Hayat nelerinizi alp gtrd?

İyi niyetimi , herkese olan saf yaklaşımımı , fedakarlığımı , saflığımı ( hala safım ama eskisi kadar asla değilim )....
Ya bunlar gitti de iyi mi oldu şimdi bilemiyorum , daha az önce düşünüyodum bunu, kendi kendime sordum : "çok mu değiştim ya ben ? " diye.. Cevabını bulamadım... Tekrar sordum: "İyi mi oldu böyle değişmek ?" diye ??? Onun da cevabını bulamadım :1no2:
Eskiden hiç kimseye sırf kırılmasın diye "HAYIR" diyemeyen ben, şimdilerde ne de çok kullanır oldum bu kelimeyi :bbo: Eskiden herkese "melek insan" diyen ben, şimdilerde herkese başta "kötü" diye yaklaşan önyargılı bir tip oldumkafamçokkarıştı Eskiden kimseyi kırmıcam diye kendini ezdiren ben , şimdilerde ezilmicem diye cadolozun biri mi oldum ne Of be ilk defa sigara içen smili de kullandırdı ya bana hayat, ben daha ne diyeyim ....

Hayat hep bir yolculuktu benim için,hep bir yerlere gidecek gibi durdum. Ama bir yerlere gidemedim… Hep uzakları düşündüm, hep uzakları düşledim; insanın olmadığı kıyıları… Ne kaldığım yerlere bağlanabildim, ne de gidebildim düşlediğim yerlere…

Dünyaları sevdim sığdırdım yüreğime de, ben bir yere sığamadım… Bir yanımda özlemler taştı sel sel, bir yanımı acılar kapladı derya deniz, soluğumda demirler erittim de bir yanım hep kış kaldı üşüdüm…

Ne ben kendimi anlatabildim başkalarına, ne de başkaları anlayabildi ağıt gibi bıçaklanmış bu yüregi gögsümün ortasında. ..

Ne yana döndüm kurt ulumaları, ne yana döndüm zemheri…Yüreğimde hüzün sönen yıldızlar gibi hep gözlerime döndü… Susuzum ey hayat! Suskunum!..

Gecelerime yağmurlar damladı, ıslandı duygularım, üşüdüm, yağmur oldum kendime, kar oldum. Hangi bahara tutunduysam alıp götürdü umutlarımı kış. Gozlerimi de alıp gitti ardından…

Çocukluğumu düşürdüm kollarında aşkın, öksüz kaldı şiirlerim baharın dudaklarında… Bu yüzden hep kanarım kendimce...

Kar yağdı kaldırımlara, üşüyor hayat. Yalnızlık kocaman bir dağ olup büyüdü gözlerimde. Bir dost gülücüğünde saklı kaldı zaman. Bütün sevinçleri alıp götürdü gemiler. Şimdi ne kadar bastırırsam bastırayım iki elimi kanayan yüreğimin üstüne, kanama durmuyor…

Kahrımdan bin deniz doğurdum, gözyaşı doldu geceler… Gözyaşı gecelerinde boğuldu sevinçlerim… Gece zalim gelir bu şehre, gözyaşıyla gelir her gelişinde hüzünle gelir. Şarkılar da susar, zifiri saçlarıyla örter bu şehri geceler... Hazan mevsimi şimdi, hüzün mevsimi, ayrılık mevsimi, gözyaşı mevsimi. Bütün mevsimler bir gün bırakıp gitse de, ben gidemem...

Ey aşk yada acınası ey ben! Gözyaşlarımı denizlere salıyorum ki, dağlara doğan güneş, hasret hasret açılan ama kapanmayan yaralarıma merhem olsun… Kırılsın kilitleri kapılarımın, kırılsın içimde yıllarca gizlediğim ayna, gülsün gülmeyen bahtım…

büyümek derim aslında ben bunun adına...acılarla büyüyen acıtmayı öğrenir...

geçmiş gitmiş olacak herşey birgün sen senden geçmeden...

hayat canımı almadan daha neleri alacak belli olmaz ama inadına yaşamak gerek hayatla!

büyümek derim aslında ben bunun adına...acılarla büyüyen acıtmayı öğrenir...

geçmiş gitmiş olacak herşey birgün sen senden geçmeden...

Haklısın , büyüdüm ama kendimi eskiden "çok iyi" biri olarak görürdüm içimde , şimdi ise bu değişim sonrasında sanki "kötü"leştim gibi hissediyorum.. Bu beni üzen ... (aslında kötü biri asla değilim ama öyle hissediyorum ) :çok üzgünüm:

inanmak istedilerini hissedersin aslında canım...inan ve öyle olduğunu hisset....

hayat ümitlerimi aldı götürdü

tüm çabalarıma rağmen 1.5 yıldır hamile kalamadım ameliyat oldum aşılattım yoook yook artık ümidim kalmadıı

hayat bir çok şeyimizi elimizden alsada hatta bazen doğmayan bebğimizi bile bizden alsada daha bir hırsla koşmalıyız bu maratonda.............

hayat ümitlerimi aldı götürdü

tüm çabalarıma rağmen 1.5 yıldır hamile kalamadım ameliyat oldum aşılattım yoook yook artık ümidim kalmadıı
bak bende bunu yaşadım ama allah sabrını veriyoır canım elbet birgün nasip olur ..... allah dermanı olmayan dertler vermesin inşallah canım...

once tek tek verdı.. sonra da tek tek aldı.. mafoldumben nasıl sormadan cekınmeden verdıyse yıne oylede aldı.. :gitme: ardından yalnızca bakakaldım.. :1no2: ılk olarak cocuklugumu verdı.. onunla bırlıkte kucuk umutlar kucuk hayaller kucuk bı dunya kucuk mutluluklar verdı.. opuyorumnanaktan sonra cocuklugumu hayallerımı umutlarımı oyuncaklarımı oyunlarımı aldı benden... :gitme: genc kız oldum .. buyumustum.. zemuszemus bol bol sıvılceler durmadan degısen ve gayet melankolık bı ruh halı .. herseyı ben yaparım ben ederım ben bılırım.. ukalalılıgın danıskası en bılmıslıgın bu kadarı.. :mymeka:sonra bu da sana uymadı yakısmadı dedı ve genc bı kadın oldum.. zemuszemus buyuk ugraslar emekler cabalar sonrası esımı hayatımı omrumun sahıbını verdı.. :asigim: sımdı onu gerı almak ıcın ugrasıyor bense vermemek ıcın.. mafoldumben bakalım hangımız kazanacagız bu defa... CADIARZU daha neler verıp alacaksın... :sinifsinif: gorecegız... sengözlerimebaksanab

Hayat benimde anacığımı hayattaki tek dayanağımı aldı(Sonra bana çok güzel bir evlat verdi allah bağışlasın bana inşallah...Ama ah anammm diyorum hep ve çok özlüyorum onu....

kanka muhabbetlerimi aldı benden eşim hariç kimseyle sır nietinde birşey paylaşmamayı verdi bana
iyi dostlukların çok zor olacağını sundu iş hayatında herkesin birbirinin kuyusunu kazdığını gösterdi ve mutlu olmanın aslında hayattan çok sey beklememek olduğunu öğretti....
eski saflığımı geri vermedi...vermeyecekte sanırım....

hımm çok düşündüm ve hayat bana okadar çok şey kattı ki tecrübe ........
ama hayat insanlara karşı olan sonsuz güvenimi aldı. helede şu net çıkalı

canında hayat bulduğum yegane varlığımı annem' i aldı bendenmafoldumben gerisi zaten boşşş:umursamaz:

Hayat bugüne kadar çok şey aldı benden yerinede sert, agresif insanlara güvenmeyen birini bıraktı.

çok garip gelecek ama benım kadar merhametli hassas birine otobüste kimseye yer vermmeyi aldı benden,yer verdiğim 4 tane yaşlı adam ben başörtüyüm,başörtüsü kullanmayan bayan arkadaşlra hanfendiciğim siz hanımefendisinız buyrun diyerek oturttu,hemde benım gibi genç kızlara,,yer verdiğim bir özürlü(elim ayağım poşet dolu )2 dura sonra indi ve buyrun demedi bana tepesindeyim,bi adamı çağırarak onu oturttu..ve daha bir sürü örnek,vicdanım sızlyo ama yınede vermıyorum...

iş hayatına girdikten sonra sağlığımı aldı, şimdi en ufak bir üzüntüde streste midem deliniyor.

ailemi ayırdı beni bilmediğim gercek yuzlerını yenı gördgüm akrabalarımn yanına savurdu babamdan bizi aldı annemi beni kardesimle beni ayırdı ve karsılıgında bisey vermediki.. Yinede cok sükür elim tutuyor gözüm görüyor cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…