Hayır canım, Eski Nişanlım ailesini , ailemi aramaması yönünde uyarmış.Benim kafama takilan aileleriniz neden bu duruma el atmadi yada benmi gormedim ebebeyinleriniz karsi tarafin ailesini arayip nedir bu durum die konusmadilarmi yada onlar sizleri arayip mahcubiyetlerini belirtmedilermi
Ben hakkını vermek istiyorum ama veremiyorum ki.O arabaya binmem o eşyaları asla kullanmam ben olsam. Gururuma yediremem kesinlikle.
Bir şekilde o borçlar ortadan kaldırılmalı.
Muhtemelen karşınızdaki kişi ne şeytanı göreyim ne ihlası okuyayım modunda (tabirimi mazur görün öyle derler) vazgeçmiş her şeyden.
Ama o'nun vazgeçmiş olması size "vicdanım rahat" dedirtmemeli bence.
İyi kötü bir şeyşer yaşanmış bir noktada bitmiş (ki bayağı bir zemin hazrılanmış bunun için). Ayrılığın da hakkını vermek lazım.
Evet. Öyle bir şey yapılmış zaten.. Konu yasak olduğu için anlatamıyorum. Tam da dediğiniz gibi bir durum var şuan üzerimizde. Hem onda var hem bende. Çünkü bende ona karşı soğuk durumdayım o şeyden dolayı. Ama direk ona yapıldığı için o ruhsal olarak çökmüş durumda...Bu arada kötü niyetle yapılmış şeyler olabilir yani ayrılmanız için. İçim sıkıldı cidden senin durumun zor. Bu şeye benzedi, 'biz neyiz şimdi'.
Herkesin düşüncesi bu yönde Zaten.Çok tuhaf oldum çok kotü bi durum ne demek çekip gitmek hiç bir açıklama yapmadan ben kafayı yerdim ama ya evlenınce çekıp gıtseydı o yonden bakıp haline hamd etmelisin bence.. Hiç arama sorma bırak ne hali varsa görsün...
Ama o seni arıcakk bundan adım kadar eminim.
Öyle birisi değil. Şuan istemiyorum arabayı diyorsa, sonra da istemez. Ki adam kendi kıyafetlerini özel eşyalarını bile almadı evden. Sen eve gelmek istemiyorsan birini gönder ben hazırlayım götürsün dedim ona da cevap vermedi. Ne yapabilirim ki daha. Noter ile görüştüm ama devir için onun da olması gerekiyormuş, ama kendisi hiçbir şekilde iletişim kurmuyor benimle. Gidip kapısının önüne de bırakamam.ne siz uğraşın ne o uğraşsın.
ailesinden birini arayın.
eşyalarınızı alın, hediyelerini ve arabasının devredin.
bare borcunu ödesin.
aklı başına gelince dava açar zaten. size olan sevgisi bitince 'niye ödüyorum enayi gibi' diyip
başka çirkin yollara başvurabilir ki zaten çok fevri bir insana benziyor.
büyüklerin devreye girmesi vakti gelmiş.
Öyle birisi değil. Şuan istemiyorum arabayı diyorsa, sonra da istemez. Ki adam kendi kıyafetlerini özel eşyalarını bile almadı evden. Sen eve gelmek istemiyorsan birini gönder ben hazırlayım götürsün dedim ona da cevap vermedi. Ne yapabilirim ki daha. Noter ile görüştüm ama devir için onun da olması gerekiyormuş, ama kendisi hiçbir şekilde iletişim kurmuyor benimle. Gidip kapısının önüne de bırakamam.
Benim psikolojimi bozduğuna saysın artıkçocuğun ciddi psikolojik problemleri var.
bence sizin için çok hayırlı bişey olmuş.
büyükler araya girmeli bu iş tatlılıkla halledilmeli.
ilerde yaşayacağınız büyük kaostan kurtuldunuz sanıyorum.
ne olursa olsun kimsenin kimseyi bu duruma düşürmeye hakkı olamaz!
Sen rahat ol sabırla bekle. illaki gelecek para çok tatlı psikolojik sorunlar bile yanında hafif kalır.
Ha işte anlatmaya çalıştığım bu :)Sen rahat ol sabırla bekle. illaki gelecek para çok tatlı psikolojik sorunlar bile yanında hafif kalır.
Mali kiymetsiz tek adam duymadim gormedim.Hele bosanmada ne koparsam kar sayiyorlar.Çok ilginç bir konu. Yorum yapacak söz bike bulamıyorum.
Başka bi adam olsa ne var ne yok alıp giderdi. Bir çöp bile bırakmazdı. Senin x nişanlın çok farklı.
Arabayı satın parasını eski nişanlınıza havale edin. Satılacak varsa satın gonderin.eşyalardan sözüm ona gurur yapıyor neyin gururuysa.Yemin ederim ne yendiğinden ne içtiğimden bir şey anlamıyorum. Onu düşünüyorum ne yiyor ne içiyor ne giyiyor parası var mı vs diye. Ama bugün gördüm ki ailesi ile piknik piknik geziyor..
Bir şey daha danışacağım size sevgili bayanlar..
Ben hala alyansımı takmaktan vazgeçemiyorum..
Hala takıyorum..
Eski Nişanlımın alyansında bende, en son evden çıkarken yanıma almıştım onun alyansını da..
Hala takmakla doğru mu yapıyorum?
Sanki çıkarınca ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum..
Bir şey daha danışacağım size sevgili bayanlar..
Ben hala alyansımı takmaktan vazgeçemiyorum..
Hala takıyorum..
Eski Nişanlımın alyansında bende, en son evden çıkarken yanıma almıştım onun alyansını da..
Hala takmakla doğru mu yapıyorum?
Sanki çıkarınca ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?