Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

sen şuan kendi acını tüm acıların üstünde görüyorsun
diyelim ki çocugun olmadı ne olacak dünyanın sonu mu?
milyonlarca çocuk var evsiz barksız anasız babasız onlardan birine yuva ol..
Evet öyle yapacağım. Düşüncelerimden biri.hatta şimdi den bile almak istiyorum.olmamasini beklemek değil. Her zaman 2 çocuğun olsun biri biyoloji anne babası biz olalım diğeri de manevi anne baba olalım istedim.hep dileğim bu yönde ama buna eşim çok karşı.....

sakin düşünmek gerek. geçen sene korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım 10 haftalıkken düştü.
sonrasında deniyoruz olmuyor 7 aydır.. ne yapalım asalım mı kendımızı dovelım sovelım mı

bakma milletin lafına onlar bakıp büyütecek

ah bir olana bir de olmayana sor ...
19 yaşımda anne oldum .. evet anlıyorum sizi sahip olmadığınız bir şey çekici geliyor ama sahip olmakla bitmiyor.
duyarlı bir anne olarak şimdi evladımın geleceği hakkında endişlerimi kendimden vazgeçişimi bilseniz bir kez daha düşünürdünüz derim.. çok çok zor bir duygu bu.. bu devire bir evlat getirmek.. onun başına gelebilecekleri yaşayacaklarını hayatın zorluklarını düşününce hele...

çocuğunuz olduğunda bir kaç yıl aşırı sorumluluk , sonra bir rahatlama ve şirinliklerini sevme sonrada bir hayat boyu onun adına endişelenme ile geçiyor.

bilmiyorum belki ben boşverci değilim biraz ama inanıyorum ki pek çok anne benim ile aynı duyguları paylaşıyor.
bazen çocuğu olmayan çevremdeki insanların bir nevi şanslı olduğunu düşünüyorum..
kendi sorumluluklarım için değil kesinlikle ama evladım için yaşadığım edişeler onun tek göz yaşı bile beni kahrediyor.

şimdi ikinci bir çocuk isterken kendimi buluyorum zaman zaman .. ama özünde bir bebek daha sahibi olup onu sevmek için istediğimi biliyorum .. aslında çocuğu sevmek için istiyoruz sanki belki de öyle şeyler yaşayacak ki keşke doğmamış olsaydım diyecek büyüyünce..
bu yüzden lütfen çocuğunuz olmazsa çok üzülmeyin.. Çocuğunuz olupta o çocuğun kahır dolu bir hayat çekeceğini düşünün ..

Siz biraz bencilsiniz kusura bakmayın. Bu çocuğu tek başınıza yapmayacaksınız. Eşinizi de isteklerini de düşünmek zorundasınız. Nasıl ki çocuk, bugün döllendi yarın doğmuyorsa.siz de bir iki ay denedik olmadı demeniz çok yanlış. Doktor da size süre vermiş bu neyin stresi acısı anlamıyorum. Burda bunu okuyan yorum yapan bir sürü insana haksızlık ediyorsunuz. Yaşınız küçük belli ki. Evlendiniz ama daha olgun davranmanız gerek. Olgun olmadan çocuk bakamazsınız.

Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
Canim uzulme yane olmasida sinav olmamasida sinav... suan dukkanda bi kadin var 8aylik bebegi var kadin bosaniyormus bak walla suan aglayarak anlatio anneme ben bebekle napacam nasil calisacam 3coxukla nasil baba evine donecem esi hem aldatmis hemde mahkemeye bosanmak icin gitmis yanr kadin bosanmio bile baksana canim olmus cocugu ama iste olnasiylada olmuo o coxuga bakabilmek onemli olan ilerde ne sikinti cikacagini bilemeyiz yane...

bende pcoluyum elhamdülillah bir kızım var.umitsiz olma bu kadar

Canim bendede kist vardi pekmezli sogan suyuyla gecti eger senonki cikolata kistiyse az once okudum karbonatda iyi geliyormus

doktor ne dıyor durumunuz ıcın bi kaç ay olmus daha biraz evlilik hayatına alısın bence cocuk erken değil mi yahu allahın bır bıldıgı vardır vermıyorsa.

oooooo sen böylesysen esin tabi takmaz seni bizde evlenedei 7 sene olcak heralde benim kendimi asmam lazım degistir bu kafayı ayrıca hayat sana bisey yapmaz allah ne dilerse o herkesin sınavı baska sen kaldn yani otur 0 ...

aynı sizin gibi birini tanımıştım ben yeni evliyken.3 aylik evliyken agliyormus ailesinin yaninda benim çocuğum olmayacak diye..
sonuç arka arkaya bir oğlu bir kızı olmuş.
ahh kafam ahh derdim neydiki.acalem neydi aceba?
diye yakınıyordu.ne deyim sonunuz benzesin inşallah..
Ey hayat insanları memnun etmenin bir yolu yok mu!!

ben de çok şaşkınım. daha bi kaç aylık evlisin ve olmuyor olmuyor hayat zindan oldu bana demişsin .
daha böyle kısa bi sürede isyan bayrağını çekersen olmaz .
şükret ve sabır ile bekle. yapacağın bi şey yok . gelecektir bebeğin ama sen böyle olumsuz düşünürsen olmaz hiç.
polikistik hastalığın varsa fazla kilolarını vermen lazım. adetlerin düzene girsin

Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
Benim abiminde 6 sene olmadı sonra tüp bebek tedavisi gördülerve oldu. Amcamın 35 senedir olmuyor ama benim hemen oldu allah verirse olur genetikle alakası yok. Kuzenimde 10 yıldır istiyor tüp bebek oldu düştü.daha 2 3 aylık evlisin biraz mantıklı düşün.

Bende 2 sene vajinusmus la uğraştım. Çocuğumun olması hayal gibi geliyordu. Şimdi hayalim 2 güzel prensese dönüştü ama ben yorgunluktan ölüyorum. Şu anda bile kavga ediyorlar bana sinir basıyor görmezden geliyorum. Akşam olunca dakikaları sayıyorun uyusunlar diye. Olduğum yerde uyuya kalıyorum. Bazen ne istediğimize dikkat etmek gerekir. Allah tan hayırlısını isteyin.

Çocuk olmamasının genetikle bir alakası yok. Bazen 7 kardeşden birinin çocuğu olmaz, bazen 5 kardeşten sadece birinin çocuğu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…