Hayat nelerinizi alp gtrd?

hayat,aşkı gönlümde ,eli boğazımdadır.
bir hayat yaşarımki,yüreğim ağzımdadır....
dersinize iyi çalışmanız gerekiyor.aksi takdirde hayat,yaşarken öldürür....

böyle hayat tecrübesine ve böyle hayat anlayışına sahip olduğun için seni çok takdir ettim a.s.çok haklısın bu derse çok iyi çalışmak lazım ama bazen de hazırlıksız yakalıyor insanı bu bu acı hayat o zaman ne yapmak lazım ?

bekarlığımdaki rahatlığımı aldı,evlendiğimde sabır verdi,2 yıldır çektiğim işsizlik sıkıntısı verdi,2 dünyalar tatlısı evlat verdi,nefes alacak güç verdi,sağlık sıhhat verdi.

Hayatın benden aldığı hiçbir şey,annemi aldığı kadar acıtmadı canımı...

benden kahkahalarımı çaldı. yaşama sevincimi aldı. tüm dünyaya küsmemi sağladı. kimseye güvenmemeyi öğretti. daha ne diyeyim. verdiği sadece direnme gücü. onuda kaybedersem ben biterim.

hayatttt beni neden yoruyosunnnn...:teytey:

hayat neler aldı neler... belki çok yaşlı değilim ama bi çok konuda tükendiğimi biliyorum.
ama hayat bana Canımı Herşeyimi oğlumu verdi.Allah'a binlerce şükürler olsun.:Saruboceq:

bir yerde okumuştum şöyle diyordu ;hayat yaşadığımız hüzünler ,acılar arasına serpilmiş mutluluklardır.hayat hüzündür aslında..

Hayat bana çok güzel şeyler verdi.
Çok iyi bir eş, mutlu bir evlilik, dünya tatlısı iki çocuk.
Ama...... benden çok değerli birşeyi aldı bunların yanında ; babam......
Onu o kadar çok özlüyorum ki.....

inadına tutunmak ve umutla doldurmak yüreği....

RABBİM SANA VE ÇOCUKLARINA HUZUR ,SAĞLIK,MUTLULUK NASİP ETSİN İNŞALLAH ÖMÜR BOYU....
SEVGİLİ BABACIĞININ TOPRAĞI BOL ,RUHU ŞADOLSUN CANIM...a.s.

hayat yaşadığımız hüzünler ,acılar arasına serpilmiş mutluluklardır.hayat hüzündür aslında..
BAŞKA SÖZE GEREK VAR MI EVLADINLA MUTLULUKLAR DİLERİM...
ELLERİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK...a.s.

Hayatın benden aldığı hiçbir şey,annemi aldığı kadar acıtmadı canımı...

ANNELERİMİZ HİÇBİRŞEY HİÇKİMSE BU MUTLULUĞUN BU İNSANIN BU YÜĞERİĞİN VE VARLIĞIN YERİNİ TUTAMAZ a.s.AMA SABIR GEREKİR ANNEN YANINDA OLSA SENİN ONUN İÇİN ÜZÜLMENİ VE ONU KAYBETMİŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNMENİ İSTEMEDİ BENCE ....
RUHU ŞAD OLSUN TOPRAĞI BOL OLSUN SEVGİLİ ANNECİĞİNİN...:Saruboceq:

benden kahkahalarımı çaldı. yaşama sevincimi aldı. tüm dünyaya küsmemi sağladı. kimseye güvenmemeyi öğretti. daha ne diyeyim. verdiği sadece direnme gücü. onuda kaybedersem ben biterim.

BİR DAHA İZMİRE GELECEKSİNİZ BALIK EKMEK YİYECEĞİZ VE ARDINDAN MİDYE DOLMALAR SONRA GÜNBATIMINDA SAHİLKDE GELSİN ÇAYLAR ,KAHVELER YAPACAĞIZ DURUN BAKALIM DAHA NEREYE BÖYLE YAAAAAA!
AAA SAKIN BİR DAHA DUYMAYAYIM O GÜLEN GÖZLERİN ARDINDA YİNE GÜLEN BİR YÜREK OLSUN LÜTFEN...a.s.

bende deli dolulugumu aldı,ayaklarım havadaydı onu aldı,aaaa evlilik mi o da ne düsüncesini aldı...
yerine huzurlu bir yuva ,melek gibi bir eş,kısmetse dünya tatlısı bir bebek verdi,sorumluluk verdi ... aldıkları zaten su anda işime yaramıcak seylerdi ama hayat bana harika seyler verdi...tesekkürler hayat...

hiç hedeflemedigim biryerlerdeyim şuan daha sakin bi hayat umuştum ama kasırgalar içinde kaldım

sağol canım. mutlaka güzel izmirimize beklerim. ben huzuru bu şehirde yakaladım. onu bırakmayı düşünmüyorum.

ailemden bir cok kişiği arkadaşlarımı dostlarımdan bir kaçını ama cok ğüzel bir evlat eş verdi bana

sağol canım. mutlaka güzel izmirimize beklerim. ben huzuru bu şehirde yakaladım. onu bırakmayı düşünmüyorum.

ben burda doğdum burda büyüdüm ben sizin buluşma sayfasınızı okudum gülen gözlerinizi gördüm fuarı konakpğier i siznile gezmiş olup kıskançlıktanda çatladım ama birgün belki bizde buluşur birşeyler paylaşırız umudumuz umut olur sevgimiz sevgi inşallah...

hayat beni hicbirzaman biyerlere savurmadi
hep benim kontrolum altindaydi
yani secimlerle ilerliyoruz bu hayatta
yol ayrimlari olusturuyor bu hayati...
o yol ayrimlarinda ben secimler yaptim ve hayat ona gore yol aldi
iste o secimlerde yanlislar da yaptim, ve ne goturduyse o yanlislar goturdu

hayat bizden biseyler alip goturse de hicbirzaman bize kotuluk etmez
insana kotuluk eden yalniz ve yalniz kendisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…