- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
çok şaşırdım açıkcası.Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?Ne bu stres 20yil cocugu olmamis insanlar var veya soyle deyim hic bir zaman cocugu olmayacak insanlar var Allah onlara yardim etsin sabir versin bende 5aydir istoyorum ama senin gibi sitem yapmiyorum
Teyzemin de çocuğu olmadı genetik olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum....Birkaç ay evlilik ve çocuğum olmuyor diye feryat.
Bence siz bu dertten gerçekten muzdarip olanlara en büyük haksızlığı yapıyorsunuz....
değil mi ne yazsam ne yazsam diye düşünüp duruyordumBirkaç ay evlilik ve çocuğum olmuyor diye feryat.
Bence siz bu dertten gerçekten muzdarip olanlara en büyük haksızlığı yapıyorsunuz....
Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
Teyzemin de çocuğu olmadı genetik olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum....
İnfertilitede genetik geçiş yoktur.Teyzemin de çocuğu olmadı genetik olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum....
değil mi ne yazsam ne yazsam diye düşünüp duruyordum
7 yıllık evli 2 aşılama 4 tüp yapıp olumlu sonuç alamayan biri olarak
InsallahhhEşinin davranışı normal olanı,sende sakin ol biraz.
Pco su olan hiç çocuk sahibi olamıyor mu sanki?! İsyana girmeden sabırla bekle. İnşallah kucağını doldurur Rabbim.
Ne istediğine dikkat et diye bir laf var.
Evlat hasretini anlayabilirim ama bir şeyi ille de olsun, her ne olursa olsun diye isteyip yanıp tutuşmayı doğru bulmuyorum. Herkesin ağzındaki "hayırlısıysa olsun" lafı en doğrusu.
Allah gönlüne göre versin, inşallah hayırlısıyla sen de isteğine kavuşursun. Bu kadar sitem etme.
Utanmadım neden utanayım. Herkesin acısı ayrı Allah herkese sabır versin
Ne istediğine dikkat et diye bir laf var.
Evlat hasretini anlayabilirim ama bir şeyi ille de olsun, her ne olursa olsun diye isteyip yanıp tutuşmayı doğru bulmuyorum. Herkesin ağzındaki "hayırlısıysa olsun" lafı en doğrusu.
Allah gönlüne göre versin, inşallah hayırlısıyla sen de isteğine kavuşursun. Bu kadar sitem etme.
Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?