göremezsin çünkü çıkıpta ben bu işi yapıyorum yada anlında bu işi yapıyor diye bişey yazmıyorr..ama en ufak bir kıvılcımda bile sezersek herkes tepsisini veriyorr..o....luk yapıyormuş şuna bak vs vs..neler denmiyorrr..dışlanmıyorlarmı yargılanmıyorlarmı yani.....o...diyerek dövülüp saçlarından sürüklenmiyorlarmı...bakarsanız görürsünüz arkadaşım....
Zakkumcuğum büyük bir çoğunluğun kucak açıp onlarla birlikte kahve falları baktıklarını söylemişsin ama valla ben değil hayat kadınlığı yapsın dul kalanı bile tehdit olarak gören insanların hiçte görmedim bir hayat kadınına kucak açtığını hoş bulunduğum ortamlarda hayat kadını olanı veya ben öyleyim diyenide duymadım ama. Gördüğüm bir tek şey var dul olduğunu bildikleri bir insana bile insanların düşmanca bakışlarını, dışlamışlıklarını çok gördüm, sırf eşi yok diye bir insanı aileleri için tehdit gibi görenler sanmam ki bir hayat kadınını evine alsında kahve falları baksın.
Hepsine katılmasamda söylediklerinin genelinde elbette bir doğruluk payı var her bu yolda olan insan elbetteki zorla düşürülmedi hepsinin dramatik bir hikayesi yok elbette bu doğru ama hani söylediğin bir söz var "kötü örnek teşkil etmez" doğrudur kötü örnek teşkil etmez ama kötünün öncelikle neden kötü olduğu sorgulanır, sorglayamayan bir şeyin hükmü hiç bir zaman verilmez.
ben resmi evlilik yapmış boşanmış bir kadın olarak bile dışlanıp hor görüldüysem hayat kadınları da müsaade edin de benim kadar dışlansınlar.
siz şimdi diyeceksiniz ki biz ne boşanmış dul kalmışların ne de hayat kadınlarının dışlanmalarını istemiyoruz.
ben kabullenmiştim ömrümün 15-16 yıını boşanmış kadın olarak yaşadım. hayat böyle insanlar acımasız zaten artık takmıyordum...
ve sizin taktığınız kadar hayat kadınlarının taktıklarını hiç mi hiç sanmıyorum.
o zaman sizler bu kadar çok acıyor ve saygı duyuyorsanız arayın bulun kucak açın, arkadaşlık edin, dostluk edin, evinize davet edin, bulmak zor değil ki ben şimdi gebzeden dönüyorum otoban kenarları dolu kaynıyor.
Aslında son sözler bana göre kinayi olsada asıl demek istediğini ben anlıyorum sonuçta yapılan şey ne ahlaki kurallara nede toplumun yapısına uyabilecek bir şey saygı duymak kelimesinin manasının alımı da önemli saygı duymak sırtını sıvazlamak gibi algılanmasın aferim devam et doğru yoldasın vah canım hayat seni ezmiş demekte değil saygı duymak her ne olursa olsun sebebini bilmediğiniz bir şeye karşı karşınızdaki insanı hor görüp aşağılamamaktır.
Bir önceki yazındaki sözlerindede ne güzel ifade etmişsin siz sevgi ablanıza aydınlık bir yol göstermişsiniz.
Hor görmek yerine doğru bildiklerimize teşvik edelim, ışık olalım burada ifade edilmek istenen saygı bu.
Benim fikrimi anlamak için şuna bir göz atıverin demem yeterli sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...t-pazarinda-isteyerek-etimi-satmadim8217.html
evet arkadaşlar bir arkadaşmızın bir yerde yaptığı yoruma dayanarak size sormak istiyorum...
hayat kadınlarına olan bakış açımız, duyulan tepkilerimiz neler ve doğrumu yanlışmı ...?
malum evlerin olması ve kadınların buralarda çalışması konusunla ilgili fikirleriniz neler??
en azından eşi oluptaa gidenler deseydinn yazık olduu bi ton erkeğee:roflol::roflol::roflol:işlerii zor tabüü
biz biriylee baş edemiyoz onlarr
sürüsüne bereket
biz istediğimiz zamann tükkan açıyoz onlar 7/24 açık
ben onlara bişiyy demiyomdaa onlara gidenn erkeklerinn şeyinii koparmakk lasımm
hayat kadınlarına, zevkleri ugruna hayatına giren her erkegin altına yatan modern aşıklardan daha çok saygı duyarım ben
aynen katılıyorum
hayat kadınlarına, zevkleri ugruna hayatına giren her erkegin altına yatan modern aşıklardan daha çok saygı duyarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?