Hayat ne garipmiş..

Benim kafama takilan aileleriniz neden bu duruma el atmadi yada benmi gormedim ebebeyinleriniz karsi tarafin ailesini arayip nedir bu durum die konusmadilarmi yada onlar sizleri arayip mahcubiyetlerini belirtmedilermi
Hayır canım, Eski Nişanlım ailesini , ailemi aramaması yönünde uyarmış.

Ben hakkını vermek istiyorum ama veremiyorum ki.
Arabayı satmaya bile kıyamıyorum. Her akşam eve geldiğimde otoparka girip konuşuyorum arabayla deli gibi.. bak sahibin gelecek, yine seninle güzel yollar gideceğiz falan diye seviyorum arabayı, gözlerim doluyor o an, direksiyonuna oturuyorum üzülüyorum. Nasıl satıp parasını yerim ya da onu mağdur ederim.

Bide Avukat arkadaşlara danışayım o halde.

Bu arada kötü niyetle yapılmış şeyler olabilir yani ayrılmanız için. İçim sıkıldı cidden senin durumun zor. Bu şeye benzedi, 'biz neyiz şimdi'.
Evet. Öyle bir şey yapılmış zaten.. Konu yasak olduğu için anlatamıyorum. Tam da dediğiniz gibi bir durum var şuan üzerimizde. Hem onda var hem bende. Çünkü bende ona karşı soğuk durumdayım o şeyden dolayı. Ama direk ona yapıldığı için o ruhsal olarak çökmüş durumda...

Çok tuhaf oldum çok kotü bi durum ne demek çekip gitmek hiç bir açıklama yapmadan ben kafayı yerdim ama ya evlenınce çekıp gıtseydı o yonden bakıp haline hamd etmelisin bence.. Hiç arama sorma bırak ne hali varsa görsün...
Ama o seni arıcakk bundan adım kadar eminim.

Herkesin düşüncesi bu yönde Zaten.
Ortada düğüne 1 ay kala bitirilecek kadar büyük bir sebep olsa bende durmazdım zaten.
Allah büyük, kim ne hakettiyse ona onu nasip etsin.

ne siz uğraşın ne o uğraşsın.
ailesinden birini arayın.
eşyalarınızı alın, hediyelerini ve arabasının devredin.
bare borcunu ödesin.
aklı başına gelince dava açar zaten. size olan sevgisi bitince 'niye ödüyorum enayi gibi' diyip
başka çirkin yollara başvurabilir ki zaten çok fevri bir insana benziyor.
büyüklerin devreye girmesi vakti gelmiş.

Eski nişanlının ailesini veya görümce vs tanımıyor musun. Ara annesini veya kendine yakın hissettiğin bir tanesini konuş. Senin nişanlın birlikteliği bitirmis ama nişanlılığı bitirmemiş gibi bir şey oldu . Sana araba almış git geri ver istemiyor diye bir şey yok . Çek arabayı iş yerine bırak anahtarını da masasına ..... Senin gibi ben de şaşkınım bu nasıl bir şey bende anlamadım . Enteresan bir durum

Ailesi ile görüştüm zaten onlar da bilmiyor neler olduğunu. Kimse bilmiyor bitti mi bitmedi mi, buna bende dahil.
Kaç defa iş yerine gittim dönüp bakmadı. Daha da zorlamayacağım hiçbir şey için.
Kendi her şeyi göze alarak beni yarı yolda bırakıp gidiyorsa, demek ki gözden çıkarmış her şeyi, yapacak bir şey yok.

Öyle birisi değil. Şuan istemiyorum arabayı diyorsa, sonra da istemez. Ki adam kendi kıyafetlerini özel eşyalarını bile almadı evden. Sen eve gelmek istemiyorsan birini gönder ben hazırlayım götürsün dedim ona da cevap vermedi. Ne yapabilirim ki daha. Noter ile görüştüm ama devir için onun da olması gerekiyormuş, ama kendisi hiçbir şekilde iletişim kurmuyor benimle. Gidip kapısının önüne de bırakamam.

çocuğun ciddi psikolojik problemleri var.
bence sizin için çok hayırlı bişey olmuş.
büyükler araya girmeli bu iş tatlılıkla halledilmeli.
ilerde yaşayacağınız büyük kaostan kurtuldunuz sanıyorum.
ne olursa olsun kimsenin kimseyi bu duruma düşürmeye hakkı olamaz!

Benim psikolojimi bozduğuna saysın artık

Sen rahat ol sabırla bekle. illaki gelecek para çok tatlı psikolojik sorunlar bile yanında hafif kalır.

Sen rahat ol sabırla bekle. illaki gelecek para çok tatlı psikolojik sorunlar bile yanında hafif kalır.
Ha işte anlatmaya çalıştığım bu :)
Ağzınıza sağlık :)
Zaten bitirdiğini bile düşünmüyorum ben. Hayırlısı olsun. Bende en az sizin kadar merak ediyorum sonucu..

Çok ilginç bir konu. Yorum yapacak söz bike bulamıyorum.

Başka bi adam olsa ne var ne yok alıp giderdi. Bir çöp bile bırakmazdı. Senin x nişanlın çok farklı.
Mali kiymetsiz tek adam duymadim gormedim.Hele bosanmada ne koparsam kar sayiyorlar.
Evet cok garip.Farkli.

Yemin ederim ne yendiğinden ne içtiğimden bir şey anlamıyorum. Onu düşünüyorum ne yiyor ne içiyor ne giyiyor parası var mı vs diye. Ama bugün gördüm ki ailesi ile piknik piknik geziyor..
Arabayı satın parasını eski nişanlınıza havale edin. Satılacak varsa satın gonderin.eşyalardan sözüm ona gurur yapıyor neyin gururuysa.

Bir şey daha danışacağım size sevgili bayanlar..

Ben hala alyansımı takmaktan vazgeçemiyorum..
Hala takıyorum..
Eski Nişanlımın alyansında bende, en son evden çıkarken yanıma almıştım onun alyansını da..

Hala takmakla doğru mu yapıyorum?
Sanki çıkarınca ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum..

Ben de alyansı bozdurmadım.Bizim ayrılık da bi değişik oldu.Benim ona aldığım alyans onda onun bana aldığı alyans bende kaldı.Annesıne demiş ikisi de aynı para değiştirmeye ne gerek var demiş.Ama sanki o alyans durdukça uğursuzluk oluyor gibi.Hala nişanlıyız hissi doğuyor bende belki bozdursam herşey düzelecek gibi.Ama kıyamıyorum

Nişan da evlilikte iki tarafın ortak iradesiyle kurulur. Şu an ortada ortak bir irade yok. Dolayısıyla yüzüğünüzü takmamaniz halinde ihanet ya da benzeri bir hisse kapılmanız yersiz.

Düğünü iptal etme niyeti olmasaydı yani daha doğrusu nişanı bozma niyeti olmasaydı şimdiye kadar mutlaka bir adım atardı. Kimse kaybetmeyi göze alamadığı birine karşı bu kadar sessiz kalamaz.

Bence kabullenmeye çalışın artık, daha fazla hırpalamayîn kendinizi. Tepkilerini ya da tepkisizligini yorumlamayin, insan kendine merhamet etmekten vazgeçemediği için hep olumlu yorumlama egilimjndedir. Ancak ben ve birçok kisi eski nişanlınızın gerçekten bitirdiğini düşünüyoruz. Eşyaları istememesi, ailesine ailenizi arattırmaması hala bitirmedigini değil bence yıldıgını gösterir.
Hayırlısı olsun diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…