Hayat nelerinizi alp gtrd?

Hayat benden insanlara olan güvenimi aldıp götürdümafoldumben

Sağlığımı beynimi benden alıp götürdü mafoldumben

ne almadıki herşeyimi aldı.annemi,babamı,çocukluğumu,genç kızlığımı,insanlara güvenimi,herşeyi aldı. bana verdiği sadece iki şey göz yaşı ve çocuklarım.onlar sayesinde ayaktayım.:çok üzgünüm: mafoldumben

hayat sahte ikiyüzlü iğrenç insanlar yüzünden güzelim öğrencilik yıllarımı, insanlara güvenimi, insanlara karşı o sımsıcak sevgimi aldı götürdü...

kardeşimi aldı götürdü gencecik yaşında onu alırken annemin sağlığını da götürdü hayat çok boş bir varmış bir yokmuş
ama hayat bana deli gibi aşık olduğum bi eş mutlu bir yuva nurtopu gibi evlatta verdi herşey için yine şükürler olsun

allah sabır versin arkadaş kardeş acısıda daha bi başkasenağlama

Hayat bi çok şeyi götürdüğü gibi bir çok şeyi de beraberinde getirdi...
Götürenleri hatırlamak yerine getirdikleriyle mutluluğuma devam ediyorum..
Götürdüklerini kapattım bi kutuya getirdikleride elimde avucumda.

Erkeklere olan guvenimi,yasam enerjimi, ic huzurumu ...ama herseye elimde kalanlar icin sukrediyorum ve dimdik yola devam ediyorum,Allah'tan baska kimseye verecek hesabim yok...

Çocukluğumu götürdü . Oysa çocukken herşey ne kadar güzeldi. Şimdi de güzel ama çocukluk bambaşka.Çocukken herşey yapabilirdim.Şimdi yapsam çocuk musun derler.

birinin beni deli gibi sevme umudunu aldı sanrım.sevmeye tokum ama sevilmeye hala açım,)

bir aldı,,bir verdi..ne çok barışık kalabildim nede küsebildim hayata..umudun tükendiği yerde açılan bir kapıyla mutlu olrsun sonra da kapanan bir kapı bu böyle oldu hep.Kimbilir belkide kendimize gelmemiz için silkelenmemiz gerek hayatta bunu yapmak zorundadır kim bilir..herşeye rağmen bazı verdikleri varki aldıklarını görmüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…