hayat neşesi olayım

Yapi meselesi bu bence. Cilve, konuskanlik falan sonradan edinilmiyor. Insanin icinde olmasi lazim.

bence olduğunuz gibi kalın. yapı meselesi. sizde böylesiniz ve adam sizi koskoca 7 yıl böyle kabul etmiş ve sevmiş. ha demekle değişilmez.

ama mesela bi haberlerde gördüğünüz olayı anlatın. yeni vizyona giren bir filmi yada okumak istediğiniz bir kitabı anlatın. beni de bıraksan sürekli konuşurum. ama eşim arada bi susmamı istiyor:)

Bende çok konuşuyorum galiba fazlasıda zarar da ortasını ayarlayamiyorum.

Valla benim sevgilim yok, olsa muhtemelen ben de nasıl susarım diye konu açardım Bence senin sevgilin seni şu halinle seviyor, 7 yıl dile kolay. Sıkıldığını hissettiğin zamanlarda konuşmasan da hep gülümse, yalnızca bakışlarla bile onu sevdiğini belli edebilirsin. Kasma kendini, olduğun gibi ol...

Olmadığın biri gibi davranamazsın canım... Maalesef

Ekleme: ayrıca senin tabir ettiğin şekilde bir kız arkadaş vardı sevgilisi o kadar da memnun değil seninki 7 yıldır yanında olduğuna göre bu halinden memnun demek ki. Böyle dewammmm

nasıl içinden geliyorsa öyle davran canım. arada bir sırf onu mutlu etmek için öpüp sarılabilirsin, seni seviyorum diyebilirsin vs...

mutluluklar

Ah evlenebilirsek bende anlayacağım herhalde.. :) biraz sıkılıyor gibi hissediyorum, ben konu acamayinca durgunlasıyor.

Teşekkür ederim. Haklısınız, duygulari patlayan bir insan değilim demek ki. Ne çok sinirli, ne çok kahkahali. Biraz sıkıcı mıyım ne

Hangi şehirdesiniz?
Belki eğlenebileceğiniz yerlere, etkinliklere gitmek için siz plan program yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim :) aslında cok okuyan biriyim ama konuşamıyorum. Ben ancak mesaj yazarken iyiyim o da mesaj yazarken yapamıyor. Demek ki birbirimizi ancak böyle tamamlayabiliyoruz.

yedi yıl az zaman değil demekki böyle olduğun için sevmiş seni.
bunca zaman sonra değişirsen sıkıntı olmazmı?
hem o cilve bıcır bıcır konuşmak kendiliğinden olan birşey

Bence olduğun gibi ol. Yapmacık olan kızlardan hiç hoşlanmaz erkekler. Seni böyle sevmiş ki sana 7 yılını verebilmiş bence. Allah tamamına erdirsin :)

Hiç hiçç özenme canım bence sen böyle çok tatlısınn
Dün akşam arabada giderken bi farkettim sürekli konuşuyorum kendi sesimden rahatsız oldum ama nasıl saçma sapan konular görmen lazım gülmekten ölürsün
Sonra dedimki ben çok konuştum farkındayım kendi sesimden rahatsız 0ldum dedim güldük ama hala konuşmaya devam ettimm tutamıyorum kendimiii

Sizde cok tatlisiniz böyle :)

[QUOTEatyam88, post: 39015398, member: 171324"]Hiç hiçç özenme canım bence sen böyle çok tatlısınn
Dün akşam arabada giderken bi farkettim sürekli konuşuyorum kendi sesimden rahatsız oldum ama nasıl saçma sapan konular görmen lazım gülmekten ölürsün
Sonra dedimki ben çok konuştum farkındayım kendi sesimden rahatsız 0ldum dedim güldük ama hala konuşmaya devam ettimm tutamıyorum kendimiii[/QUOTE]

Bende dün aksam arabada cok susunc kendime kizdim bi konus bi eglenceli ol diye ama yok :)

Yazdığınız gibi konuşuyorsanız sıkıntı yoktur bence çok şirin:) uzun ilişkilerde bir tıkanma oluyor (tecrübeyle sabit) ama kendinizi kasmayın akışına bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…