Hayat nelerinizi alp gtrd?

ben 38 yaşındayım 35 yılımı götürdü 18 yıl emekle sevgiyle büyüttüğüm oğlumu hayallerimi umutlarımı götürdü çaresizlik yalnızlık yokluk kimsesizlik açlık verdi insanlara nefret duymayı güvensizliği öğretti yıkılsamda kalkmayı öğretti riyakar olup yıkıldığımı göstermemeyi öğretti

17yıl bir şizofrenle aynı evde yaşamayı dayak yemeyi enağır hakaretleri duyup boyun eğmeyi buna rağmen kendimi çocuklarıma adayıp ayakta kalmayı yeni bir mücadeleye sefillik çaresizlikle başlamayı sonra oğlumu kaybetmeyi yoklukla mücadele edip şerefimi korumayı 2çocuğum için yeniden hayata tutunmayı da öğretti ama iyi bir öğrenciydim ben ki hala öğretmeye devam ediyor

ablacım gecmiş olsun neler yasamıssın öyle....

hayat ""ben"" i aldı benden.. kişiliğimi caldı... olmayan özgüvenimi aldı...
ve Sonsuza kadar gittiii... :gitme:.

herkesin binbir derdi kötünün kötüsü var yinede hep şükredelim bi yerlerde bizim için güzel birşeyler var eminim burası sadece bir sınav gibi geliyor bana..

Çocuklara ve hayvanlara hariç hayat tüm merhametimi aldı götürdü...

özgüvenimi,yorulmak nedir bilmeyen canliligimi...
aslinda say say bitmez...
ama yinede sükrediyorum..hayat herkese mutlaka gecilmesi güc sinavlar veriyor...

sabrımı ve kahkahalarımı aldı. somurtakn ve sinir krizlerinde biri oldum kimseye hayır gelmez benden kısaca.

hangi birini saysam..biçok şey aldı götürdü..25 yaşındayım ama kendimi fazlasıyla yorgun ve daha yaşlı hissediyorum..hayatın benden alacağı kalmadı artık....:çok üzgünüm:

sabrımın bi kısmını... eskiden bu kaçar çabuk sinirlenmezdim şimdi dayanamıyorumm:mymeka:

yaşama sevincimi,hayallerimi herşeyimi aldı götürdü bir dahada gelmesi çok zor

hayat sevdiğim insanı almıştı dün itibariyle de aşka olan inancımı aldı benden

hayat benden hiç hayatta yapmıcagım şeylerimi aldı götürdü..
hayat benden nişanlımı aldı götürdü............
hayat benden insanlara olan guvenmi aldı...
dostlarımın olan inancımı götürdü..
hayat bana uyanık ve akıllı olmayı ögretti ama..
gene hayatla aramda problem yok herşeyi olgunlukla karşılamaya çalışıorum...
ve hala ayakatayım dimdik okadar yaşanmışlıklara ragmen kötülüklere ragmen...kendime öz guvenim var bu bana yeter..

Gençliğimi aldı
Çocukluğumu aldı
Herşeyi Aldı Geriye ise
Yorgun bir genç bıraktı yinede Huzurum Yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…