Hayat kadınlarına duyulan tepki

hayat kadınlarına, zevkleri ugruna hayatına giren her erkegin altına yatan modern aşıklardan daha çok saygı duyarım ben

aynen sana katılıyorum tv de magazin programlarında görüyoruz ya da etrafımızdan duyuyoruz hayat kadınlarının çoğunun oraya zevk olsun diye düştüklerini sanmıyorum sonuçta hiçbir kimsenin gıptayla baktığı birşey değil kimbilir başlarından neler geçti nasıl o hayata düştüler kimisi kurtulmak daha kolay desede pek sanmıyorum bu devirde kurtulmak daha zordur diye düşünüyorum ve orada zorla tutulan hayat kadınlarına gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenlere nazaran saygı duyuyorum

devlet bile karşı değil vergi bile alıyorlar sigortalı çalışılıyor yani olmaması gereken iğrenç bir durum ama bazıları gerçekten zorla alıkonuluyor devlet bişey yapmıyorki para bile alıyor bizim devlet bile ............... olmuş biz konussak boşuna allah yardımcıları olsun onların

isteyerek yapanlara diyecek kelime yok allah ıslah etsin......

zorla düşenleride allah kurtarsın hiç bir kadın isteyerekbu pisliği yapmaz allah muhafaza ama bende olmasına karşıyım bu yerlerin

çoğuyla konuşmuş biri olarak
kesinlikle psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum
ya da bu yolda oldukları için sorunları var bilmiyorum yumurta tavuk meselesi oldu
ama ölmeyi tercih ederim heralde öyle bi yaşamdansa
tepkiliyim evet eli ayağı tutan bi insanın şeyiyle afedersiniz para kazanmasını aklım almıyor

canım nasıl konuştun merak ettimm...

sırf zevk ve kolay para kazanmak uğruna bu işi yaıyorsa evet haklısın canım ben de tepkiliyim...hatta bu işi okullarda yapan kızlar vardı duymuşsunuzdur belki,ailemin durumu yok maddi açıdan kendisini kalkındırmak! için...ama bunun dışında ne hayatlar okuyoruz,öğreniyoruz..Allah düşürmesin gerçekten,herşey bazen tepetaklak olabilir insan hayatında..ve öyle düşen insanlarda varsa Allah yardımcıları olsun,aksine onları kınamam,Rabbim biran önce kurtarsın..sonuçta dediğin gbi akıl sağlığı yerinde olan birisi neden bu yolla para kazanmak istesin?yaa birde para pul olmadan sırf zevkleri uğruna onla bunla tek gecelik ilişki yaşayıp,erkekleri daha rahat ilişkiler yaşamaya teşvik edenlere ne demeliklava:

herkes bu hayatta sevabada günahada iyiyede kötüyede aynı yakınlıktaa....
biri gece kolundan tutup kadını sokağa atsa bu kadını alıp sırtına kıyafet almak yerine,karnını doyurmak yerine şerefsiz olan birinin eline düştümü bitiyor
Allah biizi zor sınavlardan geçirmesinn,rabbim yazdıysa bozsunn..
ben onları o yola düşüren,oralara kadın kullanmaya giden,kadının zor halini kullanan or .çocuklarının Allah belasını versinnn...
bu arada bunu zevk için yapanda varsa,para kazanmak için bunu yapan varsa hiçç bişey demiceğim zaten düşmüş düşceği kadarrr...
o..olmuş daha ne olsunnn..

Son düzenleme:
ßen hiç kimsenin böyle bir yolu isteyerek seçtiğini düşünmüyorum, her zaman etkenler var, aile yapısı, eğitim, toplumun üzerımizde oluşturduğu baskılar..
ßunları bilmeden cevap vermek zor,bence bir insanı aynı koşul ve şartlar içinde olmadan yaptıklarıyla değerlendirmemek gerekir..
ıçinde olduğumuz koşullarla, farklı hayata sahip insanların durumunu değerlendirerek konuşmak olumlu yada olumsuz ön yargıdan başka bişey değildir diye düşünüyorum.
ßu yüzdende hiç birine kötü yada tepkili yaklaşmıyorum karşımda ki komşum nasıl bakıyorsam onlarada öyle bakıyorum...

Son düzenleme:
benim ortaokulda en yakın arkadaşımın annesinin işi buymuş
bunu lisede öğrenmiştim ve şok olmuştum çünkü harika bir insandı
o zamanlar denizlide oturuyoduk şimdi gidecek olsam onu görmek isterim
çünkü evleneceğini sandığı adam yaptırıyomuş

ama ne olursa olsun bir kadın bu kadar aciz olmamalı

ya olaya Şu aÇıdan bakın artık hayat kadınlarına gerek kalmadı kı...2 sebepten dolayı...

1.cısı sahııler kadınlardan Çok erkekler dolu yanı travestıler...

2.cısı aŞk adı altında ıstedıĞı gıbı beraber olan ama namuslu gÖren 16 yaŞında bunları yaŞayan kadıncıklarımızdan Çokk var...

zorla bu yola düşürülen ve çıkar yol bulamayıp bu durumu mecbur kabullenenlere tek bir lafım yok. allah kimseyi düşürmesin.

ama tvlerde de izliyoruz zaman zaman. "para kazanıyorum iyi geçiniyorum, orda burda temizlik yapsam bu kadar para kazanamam" diyerek bu işi isteye isteye yapanlar da var. üstüne başına bir iki marka kıyafet geçirirler diye eskortluk yapan gencecik kızlar var. böyle insanlara hayatta saygı falan duymam ben.

Son düzenleme:

Dünyadaki en İĞRENÇ meslektir bence nasıl yapıyolar hayret !

Ben fahişelere kızmıyorum aslında aksine topluma büyük hizmet ediyolar. yerimseniben
Düşünsenize bi kızlar, bu hayat kadınları olmasaydı sokakta bile gezemezdik gönül rahatlığıyla.
Toplumun hararetini alıyolar haksızmıyım?

1. Ya zorla yaptrılıyolardır ki Allah bu kızlara yardım etsin. Çoğu böyledir bence.

2. Yada Kendisine saygısı olmayan rezil varlıklardır, çok azı böyle bence.
Bunlara da ihtiyaç var azgın erkeklerce =)))

Kızmayın nolur :kedi:

bende kızmıyorum o kadınlara erkekler bu kadar cinselliğe meraklı olmasalardı zaten genel ev olmazdı.hayat kadınları bu kadar çoksa talep var demek buda yine erkeklerin pisliklerinden kaynaklanıyor.

o değil de alakasız olucak ama
bazı geceler lüks yerlerde bakıyosun etrafa çok taş hatunlar var sarışın falan
sonradan ögreniyosun ki travesti bilmiyorumkismile

bu yola zorla yada elinde olmadan bir şekilde düşürülen ve kurtulamayan kadınlara gerçekten bir sözüm yok:1no2:
onlar sözde namuslu görünüp aşk yaşıyoruz deyip ayda bir sevgili değiştiren kadınlardan daha namuslular benim gözümde:1closedeyes:
ama bu işi sırf daha çok para kazanıyoruz diye yapan hatta üni. mezunu kadınları allah ıslah etsin diyorum ve bu mantığı anlayamıyorum
bana göre bu iş en zor iş neresi kolay para kazanmaksaakannehirakannehir
demek ki mide meselesibilmiyorumkismile

biz neyin ne olup ne olmadığını uzaktan bilemeyiz..aramızda atıp tutanlar da var..insanları yargılamadan önce zihniyetlerine bir bakmak lazım..çok afedersiniz ama anal seksle kızlığım bozulmasın diyerekten önüne her gelenle yatan kadınla,hayat kadını dediğimiz hayatSIZ kadınların arasındaki farkı önce bi idrak etmemiz lazım.
hiçbir kadının o malum evlere güle oynaya gireceğini sanmıyorum..ayrıca bir kadının ordan kolaylıkla çıkabileceğini söyleyenler var..baskı altında,ölüm tehlikesi altında tutulan kadınların o baskıda hangi psikolojide olduğunu biliyor musunuz acaba? burdan bize konuşmak kolay..hem diyelim ki kadın kurtuldu kendine bi sayfa açmak istedi..böyle bişeyi duyan,bunun söylentisini duyan çevre çok mu masum..ya o zihniyete ne demeli? biraz da erkeklere bakın erkeklerin yaptıklarına..kadına yüklenmek kolay..
ayrıca Allah kimseyi düşürmesin,düşeni de kurtarsın..
yaptıkları gerçekten zor bi iş..onlardan değil,onları bu hale getiren sonra da sömüren erkeklerden iğreniyorum ben!!!!!!!!!!!!!

a.s
arkadaşım sana tamamen katılıyorummmmm.tam da yazmak istediklerimi yazmışsın şutarafagitti

İlla genel evde çalışmak zorunda değiller..isteseler merdiven silerler,çocuk bakarlar,evlere temziliğe giderler ,yine de ekmek paralarını çıkartırlar..

hepinize bişey sormak istiyorum..merdivenlerinizi silen,çocuğunuza bakan veya ne bileyim çalıştığınız yerde size çay getiren kadının eskiden bir genelevde çalıştığını duysaydınız ona ne gözle bakardınız?..heralde hemen gidip "helal olsun alnından öpücem" demezdiniz değil mi..deseniz bile sizin herhangi bir anlamsız bakışınıza o kadın neleri yükler neleri..isteseler elbet çıkarlar..ahlaksızlığı meslek haline getirmiş utanmazları ya da sosyete o...nı tenzi ediyorum..onlara diyecek bi lafım zaten yok.. insanı, hele hele kadını anlamadan dinlemeden damgalayan zihniyete benim lafım..en büyük o...luk işte o zihniyet bence..ve bırakın erkekler zaten bu dünyaya kadını çiğnemeye gelmiş bu konuda ama yapmayın allah aşkına siz de kadınsınız..isteseler çıkarlar diyorsunuz ama istemeden giren o kadar çok ki..kim ister ya allah aşkına bunun mantıklı bi açıklaması varmı..

Eski yaşantısını bırakıp çaycılık,yapan,dadılık yapan kadını takdir ederim kendi adıma canım...Neden demezsiniz diyorsun ki ? Derim işte..açıkça söylüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…