HAYAT PAHALILIĞI,AİLEYLE YAŞAMAK..

Hangi İstanbul bu yav pardon?
Günlük kiralık evlermiş
yani genelevin ev hali.
Çok Zeki bir arkadaşımız biz hesap edememiştik günlük 100 TL ise aylık 3000 TL olduğunu.

Bilmiyor ki o evden adamlar en az 3 katı kira alıyorlar. Cünkü saatlik kiraya veriliyor, fuhuş yapılıyor, sürekli baskın yapılıyor, gizli kamerada cabası.

Yav detayını ne okuyacağım allah aşkına
Saçma sapan yönlendirmeyin insanları
Buralar bildiğin fuhuş yuvası
Sahibindenin açıklamalarına göre hareket etseydik oho
Ne diyorsun sen ne yönlendirmesi, sanki babamın yeri işine gelen gider tutar bana ne bilmeden araştırmadan saçma sapan yorum yapıyorsunuz.

Yav detayını ne okuyacağım allah aşkına
Saçma sapan yönlendirmeyin insanları
Buralar bildiğin fuhuş yuvası
Sahibindenin açıklamalarına göre hareket etseydik oho

Sahibinden de evinde bedava kalacak ‘ bayan arkadaş’ arayan dayılar da var. Kira almıyor sevgili olmak istiyorlar. O zaman İstanbul’da ev arkadaşı olmak bile 0 TL mi diyecez artık bilmiyorum

Ne diyorsun sen ne yönlendirmesi, sanki babamın yeri işine gelen gider tutar bana ne bilmeden araştırmadan saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
Bu kadın zor durumda fiyata aldanıp gidebilir bile.
Uzaktan baktın mı gayet makul görünüyor çünkü.
Buraya ilan atan ben değilim, sizsiniz.
Neyini araşıtırıcam allah aşkına
Tam olarak da ne olduklarını gayet iyi biliyorum
Bunların ilanlarını metrobüs duraklarında sağa sola yapıştırıyorlar. Sahibindene girmeye bile gerek yok.

Biz de enayiyiz valla 2k kira en az 1k doğalgaz veriyoruz bu kış günü.
Bileydim bunlardan tutardım töbe töbe

Siz hiç kaldiniz mi buralarda???
Ortalama 7 senedir İstanbuldayim bu ilanini koydugunuz semtlerin sadece adini duydum haberlerde. Ben gitmeye korkarim oralara ve ustelik tek basina kiz gunluk kiralanan kimin girdigi ciktigi belli olmayan guvensiz bir semtte mi kalacak?

Sahibinden de evinde bedava kalacak ‘ bayan arkadaş’ arayan dayılar da var. Kira almıyor sevgili olmak istiyorlar. O zaman İstanbul’da ev arkadaşı olmak bile 0 TL mi diyecez artık bilmiyorum
Ben de görmüştüm bi abi
Kadın ev arkadaşı arıyor
İki tane hem de
Neymiş kadınlar temiz oluyormus
Yersen

Siz insanları bilmeden sarı sitedeki ilanlara bakarak genelev niyetiyle kullanılan günlük kiralık evlere yönlendiriyorsunuz. Gurbetçisiniz belki raconu bilmediğinizden ama bu dediğiniz şey gibi ‘ ev arıyorum diyen arkadaşıma aaa genelevde kalsana hem bedava demek gibi bişi ‘

Bir de o sarı sitede, bedava evinde kalıp ona sevgili olacak karşılığında seks verip kira vermeyecek kadınlar arayan erkekler de var.

O zaman biz de konu sahibini ona mı yönlendirelim bak bedava ev arkadaşı arayan iyi niyetli erkekler var mı diyelim,

Günlük kiralık evlerde öyle doktorlar hemşireler kalmıyor ha bazı eskortlar, mahalleden imza ile atılmamak için ben doktorum ben hemşireyim hem öğretmenim diyorlar. Ondandır yoksa hiç bir doktor ya da hemşirenin öyle evlerde kaldığını görmedim.

Günlük kiralık evler fuhuş içindir.

insanları düzgün yönlendirmemiz gerekiyor.

Önerdiğiniz evlerin aileye ya da hayatı belli bir çizgide olan bekar insanın yaşayabileceği evler olup olmadığını mesela

Ya da o önerdiğiniz evlerin gerçek fiyatını mesela.
Bu fiyatlar yıllık kiraları, günlük fiyatları çok fazla. Biraz önce de yazdım bunlar 1+0 veya 1+1 aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor, illa ki fuhuş amacıyla kullanılanları da vardır ama tamamı mı böyle, hiç düşündünüz mü?

Bağcılarda günlük kiralık dairede konaklama cesareti gösterecek bir kadın varsa mesaj atsın bana, böyle hiç bir şeyden korkmayan kadınların öykülerini dinlemek isterim

Valla bir arkadaşım istanbulun bilinen tanınan kocaman sitelerinden birinde yaşıyordu eşi ve iki çocuğuyla. Günlük kiralanan daireler yüzünden güzelim evini bırakıp kiraya çıktı. Şimdi ne evi satabiliyor, ne kiralayabiliyor elinde patladı resmen. Öyle ufak bir yer düşünmeyin yaklaşık 2500 konut olan bir site. Yani tamamı öyle değilse bile çoğunun öyle olduğu bir ortamda normal bir insan yaşayamaz.

Siz bir düşünün bakalım normal semtler normal binalarda istanbulda 1+1 evlerin kiraları neden 3500-4000 aralığında ve insanlar bu paraları bu evlere ödüyor? Onlar sizin kadar düşünemiyorlar mı?

Çok özür dilerim ben gerizekalı olduğum için. Siz iyisini düşünün.

Bağcılarda günlük kiralık dairede konaklama cesareti gösterecek bir kadın varsa mesaj atsın bana, böyle hiç bir şeyden korkmayan kadınların öykülerini dinlemek isterim

Gerci konu sahibi esenyurtta ev bakiyormuş. Bagcilar ve esenyurt cok farkli değiller bildigim kadariyla. Ben otururdum ailemle şu durumda bilemedim.

Çok özür dilerim ben gerizekalı olduğum için. Siz iyisini düşünün.
Niye kendinize hakaret ediyorsunuz ki?

Muhtemelen türkiyede yaşamıyorsunuz, o yüzden bilmiyorsunuz. Ben de istanbulda yaşamıyorum o yüzden hangi semtte oturulur hangi semtte oturulmaz bilmiyorum. Bilmemek ayıp değil ki, bilmediğin halde biliyormuş bi davranmak ayıp.

Ben biliyorum demedim, eğer okuduysanız bunlar 1+0 veya 1+1 evler aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor böyle bir yerden kiralayabilir anlamında söyledim. Neyse ayıp ettim demek ki.

Ben biliyorum demedim, eğer okuduysanız bunlar 1+0 veya 1+1 evler aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor böyle bir yerden kiralayabilir anlamında söyledim. Neyse ayıp ettim demek ki.
İşte o gönderdiğiniz ilanlardaki evlerde öğrenciler ve memurlar kalmıyor, bunu anlatamıyoruz size. Öğrencilerin ve memurların kaldığı stüdyo daireler ya da 1+1’ler bunlar değil. Onlar işte 3500-4000 lira kirası olan eşyasız falan daireler. Bunlar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…