- 8 Ocak 2015
- 6.079
- 19.086
- 448
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Rabbim cuma günü yüzü hürmetine inşallah şifalarını verir tez vakitte dua edeceğim çok geçmiş olsun.9 yıllık evlilik 1asilama 2tup denemesinden sonra olan ikizlerim yoğun bakımda!! Ben kime isyan edeyimhaşa isyan etmem şükür Rabbime..
...Bu arada şu yorumumu gören herkes meleklerime dua etsin nolur
Kız Cute sene bitmeden yetiştirmişsin bebişi , cidden hamilemisin ?Ben herkesın aynı sıddette anne olmayı arzulamadıgını savunuyorum
Olabılır acı cekıyor olabılırsınzı pekala bende cok uzuluyordum 3 senede geldı yavrum, ama sonuc olarak 3 senelık acı baska 20 senelık acı bambaska
Ben de ogretmenim ve velilerle bu tarz bir iliskinin dusuncesi bile sinirlendirdi beni. Bence hos degil ama belli ki konu sahibi açmış bu yolu velilere.Ben senin sorununu anladım sanırım. Ben de öğretmenim. Sanırım sınıf öğretmenisin ve velilerle fazla haşır neşir olmuşsun. Araya mesafe koy. Hamilelik senin özelin. Ne hakla soruyorlar?
Aynı fikirdeyim. Arada mesafe olması şart.Ben de ogretmenim ve velilerle bu tarz bir iliskinin dusuncesi bile sinirlendirdi beni. Bence hos degil ama belli ki konu sahibi açmış bu yolu velilere.
Ayrica ben de pco hastasiyim uzun zamandir. 2 bebegime de korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim.
Pco hastalarinin cocugu olmayacak diye sartlama kendini. Ultrason ciktilarinda gorulen kistleri sayamazdim bile o kadar coktu. Ama Rabbim hic aratmadi cok şükür.
Kafandaki düşüncelerden kurtulmalisin once.
Aynen... böyle şımarık insanlarla gorusme ek en iyisi hiç mi inançları yok diye düşünüyor insan. Aslında benimde yazacak o kadar çok şeyim var ki ama konu sahibi anlamaya kapalı düz bir duvar gibi . Belliki el bebek gul bebek yetişmiş hayattan hiç ders almamış ..Allahtan çevremde senin gibi bir insan yok, yoksa asla görüşmezdim. 2 3 aylık evlilikte şimdiden "beeeen bebek istemiştimmmm hayaaaaat" diye bağrış çağrış yapacaksan daha erken evlenseydin! Arabeske bağlanmaya ne meraklısınız!
Konuya öyle uyuz oldum ki, boğazıma şöyle bir düğüm takıldı!!!
Tabiki herkesin düşüncesi farklı...bu forum, işinize gelen cvpları alacağınız bir yer değil hanımefendi.! burada binlerce üye var herkesin görüşü farklıdır. katlanamıyorsanız, beğenmiyorsanız konu açmayın kimseye danışmayın
kendine iyi bak diyorum boş boş konuşuyorsun halaKimsede kimsenin simarikligina katlanmak zorunda degil. Derdin dert olsa herkes dua eder içini rahatlatmaya çalışır ama insanların sinir kat sayılarını yükseltme bi çoğumuz burda sana yaptığının yanlış olduğunu söyledik. Sen gerçekten anlamaya kapalisin ki esin de seni takmiyormus doktoru nda öyle. Birazcık kendini aç etrafındaki insanlara gerçeklerle yizles yoksa bu kadar arabekse kimse tahammül etmez
Tabiki herkesin düşüncesi farklı...
Ama farkındaysanız kişiliğimi kadar hakaret edildi hanımefendi
:))Mune konumu kapatır misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?