hayat neşesi olayım

Aslında iyimiş he bu huyun En azından sevgilin sana"Yeter bee ne dırdın yaptın" demez

Herkesin bir yapısı vardır.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Diğer türlüsü yapmacık olur.7 yıl da sana alışmış olması lazım.

Hıh işte o nasıl oluyor bilmiyorum benimkide öyle şaşıp kalan ben
bu yaşıma kadar çok şanssız,talihsiz,mutsuz vs. oldum liste uzar gider. en ufak ümidimin artacağı zamanlarda konuları sevgilimle konuşmasını çok seviyorum( tek dinleyen olduğu içinde olabilir) böyle zamanlardada küçük çocuklar gibi arka arkaya daha cevabı gelmeden çok soru sorarım. en çokta ümitli olduğum zamanlarda konu atlama olayım oluyor :)

Bence bu saatten sonra değişmeye çalışmayın daha abes gözükür hareketleriniz..belliki böyle seviliyosunuz...Bu arada kusura bakmayın yazmadan edemiycem,yaslarinizi yazdığınız mesajınızı zipzip begenmiş,yaşa sen emi zipzip soruyu soramasanda hala takıntılı olduğunu göstermiş oldun,güldürdün yine beni..

Çok pardon ya soruyu direk sen sormussun zaten..

Canım okurken aynı ben dedim.bizde lise aşkıyız eşimle.11.yılımzda evlendik.bende cok konuşmam.eşim konuşmazsa senin gbi hiç konuşmdgmı hatrlyrm sevgiliyken.bnde bakardım öyle.şimdi de bazen yine konşmyrm bazen de susmuyorum.ama mutluyuz.bnde bazen diyorum evde neseli şen şakrak olayım dye ama yapı meselesi yani.böylede mutluyuz bi şikayet duymadım.

Bence seni zaten böyle seviyor ama madem ki durumdan rahatsızsın o halde kendine başka ilgi alanları bul. Merak ettiğin konular vardır, onları araştır böylece ortak ilgi alanlarınızın dışında hevesli hevesli anlatacak şeylerin olur ne dersin?

Tabii zaman zaman dudakların susup, gözlerin konuşması da güzeldir.

Teşekkür ederim :) bazen sadece ben böyleymisim gibi düşünüyorum arkadaşlarım o kadar sen sakrak olunca.. :)
Inşallah bizim evliligimiz o kadar vakti bulmaz :)
Aradığımi bulamadim yada cok sıkılabiliyoruz dediginiz zamanlar oldu mu uzun iliskilerin sonunda ki evlilikler böyle oluyor diyenler o kadar cok ki çekinmiyor degilim..

7 yıldır bu özelliğini sorun yapmamış bence daha da yapmaz :)
Ben mesela bıcır bıcırımdır,konuşkanımdır ama sevgilim pek öyle değil.Genelde konuları ben bulurum.Eğer bulamazsam öyle tatlı tatlı bakışırız,güzel şeyler söyleriz birbirimize.Ben sevgilimin böyle olmasını önemsemiyorum.Çünkü seviyorum onu. :)

bu halinden sikayetci olsaydi 7 yil yaninda durmazdi. o isteyince konusman isine geliyor demekki bir yandan.
fakat senin konusmakta, konu acmakta zorlanman, bisileri asamamis olmandan da kaynaklaniyor olabilir. tamamen kendin olsan, icinden geldigi gibi olsan, kendini kisitlamadan, beni anlis anlarmi diye dusunmesen sanirim rahatlikla konular acar konusursun vir vir. kendini mi kasiyorsun, yoksa bu senin genel yapinmi bilmiyorum. genel yapinsa eger hic zorlama, seni oyle kabul etmis. genel yapin degilse, iliskinde ona karsi neyi asamamis oldugunu dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…