Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Sen benimle muhatap olamayacak kadar gerçek hayatta aynı ortamı paylasamayacak seviyedesin. Yediğin yazarlara doyma sen bu kafayla çok yaşarsın. Hadi sana bol zirlamalar

Sayfa aralarında cevap verdim zaten...baştan itibaren okursanız görürsünüz.iyi günler

Sen benimle muhatap olamayacak kadar gerçek hayatta aynı ortamı paylasamayacak seviyedesin. Yediğin yazarlara doyma sen bu kafayla çok yaşarsın. Hadi sana bol zirlamalar
Size de bol bol zirlamalar Tatlım mm...ve sahip olduğum hayata sen zaten hiçbir şekilde bu kötü kalbinle ulaşamayacaksin

Size de bol bol zirlamalar Tatlım mm...ve sahip olduğum hayata sen zaten hiçbir şekilde bu kötü kalbinle ulaşamayacaksin
Çok cahilsin :) eğitim de cehaleti alır insallh devamını biliyorsundur.. ha bu arada sen harika bir hayat yaşadığını zannede dur malum kötü malın reklamı bol olur. Daha iki aylık koçan seni sallamiyormus okuruz burdan iki gün sonra feryad figanlarini seneyede bosaniyorum vs. Bence biraz aklını kullan varsa tabi bence yok ma neyse gene de şansını dene .. Hadi byy canim

pko şeker ile yakındır.bazen şeker hastası olmayanlar yine şeker hapı ile yumurtlaması adeti tamamen düzene girer ve hamile kalırlar.inşallah en kısa sürede olur. kaynana dırdırı koca stresi çevre baskısı yoksa hamile kalma sürecin hızlanır.
ayrıca konunda kötü kötü konuşanlar " neden eleştriye gelemiyonnn o zaman niye konu aççtıınnn" yaparlar takılma sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…