İnanın yok ,geçen yaz bir sürü ev aradım.2500 tl idi en uygunu.Ah keşke olsa.İstanbul' da, aylık ortalama 1500 TL' ye dayalı döşeli elektriği, ısıtması ve interneti içinde onlarca ev var. Dilersen ayrı eve rahatlıkla çıkabilirsin, içinde bulunduğun durum arabanı satman için bir bahane değil. Tabii ki, nişanlından ayrılasın varmış ama ayrıldıktan sonra anneni sorumlu ettiğin gibi, arabanı satasın olup buna da hayat pahalılığı ile aileni ortak sorumlu etmek istemiyorsan. İçinde bulunduğun durum hakkında bir psikologdan yardım istemekle başla istersen hayata.
1+0 ve 1+1 günlük kiralık daireleri aylık olarak kiralarsanız ortalama 1500 TL gibi bir rakam ödersiniz.Yemin misin? Doğu yok öyle ev, gurbetçisin sanırım 1500 euro ya var evet, 1500 TL e o dediğin ev yok İstanbul’da.
Hangi semtte istiyorsun mesela?
Kararsızım.Bu devirde araba almak çok zor.Bir yılım kaldı borcun bitmesine.Bir taraftan da sabrım tükeniyor.yukarıda sormuştum
31 yaşındaymışsınız.
bence kendi hayatını kurmayı istemek için gayet olgun bir yaş.
hayırlısı diyeceğim. inşallah rabbim güzel kapılar açsın, yollarınız iyi yerlere çıksın.
yine de içinizi ferah tutun.
kaostan beslenmeyin.
Beylikdüzü,esenyurtHangi semtte istiyorsun mesela?
Ben istanbulda yaşamıyorum semtleri de bilmiyorum ama siz bulup linkini atın neresi olduğu farketmez. Muhakkak birinin işine yarayacaktır.
İnanın yok ,geçen yaz bir sürü ev aradım.2500 tl idi en uygunu.Ah keşke olsa.
Canım onların adı günlük kiralık normalde 3 vardiya şeklinde çalışıyorlar, biri 8-12 arası biri 12-17 arası gibi. O evler fuhuş için. Kamera takıyorlar heryeri de sprem lekeli oluyorlar.1+0 ve 1+1 günlük kiralık daireleri aylık olarak kiralarsanız ortalama 1500 TL gibi bir rakam ödersiniz.
Küçük şehirde bulamazsın çünkü elin mecbur kalacaksın diye afedersin ama eşek kadar fiyat çekerler, rekabet yok.Doğu da yok doğuda o evler bacım. Ben 2012 de İstanbul da 30 yıllık tuvaleti tıkalı asansörü olmayan 5. Kattaki evi 650 TL ye zor buldum. Anca ev arkadaşı arayana 1500 TL verirsin, oda kiralarsın o parayla.
Günlük kiralık yazıyorsa sıkıntı zaten..Canım onların adı günlük kiralık normalde 3 vardiya şeklinde çalışıyorlar, biri 8-12 arası biri 12-17 arası gibi. O evler fuhuş için. Kamera takıyorlar heryeri de sprem lekeli oluyorlar.
Sakın gitme sen öyle yerlere.
1+0 ve 1+1 günlük kiralık daireleri aylık olarak kiralarsanız ortalama 1500 TL gibi bir rakam ödersiniz.
İstanbul Günlük Kiralık Ev Fiyatları sahibinden.com'da
İstanbul Günlük Kiralık Ev Fiyatları ve Kiralık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Canım emin ol suit olarak yapılmış doktor, hemşire ve öğretmenlerin kaldıkları 1+0 ve 1+1 dairelerde var. Allah aşkına araştırmadan, bilip bilmeden boş yorum yapma.Canım onların adı günlük kiralık normalde 3 vardiya şeklinde çalışıyorlar, biri 8-12 arası biri 12-17 arası gibi. O evler fuhuş için. Kamera takıyorlar heryeri de sprem lekeli oluyorlar.
Sakın gitme sen öyle yerlere.
Bunlar gerçek fiyatları değil biliyorsunuz değil mi?1+0 ve 1+1 günlük kiralık daireleri aylık olarak kiralarsanız ortalama 1500 TL gibi bir rakam ödersiniz.
İstanbul Günlük Kiralık Ev Fiyatları ve Kiralık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Sen yapıon inşallah konu sahibi mesajlarını ciddiye alıp günlük kiralık eve gitmez aboooooCanım emin ol suit olarak yapılmış doktor, hemşire ve öğretmenlerin kaldıkları 1+0 ve 1+1 dairelerde var. Allah aşkına araştırmadan, bilip bilmeden boş yorum yapma.
Hangi İstanbul bu yav pardon?İstanbul' da, aylık ortalama 1500 TL' ye dayalı döşeli elektriği, ısıtması ve interneti içinde onlarca ev var. Dilersen ayrı eve rahatlıkla çıkabilirsin, içinde bulunduğun durum arabanı satman için bir bahane değil. Tabii ki, nişanlından ayrılasın varmış ama ayrıldıktan sonra anneni sorumlu ettiğin gibi, arabanı satasın olup buna da hayat pahalılığı ile aileni ortak sorumlu etmek istemiyorsan. İçinde bulunduğun durum hakkında bir psikologdan yardım istemekle başla istersen hayata.
Günlük kiralık yazıyorsa sıkıntı zaten..
İlan detaylarını oku lütfen.Hangi İstanbul bu yav pardon?
Paralel evrendekiHangi İstanbul bu yav pardon?
AHAHSHSJSJSHSHHSHSDKD1+0 ve 1+1 günlük kiralık daireleri aylık olarak kiralarsanız ortalama 1500 TL gibi bir rakam ödersiniz.
Yav detayını ne okuyacağım allah aşkınaİlan detaylarını oku lütfen.
Güneşli Günlük Kiralık Daire ve Ev Fiyatları sahibinden.com'da
Güneşli Günlük Kiralık Ev Fiyatları ve Günlük Kiralık Daire İlanları sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Sonunda doğru anlayan bir üye çok şükür.
Bakın arkadaşlar;elit bir yerde yaşarsa dedikleri olmaz. Ama zaten arkadaşın borcu var maaşı 7k, elit yer kiraları maaşı kadar neredeyse.faturalar ev masrafları desen şimdiki yaşadıkları yerden daha ekonomik olarak düşük bir yere gidecek.ordaki insanların misyonu farklı. Çağdaş olmayabilirler.
Yoksa git nezih bi yerden tut 1+1 evin site içinde. Ne kimse rahatsız eder ne bişi mis gibi de Yaşar.ama işte imkan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?