hayat neşesi olayım

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Konuşamıyorum. Sevgilimle muhabbetimiz iyidir. Oturunca felaket sacmalarız eğlenceli geçtiği vakitler coktur. Ya da oturup dertleniriz. Ama problemimiz su ki konulari hep o açar ben ona uyarım. O sessiz kaldı mi ben ona bakıp mutlu olmakla yetinirim. Saatlerce baksam ben ona doyamam ama saatlerce konuşsakta doyamam. Bir süredir benim de rahatsızlık hissettiğim bir durumumuz var.
O susunca ben konuşamıyorum. yeni konularla karşısına çıkamıyorum. Enerjik olamıyorum. birlikte müzik dinleriz bilgisayarda iş yaparız yeri gelir ders anlatırız ama bu işler olmasa ve o konuşmasa hep susarim. Susmak istediğimden değil nedense konusamadigimdan..
yedi yıl oldu öyle yabancı değiliz birbirimize. özel seyler konuşulur aramızda rahatız gerçekten.
Ama ben böyle tatli konuskan kızlar olur ya öyle olmak istiyorum. :) o nasıl oluyor. Evlensek cilve de yapamam ha
Adama hayat neşesi olayim bi. Ama yok illa düşün duygusal hallere gir mesaji veriyormuscasina davraniyorum :/

7 yıldır birliktesiniz
hala mutlusunuz
o bunu umursamıyor gibi, belki de böyle seviyor seni
değişmek istediğine emin misin???

E="muzurtilki, post: 39010291, member: 638514"]7 yıldır birliktesiniz
hala mutlusunuz
o bunu umursamıyor gibi, belki de böyle seviyor seni
değişmek istediğine emin misin???
[/QUOTE]

Böyle seviyor ama arada sıkıldığını hissediyorum. Hic değilse bazen biraz şirin bir kız olsam hic fena olmaz gibi :)

Allah sevginizi daim etsin. Ne kadar süredir birliktesiniz ve yaslariniz kac acaba?

E="cotonprencess, post: 39010312, member: 629649"]Bence sen sirin bi kizsIn :)[/QUOTE]

Teşekkür ederim :) bana hic öyle gelmiyorum ya hayırlısı

Saçmalayabiliyorsanız birlikte konu bulup konuşmak zor olmasa gerek bence

Konuyu açınca oluyor gidiyorda ben beceremiyorum :))
Ahah bendede şöyle bi durum var. Bi konu konuşurken ansızın hooop başka konuya geçip nefes almaksızın konuşuyorum. Yazık garip sevgilim afallıyo. Bi sure sonra biz bu konuya nasıl geldik diyoruz :)

Ahah bendede şöyle bi durum var. Bi konu konuşurken ansızın hooop başka konuya geçip nefes almaksızın konuşuyorum. Yazık garip sevgilim afallıyo. Bi sure sonra biz bu konuya nasıl geldik diyoruz :)

Hıh işte o nasıl oluyor bilmiyorum benimkide öyle şaşıp kalan ben

Ben de öyle değilim, arada bir öyle olurum ama öğrendiğim şey şu ki asla o role bürünmeye kalkma çunku olmuyorr belki sevgilin de bu halini beğenmiştir, değiştirme kendinii

kitap oku hayal dünyani genislet... olmadi saçma sapan programlar izle, makaleler oku, dergiler oku... konular hakkinda fikir sahibi ol... bos bulundugunda bunlardan bahset... bahsettigin o en saçma konularda bile ne düsündügünü sor ona... fikrini al... bos da olsa muhabbettir sonuçta... 7 yil da az buz bi zaman degil...
sen anlatinca farkettim aslinda bende... benim iliskimde de hep konusan taraf bendim... o hep benim konusmami isterdi... ben daha yaraticiymisim bu konuda hep öyle derdi... simdi düsünüyorumda acaba sadece ben sevdigim için mi onunla paylasmak istiyordum... yoksa oda konuskan biriydi.. neyse...
sonuç olarak sen ilgi alanlarini genisletmelisin ki, konusacak anlatacak birseylerin olsun... biraz merak duygunu gelistir... merakli insanlar konusmaya ögrenmeye çok yatkin insanlardir.... ögrendikçe konusurlar, konustukça ögrenirler...
kolay gelsin

canim o biraz karakter meselesi bence, yapiyla alakali, bi eksiklik degil, ama taktikle de olacak is degil sanki..

Ooo hhhoooo keske her dert boyle olsa. Ne guzel
Baslikta cok anlamli :)
ama madem bunu dert edindiniz degisik oyunlar deneyebilirdiniz ilgi alanlarina gore biseyler yapabilirsiniz zor degil aslinda.
Bir de dusindum de evlenmeden once biz de boyleydik esim benikonusturamazdi. Evlendik tam tersi oldu ama megersem adam tam tersini seviyormus. Konusmayan halimi :)))

Enerjisi yuksek bol kahkahali, ölü adami diriltir denen kadinlarin sinirli ofkeli anlari da keskin olur sekerim. Oysa ortalama turk erkegi sakin kadin sever, sinirli olma da idare eder o seninle iyi kotu. Hani iyi yasatmasa da en azindan öldürmez kabilinden.. Ha yok ben erkegime hayat vereyim dersen o icten gelen dogustan bi yetenek, yapmacik olur sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…