- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Evet öyle yapacağım. Düşüncelerimden biri.hatta şimdi den bile almak istiyorum.olmamasini beklemek değil. Her zaman 2 çocuğun olsun biri biyoloji anne babası biz olalım diğeri de manevi anne baba olalım istedim.hep dileğim bu yönde ama buna eşim çok karşı.....sen şuan kendi acını tüm acıların üstünde görüyorsun
diyelim ki çocugun olmadı ne olacak dünyanın sonu mu?
milyonlarca çocuk var evsiz barksız anasız babasız onlardan birine yuva ol..
sakin düşünmek gerek. geçen sene korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım 10 haftalıkken düştü.Evet öyle yapacağım. Düşüncelerimden biri.hatta şimdi den bile almak istiyorum.olmamasini beklemek değil. Her zaman 2 çocuğun olsun biri biyoloji anne babası biz olalım diğeri de manevi anne baba olalım istedim.hep dileğim bu yönde ama buna eşim çok karşı.....
Evet öyle yapacağım. Düşüncelerimden biri.hatta şimdi den bile almak istiyorum.olmamasini beklemek değil. Her zaman 2 çocuğun olsun biri biyoloji anne babası biz olalım diğeri de manevi anne baba olalım istedim.hep dileğim bu yönde ama buna eşim çok karşı.....
Canim uzulme yane olmasida sinav olmamasida sinav... suan dukkanda bi kadin var 8aylik bebegi var kadin bosaniyormus bak walla suan aglayarak anlatio anneme ben bebekle napacam nasil calisacam 3coxukla nasil baba evine donecem esi hem aldatmis hemde mahkemeye bosanmak icin gitmis yanr kadin bosanmio bile baksana canim olmus cocugu ama iste olnasiylada olmuo o coxuga bakabilmek onemli olan ilerde ne sikinti cikacagini bilemeyiz yane...Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
bende pcoluyum elhamdülillah bir kızım var.umitsiz olma bu kadarBebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Canim bendede kist vardi pekmezli sogan suyuyla gecti eger senonki cikolata kistiyse az once okudum karbonatda iyi geliyormusGayet büyüdüğümü düşünüyorum...çocuksu da değilim. Bazen yoğun duygular yaşayabiliyorum.....buna çocukluk denemelisiniz.bebnde bir insanım. Birçok kistim olduğu için bu düşüncelere istiyorum kendimi ..yorumunuzu saygı çerçevesinde yaparsanız memnun olurum
Öyle demeyin sorup duruyorlar üstelik her gün soruyorlar bazıları karnını tutup yok mu bir şeyler diye gıcık ediyolarlar insanıSence de fazla abartı olmamış mı?
Benim de 1,5 sene olmadı yani.
Bu kadar dramatikleştirmeye ne gerek var?
Ayrıca velilere ne hamile olmandan?
oooooo sen böylesysen esin tabi takmaz seni bizde evlenedei 7 sene olcak heralde benim kendimi asmam lazım degistir bu kafayı ayrıca hayat sana bisey yapmaz allah ne dilerse o herkesin sınavı baska sen kaldn yani otur 0 ...Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
.birkac ay oldu evleneli
bunu acı olarak tanımlamaman gerektiğini söylemeye çalışıyor herkes.Tabiki hepsi bambaşka...ama şuan en çok kendi acımı hissediyor olmam tuhaf mi?
Bir de bir sürü ünlem koymuş... ahhh hayattt....Bebek hayattan istenmez ki Allah tan istenir.
ben de çok şaşkınım. daha bi kaç aylık evlisin ve olmuyor olmuyor hayat zindan oldu bana demişsin .Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Benim abiminde 6 sene olmadı sonra tüp bebek tedavisi gördülerve oldu. Amcamın 35 senedir olmuyor ama benim hemen oldu allah verirse olur genetikle alakası yok. Kuzenimde 10 yıldır istiyor tüp bebek oldu düştü.daha 2 3 aylık evlisin biraz mantıklı düşün.Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?