- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
Günlük kiralık evlermişHangi İstanbul bu yav pardon?
Ne diyorsun sen ne yönlendirmesi, sanki babamın yeri işine gelen gider tutar bana ne bilmeden araştırmadan saçma sapan yorum yapıyorsunuz.Yav detayını ne okuyacağım allah aşkına
Saçma sapan yönlendirmeyin insanları
Buralar bildiğin fuhuş yuvası
Sahibindenin açıklamalarına göre hareket etseydik oho
Yav detayını ne okuyacağım allah aşkına
Saçma sapan yönlendirmeyin insanları
Buralar bildiğin fuhuş yuvası
Sahibindenin açıklamalarına göre hareket etseydik oho
İşte bilmeden araştırmadan yorum yapan sizsiniz ama şu durumda.Ne diyorsun sen ne yönlendirmesi, sanki babamın yeri işine gelen gider tutar bana ne bilmeden araştırmadan saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
Bu kadın zor durumda fiyata aldanıp gidebilir bile.Ne diyorsun sen ne yönlendirmesi, sanki babamın yeri işine gelen gider tutar bana ne bilmeden araştırmadan saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
Neyi araştırmadan tam olarak?İşte bilmeden araştırmadan yorum yapan sizsiniz ama şu durumda.
Önerdiğiniz evlerin aileye ya da hayatı belli bir çizgide olan bekar insanın yaşayabileceği evler olup olmadığını meselaNeyi araştırmadan tam olarak?
İlan detaylarını oku lütfen.
Güneşli Günlük Kiralık Daire ve Ev Fiyatları sahibinden.com'da
Güneşli Günlük Kiralık Ev Fiyatları ve Günlük Kiralık Daire İlanları sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Ben de görmüştüm bi abiSahibinden de evinde bedava kalacak ‘ bayan arkadaş’ arayan dayılar da var. Kira almıyor sevgili olmak istiyorlar. O zaman İstanbul’da ev arkadaşı olmak bile 0 TL mi diyecez artık bilmiyorum
Ne diyorsun sen ne yönlendirmesi, sanki babamın yeri işine gelen gider tutar bana ne bilmeden araştırmadan saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
Bu fiyatlar yıllık kiraları, günlük fiyatları çok fazla. Biraz önce de yazdım bunlar 1+0 veya 1+1 aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor, illa ki fuhuş amacıyla kullanılanları da vardır ama tamamı mı böyle, hiç düşündünüz mü?Önerdiğiniz evlerin aileye ya da hayatı belli bir çizgide olan bekar insanın yaşayabileceği evler olup olmadığını mesela
Ya da o önerdiğiniz evlerin gerçek fiyatını mesela.
Siz hiç kaldiniz mi buralarda???
Ortalama 7 senedir İstanbuldayim bu ilanini koydugunuz semtlerin sadece adini duydum haberlerde. Ben gitmeye korkarim oralara ve ustelik tek basina kiz gunluk kiralanan kimin girdigi ciktigi belli olmayan guvensiz bir semtte mi kalacak?
Valla bir arkadaşım istanbulun bilinen tanınan kocaman sitelerinden birinde yaşıyordu eşi ve iki çocuğuyla. Günlük kiralanan daireler yüzünden güzelim evini bırakıp kiraya çıktı. Şimdi ne evi satabiliyor, ne kiralayabiliyor elinde patladı resmen. Öyle ufak bir yer düşünmeyin yaklaşık 2500 konut olan bir site. Yani tamamı öyle değilse bile çoğunun öyle olduğu bir ortamda normal bir insan yaşayamaz.Bu fiyatlar yıllık kiraları, günlük fiyatları çok fazla. Biraz önce de yazdım bunlar 1+0 veya 1+1 aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor, illa ki fuhuş amacıyla kullanılanları da vardır ama tamamı mı böyle, hiç düşündünüz mü?
Çok özür dilerim ben gerizekalı olduğum için. Siz iyisini düşünün.Valla bir arkadaşım istanbulun bilinen tanınan kocaman sitelerinden birinde yaşıyordu eşi ve iki çocuğuyla. Günlük kiralanan daireler yüzünden güzelim evini bırakıp kiraya çıktı. Şimdi ne evi satabiliyor, ne kiralayabiliyor elinde patladı resmen. Öyle ufak bir yer düşünmeyin yaklaşık 2500 konut olan bir site. Yani tamamı öyle değilse bile çoğunun öyle olduğu bir ortamda normal bir insan yaşayamaz.
Siz bir düşünün bakalım normal semtler normal binalarda istanbulda 1+1 evlerin kiraları neden 3500-4000 aralığında ve insanlar bu paraları bu evlere ödüyor? Onlar sizin kadar düşünemiyorlar mı?
Bağcılardagünlük kiralık dairede konaklama cesareti gösterecek bir kadın varsa mesaj atsın bana, böyle hiç bir şeyden korkmayan kadınların öykülerini dinlemek isterim
Niye kendinize hakaret ediyorsunuz ki?Çok özür dilerim ben gerizekalı olduğum için. Siz iyisini düşünün.
Gerci konu sahibi esenyurtta ev bakiyormuş. Bagcilar ve esenyurt cok farkli değiller bildigim kadariyla.Ben otururdum ailemle şu durumda bilemedim.
Ben biliyorum demedim, eğer okuduysanız bunlar 1+0 veya 1+1 evler aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor böyle bir yerden kiralayabilir anlamında söyledim. Neyse ayıp ettim demek ki.Niye kendinize hakaret ediyorsunuz ki?
Muhtemelen türkiyede yaşamıyorsunuz, o yüzden bilmiyorsunuz. Ben de istanbulda yaşamıyorum o yüzden hangi semtte oturulur hangi semtte oturulmaz bilmiyorum. Bilmemek ayıp değil ki, bilmediğin halde biliyormuş bi davranmak ayıp.
İşte o gönderdiğiniz ilanlardaki evlerde öğrenciler ve memurlar kalmıyor, bunu anlatamıyoruz size. Öğrencilerin ve memurların kaldığı stüdyo daireler ya da 1+1’ler bunlar değil. Onlar işte 3500-4000 lira kirası olan eşyasız falan daireler. Bunlar değil.Ben biliyorum demedim, eğer okuduysanız bunlar 1+0 veya 1+1 evler aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor böyle bir yerden kiralayabilir anlamında söyledim. Neyse ayıp ettim demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?