadar taktınız anlamadım.

adam "kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin" diyerek cevabı vermiş, daha ne uzatıyorsun. ağzından duymak hepten daraltır insanı... sindirceksin artık ne yapıcaksın

Miğde!!!bulanması önemli tabi...bi nane limon kaynatırdım kendime...

valla ben sizi haksız buldum. adamın geçmişini kurcalayınca ne oldu? neyi değiştirebildiniz?
hem adamı sorguya çekip söz veriyorsunuz hem de üstüne tiksinip uzaklaşıyorsunuz falan, saçma tavırlar.

adamın hayatında siz yokken, size karşı bi sorumluluğu yokken yaptığı bi şeyden dolayı size hesap vermek zorunda değil ki.

aynı şekilde siz de eski sevgilinizle birlikte olmuş olabilirdiniz mesela, ya da daha başka türlü şeyler yaşamış olabilirdiniz, aynı şekilde onun da size hesap sormaya hakkı yok.

siz, sizden sonrasına bakacaksınız. siz hayatına girdikten sonra bi şey yaparsa işte o zaman tiksinin.

dünleri düşünerek, bugünün zamanını boşa harcayıp, yarınların huzurunu kaçırmış oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…