hayat,aşkı gönlümde ,eli boğazımdadır.
bir hayat yaşarımki,yüreğim ağzımdadır....
dersinize iyi çalışmanız gerekiyor.aksi takdirde hayat,yaşarken öldürür....
inadına tutunmak ve umutla doldurmak yüreği....böyle hayat tecrübesine ve böyle hayat anlayışına sahip olduğun için seni çok takdir ettim a.s.çok haklısın bu derse çok iyi çalışmak lazım ama bazen de hazırlıksız yakalıyor insanı bu bu acı hayat o zaman ne yapmak lazım ?
Hayat bana çok güzel şeyler verdi.
Çok iyi bir eş, mutlu bir evlilik, dünya tatlısı iki çocuk.
Ama...... benden çok değerli birşeyi aldı bunların yanında ; babam......
Onu o kadar çok özlüyorum ki.....
hayatttt beni neden yoruyosunnnn...:teytey:
hayat neler aldı neler... belki çok yaşlı değilim ama bi çok konuda tükendiğimi biliyorum.
ama hayat bana Canımı Herşeyimi oğlumu verdi.Allah'a binlerce şükürler olsun.:Saruboceq:
bir yerde okumuştum şöyle diyordu ;hayat yaşadığımız hüzünler ,acılar arasına serpilmiş mutluluklardır.hayat hüzündür aslında..
Hayatın benden aldığı hiçbir şey,annemi aldığı kadar acıtmadı canımı...
benden kahkahalarımı çaldı. yaşama sevincimi aldı. tüm dünyaya küsmemi sağladı. kimseye güvenmemeyi öğretti. daha ne diyeyim. verdiği sadece direnme gücü. onuda kaybedersem ben biterim.
BİR DAHA İZMİRE GELECEKSİNİZ BALIK EKMEK YİYECEĞİZ VE ARDINDAN MİDYE DOLMALAR SONRA GÜNBATIMINDA SAHİLKDE GELSİN ÇAYLAR ,KAHVELER YAPACAĞIZ DURUN BAKALIM DAHA NEREYE BÖYLE YAAAAAA!
AAA SAKIN BİR DAHA DUYMAYAYIM O GÜLEN GÖZLERİN ARDINDA YİNE GÜLEN BİR YÜREK OLSUN LÜTFEN...a.s.
sağol canım. mutlaka güzel izmirimize beklerim. ben huzuru bu şehirde yakaladım. onu bırakmayı düşünmüyorum.
ailemden bir cok kişiği arkadaşlarımı dostlarımdan bir kaçını ama cok ğüzel bir evlat eş verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?