Hayat nelerinizi alp gtrd?

aslında hayat değil bizden bir şeyler alan ya da veren.yine bizim gibi insanlar.hayatımıza giren birilerinin sözleriyle, yaptıklarıyla bize öğrettikleri -iyi ya da kötü- şeylere toptan hayat tecrübesi veya hayat diyoruz.birine kolayca güvenirdim; fazla da güvenmemeyi, sözlere inanırdım; her söze inanmamayı, birinin beni koşulsuz sevebileceğine ve benim de koşulsuz sevebileceğime inanırdım; annemin bile yeri gellince çıkarını düşündüğünü, birini elime alıp tüm varlığımla onu sevip, değer vermek isterdim ve verirdim; herkese ederi kadar değer vermeyi öğrettiler bana.benden bir şey almadılar.sadece bir sınır koy dediler.

iyi niyetimi, insanlara güvenimi aldı. onun yerine hayata karşı gardını almış birini bıraktı gitti :a015:

sabrımı aldı sabır taşımı çatlattı :))gülümseyen kalbimde suratsız bir ifade bıraktı....

duygularımı,hislerimi alıp götürdü,insanlara olan güvenimi acıma duygumu alıp götürdü...

offf ( içim burkuldu.Başın sağolsun.

dostlar sagolsun canim. aralik 13 de 3 yil olacak babam gideli ama aci nedense hic dinmiyor. Allah herkese gecinden versin ama bana erken verdi 18. yasimda kaybettim onu...uff cok konustummmmmmm susayim yoksa yazdikca yazarim ben cunku babami coooook ozledim mafoldumben

güvenimi aldı.çok ciddi güven problemi yaşıyorum.

iyimserliğimi aldı .. samimiyetımı birde.
mesafeli davranmak gerekıyor çok zarar gormemek adına.

güvenimi... temiz kalpli saf düşüncelerimi.. iyi niyetimi... merhametimi.... çocukluğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…