- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Haklisiniz kesin öyle düsünürdümmm kurcalamicam daha Cok sükür mutluyum bitanede kuzum var Allah herkese nasip etsinSen deliğe sopayı sokmuş yılanı uyandırmışsın adeta. Ne gerek var böyle sorulara. Sevgilimle oldum deseydi bu sefer kızı merak eder içten içe kıskanır acaba onu çok mu sevdi sorularıyla başbaşa kalırdın bu sefer. Kimseyle olmadım dese yalan kesin, olmayan adam mı var derdin. Bunun sonu gelmez.
İnsan hata yapar. Hepimiz yaptık, yapıyoruz da. Önemli olan ders çıkartmak. Eşin cahillik ettiğini kabul ediyor, bence de çok iğrenç parayla seks, fakat mutluysan, eşin pişmansa, geriye mutlu olmak kalıyor. Napsın adam? Geçmişe geri dönemez ya.
Haklisin kesin onuda takardim ben gecmiste olsa sinirimi bozuyor herkesten Boyle yorumlar alinca yumusuyorum demekki cok takintiliyimiyide adam ne yapsın , sevgilisiyle birlikte olsa gene aynı sıkıntıyı yapacaktın , ihityaçını karşılamış ve birdaha görmemiş , gayet olagan , sen senden sonrasına takıl ve hiç yok yere huzurunu kaçırma ,
Haklisin kesin onuda takardim ben gecmiste olsa sinirimi bozuyor herkesten Boyle yorumlar alinca yumusuyorum demekki cok takintiliyim
Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.
HaklisinnnnNeden kurcaliyorsun canim? hangi erkek yapmamis bekarken bu gecmisin bir hatasi kurcalarsan adamdan sogursun ilgilenmebuyuk problem cikar yoksa
Canım keşke sormasaydin eşinin değilde kendi huzurun için bak esin söyledi rahatladı sen duydun rahatlamadin tam tersi uykuların kacti bi daha geçmişi karıştırma boşver geçmiş daha geri gelmiyor yani o zaman sende yokmuşsun daha niye bozuyorsun moralini unut eşinle arana mesafe koymaGünaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.
Zamanlama hatasi Var haklisin keske sormadaydimHangi erkek yapmamış mantığı çok anlamsız, zira bu işten tiksinen bolca erkek de mevcut.
Bence para karşılığı bir kadınla beraber olup bu sektörün devam etmesine yardımcı olmak bir erkeği zavallı ve aciz kılıyor. Aynı şeyi para karşılığı genç erkeklerle beraber olan kadınlar için de söyleyebilirim. İnsanın hayatındaki şnsanın geçmişini merak etmesi normal, normal olmayan bunu daha önce sormamış olman. Tiksinmeni haklı bulsam da zamanlaman çok yanlış gözüküyor. Dolayısıyla hazmetmekten başka çaren yok ayrılmayacağına göre.
Evlenmeden bunu konussaydiniz iyi olurmusGünaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?