Bence kimsenin sizin hakkınızdaki düşüncelerini önemsemeyin.Genel olarak mutluluğun formülü bu.İsterlerse saygı duymasınlar isterlerse ezik görsünler boşverin.Size yaptıklarının aynısını iletin onlara,aynısını yapın acımayın.
yapmalısın. hayat acımasız. insanlar acımasız. yok yere haksızlık değil bu. sana haksızlık edene sen de yapacaksın. bu sadece kendin için değil , o kişinin bşkasına da yapmaması için gerekli. sen susarsan bunlar güç alır.Yok yapamıyorum. Ben aynısını yapınca kavga oluyor. Kimse kendisini ezdirmiyor çünkü sonra da geçimsiz kavgacı diye ismimi çıkartıyolar
Yok yapamıyorum. Ben aynısını yapınca kavga oluyor. Kimse kendisini ezdirmiyor çünkü sonra da geçimsiz kavgacı diye ismimi çıkartıyolar
Bireysel gelişim yada kişisel gelişim akademileri sizin durumunuzda aslında yapıcı bir çözüm olabilir..
Yaşam koçu desteği denilen ama bunu ünlülerinki gibi değil de sosyal hayat için yapan yerler var. Bulunduğunuz ildekileri bir araştırın derim..
akrabalar meslektaşlar kimse adam yerine koymuyor insan yerine saymıyor. Bi ağırlığım yok yani.
kötü günümde de iyi günümde de kimse yok.
.
canim zaten kardesler genelde saygi duymazlar gelinlerinde gorumcesisiniz sonucta. ayrica toplumda sanki millet birbirine saygi mi duyuyorYaş 33. İyi bi mesleğim var. Ona göre de aylık kazancım var tabii. Maddi yönden şükür bi ihtiyacım yok. Bnm ihtiyacım insan sevgisi onayı. Napiyorum ediyorum insanların bana saygı duynamasına sebep oluyorum. Kendimi kimi zaman ezik göstermekten, kimi zaman 2 lafı bi araya getirirken saçmalamaktan ya da düşüncelerimi toplayamamaktan, insanlarla ilk iletişimi başarılı bir şekilde yapmama ragmen diğer bi araya geldiğimiz zamanlarda yavaş yavaş kendimi daha basite alınmasından saygınlık seviyemi eksilere indirmekten kurtaramıyorum.
dolayısıyla kardeşlerim dahil gelinler akrabalar meslektaşlar kimse adam yerine koymuyor insan yerine saymıyor. Bi ağırlığım yok yani.
Beynimde hep bu derdin verdiği bir ağırlık hissediyorum. Ferah olmuyor beynim. Ve sonuç :
Yalnızım
mutsuzum
Psikolog denedim. İlaç denedim. Kitaplar yazılar okudum. Olmuyor. Şuanda bile beynimde ağırlık hissediyorum halbuki güya tatildeyim. Ve sonuç:
Hayat cidden sarmıyor.
Ne oluyorda ezik duruma dusuyorsunuz ornek verseniz
İnsanlar öyle düşünmüyor da,sen öyle düşündüklerine kendini şartlandırmış olabilir misin.Yani özgüven eksikliği.Yaş 33. İyi bi mesleğim var. Ona göre de aylık kazancım var tabii. Maddi yönden şükür bi ihtiyacım yok. Bnm ihtiyacım insan sevgisi onayı. Napiyorum ediyorum insanların bana saygı duynamasına sebep oluyorum. Kendimi kimi zaman ezik göstermekten, kimi zaman 2 lafı bi araya getirirken saçmalamaktan ya da düşüncelerimi toplayamamaktan, insanlarla ilk iletişimi başarılı bir şekilde yapmama ragmen diğer bi araya geldiğimiz zamanlarda yavaş yavaş kendimi daha basite alınmasından saygınlık seviyemi eksilere indirmekten kurtaramıyorum.
dolayısıyla kardeşlerim dahil gelinler akrabalar meslektaşlar kimse adam yerine koymuyor insan yerine saymıyor. Bi ağırlığım yok yani.
Beynimde hep bu derdin verdiği bir ağırlık hissediyorum. Ferah olmuyor beynim. Ve sonuç :
Yalnızım
mutsuzum
Psikolog denedim. İlaç denedim. Kitaplar yazılar okudum. Olmuyor. Şuanda bile beynimde ağırlık hissediyorum halbuki güya tatildeyim. Ve sonuç:
Hayat cidden sarmıyor.
İnsanlar öyle düşünmüyor da,sen öyle düşündüklerine kendini şartlandırmış olabilir misin.Yani özgüven eksikliği.
Örnek vermişsin.Bi konuda yüzde yüz ben haklıyım demişsin.O sana göre öyledir.Ya da doğru bazen iki tane olabilir.Ya da herkes kendine göre haklıdır.Veya her gerçek her zaman başkalarına söylenip,haksızlığını kabul etmek istemeyebilir.Yok. Görünen köy kılavuz istemez misali durum bu. Bunu herzaman her insandan gördüğüm muamelerle çok daha iyi anlıyorum
Örnek vermişsin.Bi konuda yüzde yüz ben haklıyım demişsin.O sana göre öyledir.Ya da doğru bazen iki tane olabilir.Ya da herkes kendine göre haklıdır.Veya her gerçek her zaman başkalarına söylenip,haksızlığını kabul etmek istemeyebilir.
İnsanlara haklılığını kabul ettirmek istiyorsun.İtiraz gelince sesini yükselterek kabulettirmeye çalışıyorsun.Bırak öyle kalsın.Bazı şeyleri bazen zaman bırakmak gerekir.Bazen susmak en büyük tepkidir.
Her doğru her yerde de söylenmez.Ya da insanları olduğu gibi kabul et fazla beklenti duyma.
Saygı duymuyorlar derken,küfür mü ediyorlar,dalgamı geçiyorlar horluyorlar mı.
Kötü gününde derken,bir derdini anlattığında seni dinlemediler mi yanında olmadılar mı uzaklaş.İlla herkes herkesle samimi olacak diye birşey yok.Kimseyi kendimize göre değiştremeyiz.Herkesin bir yapısı,hayatta bir duruşu psikolojik ve fiziksel özellikleri var.Kimseyi kafaya takmazsan daha çok mutlu olursun.He de geç.
İnsanlardan onay alma isteği asıl senin sorunun.Bunu aşmalısın.
Tatlım o zaman ya düşünce yapında bir sorun var ya da aynı görüşlere,aynı bakış açısına sahip değilsiniz.Uzak durup mesafeli olman,kendi bakış açına uygun insanlarla görüşmen daha mantıklı.Haklısınız. Kimse yüzde yüz haklı olmaz bunu biliyorum. Kendi adıma yüzde yüz haklıyım derken aslında haklılık payımın yüksekliğini ifade etmek istedim.
Saygı duymuyorlar derken evet horluyorlar. Düşüncelerimi önemsemiyorlar. birbirlerine karşı nazik sevecen anlayışlı olurlarken bana karşı hrp bir küçümseme düşüncelerime yaptıklarıma başıma gelen kötü olaylarda bile önem vermeme var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?