HAYAT PAHALILIĞI,AİLEYLE YAŞAMAK..

İnanın yok ,geçen yaz bir sürü ev aradım.2500 tl idi en uygunu.Ah keşke olsa.

Yemin misin? Doğu yok öyle ev, gurbetçisin sanırım 1500 euro ya var evet, 1500 TL e o dediğin ev yok İstanbul’da.
1+0 ve 1+1 günlük kiralık daireleri aylık olarak kiralarsanız ortalama 1500 TL gibi bir rakam ödersiniz.

Hangi semtte istiyorsun mesela?

Doğu da yok doğuda o evler bacım. Ben 2012 de İstanbul da 30 yıllık tuvaleti tıkalı asansörü olmayan 5. Kattaki evi 650 TL ye zor buldum. Anca ev arkadaşı arayana 1500 TL verirsin, oda kiralarsın o parayla.

Kararsızım.Bu devirde araba almak çok zor.Bir yılım kaldı borcun bitmesine.Bir taraftan da sabrım tükeniyor.

1+0 ve 1+1 günlük kiralık daireleri aylık olarak kiralarsanız ortalama 1500 TL gibi bir rakam ödersiniz.

Ben istanbulda yaşamıyorum semtleri de bilmiyorum ama siz bulup linkini atın neresi olduğu farketmez. Muhakkak birinin işine yarayacaktır.

İnanın yok ,geçen yaz bir sürü ev aradım.2500 tl idi en uygunu.Ah keşke olsa.

Canım onların adı günlük kiralık normalde 3 vardiya şeklinde çalışıyorlar, biri 8-12 arası biri 12-17 arası gibi. O evler fuhuş için. Kamera takıyorlar heryeri de sprem lekeli oluyorlar.

Sakın gitme sen öyle yerlere.

Doğu da yok doğuda o evler bacım. Ben 2012 de İstanbul da 30 yıllık tuvaleti tıkalı asansörü olmayan 5. Kattaki evi 650 TL ye zor buldum. Anca ev arkadaşı arayana 1500 TL verirsin, oda kiralarsın o parayla.
Küçük şehirde bulamazsın çünkü elin mecbur kalacaksın diye afedersin ama eşek kadar fiyat çekerler, rekabet yok.

Günlük kiralık yazıyorsa sıkıntı zaten..

Kız sakın başka yerde günlük kiralık ev deme. Orası genelev niyetine var günlük adı. Saatlik oralar ara istersen. Gizli kameralı çoğu.

Evini günlük kiralığa Verenlere bile iyi gözle bakmıyorlar. Eskortlar kullanıyor oraları

Canım emin ol suit olarak yapılmış doktor, hemşire ve öğretmenlerin kaldıkları 1+0 ve 1+1 dairelerde var. Allah aşkına araştırmadan, bilip bilmeden boş yorum yapma.

Bunlar gerçek fiyatları değil biliyorsunuz değil mi?

İlanlar listelemede öne çıksın diye o fiyatı koyuyorlar ya da saatlik kiralıyorlar. Bir mesaj atıp sorun gerçeği öğrenirsiniz.

Ayrıca fuhuş için kiralanan bir yerde tek başına bir kadının kalması ne kadar güvenli olur bir düşünün bakalım

Canım emin ol suit olarak yapılmış doktor, hemşire ve öğretmenlerin kaldıkları 1+0 ve 1+1 dairelerde var. Allah aşkına araştırmadan, bilip bilmeden boş yorum yapma.
Sen yapıon inşallah konu sahibi mesajlarını ciddiye alıp günlük kiralık eve gitmez abooooo

Hangi İstanbul bu yav pardon?

Biz ögrenciyken üniversite okumak icin baska sehire tasinmak zorundaydik. Kimse zannetmesin ki yalniz yasayan kizlara ve kadinlara kötü gözle sadece Türkiyede bakiyorlar. Sözde Almanyada dogup büyüyen, üniversite okuyanlar bile yalniz yasayan ve "aile kizi" diye ayirim yapan cok oluyordu. Aramizda salak insan maalesef hala cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…