- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Merhabalar. 5Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Bende evleneli 5 sene oldu şuan 25yaşındayım bebek istedik bi türlü olmadı doktora gittik yumurtalıklarımda küçük küçük kistlet olduğunu söyledi. İlaç kullandım 6ay kadar belki geçmiştir olmadı artık ümidimi kaybettim. Parfüm sıktığımda ölmek istiyordum boğulyordum kokudan duş alıyodum geçsin diye sabah 7de kalkarm hep 10da yarm saat uyumak için yattımda akşam 5bçuğa kadar deliksiz uyumuşum Bigün çarşıdayken çok gözlerim karardı. Hamilelik testi aldm 3tane hepsini yatm saat arayla yaptm pozitif çıktı hepsi inanamadm. Ertesi gün doktora gittiğimde 6 haftaşık hamile olduğmu öğrendim hiç beklemiyodum çnkü 2hafta öncesi doktordaydm gebelik görse söylerdi. İyiki içmemişim o ilaçları bebeğimi kaybedebilirdm yoksa söktürücüden.Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
İnşallah Allah sana,bana ve tum isteyenlere tez vakitte saglikli ve hayirli evlat verir.Bende 40 yaşındayım benimde çocuğum olmuyor doktorlar tüp bebek olur dedi ama maddi imkanım yok yaşımdan dolayi fazla zamanın yok acele et dediler ya ben ne yapayım üzüntümü kimseye belli etmiyorum bebeğimin olmasını çok istiyorum belki kediliginden olur diye dua ediyorum
Ya soyle birsey varEvet öyle yapacağım. Düşüncelerimden biri.hatta şimdi den bile almak istiyorum.olmamasini beklemek değil. Her zaman 2 çocuğun olsun biri biyoloji anne babası biz olalım diğeri de manevi anne baba olalım istedim.hep dileğim bu yönde ama buna eşim çok karşı.....
Sen baştan köprüleri yıkmışsın.Bebek olmuyor diye. Venim 3 cocugum olmasına rağmen 4. 2 sene sonra hamile kaldım . olup olmucanı sen bilemezsin Allah bilir şimdiden bu kadar takmayın kafanıza içiniz rahat olsun Allah nasib eder inş enkısa zamanda.Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Tabiki çocuk için evlenmedim 4 yıl bekledim adamıÇocuk için mi evlendiniz
Siz de evliliğinizi yaşasaydınız biraz.Ya soyle birsey var
Hersey yolunda olsa bile ha diyince hamile kalinmiyor ki
Ben evlenmeden once bilmiyrm
Esim cok cocuk isteyince arastirdim
Yok yumurtalama gunune denk gelecek yok bilmem ne
Sok oldum
Ben saniyordum ki, olur hemen
Ne biliyim yeni evlisin zaten bol bol birlikte oluyorsun, hemen olur sandim
Denemeye basladiktan sonra Ucuncu ayda hamile kaldim
Bu sekilde alti ayda da kalan var
Bir senede var
Yani akisa birakmak gerekiyor anlayacagin
Panik yapma olur mu?
Sende kist falan oldugu icin ve yasindan dolayi esas olan alti ay sonra doktora gitmendir
Buradaki tavsiyeleri okumusum bende
Bir gun ara vererek iliskiye girin diyorlardi
Yataktan hemen kalkmayin falan
Onlari dene istersen
Beline yastik koyup uzaniyorsun biraz
Ben oyle yaptigim ay hamile kaldim
Bilmiyrm ya ne kadar etkisi vardir
İkinci cocuguma hamileyim, esim bisi olmaz dedi, bi defa korumasiz iliski oldu, hamile kaldim bi defada
Demekki Allah tarafindan olacaksa oluyor
Ben senin sorununu anladım sanırım. Ben de öğretmenim. Sanırım sınıf öğretmenisin ve velilerle fazla haşır neşir olmuşsun. Araya mesafe koy. Hamilelik senin özelin. Ne hakla soruyorlar?Ben dediğim gibi duygu yoğunluğu yaşıyorum şu aralar ...herkes yok hocam hamile misin vs vs sorular soruyor.bunaldim artık. Çocuk istemiyorum diyorum.benjm de 4 5 yıllık evli arkadaşlarım var daha bir kere ağzımdan çocuk düşünmüyor musun lafı çıkmadı.cikmaz çünkü bilemem ne yaşadığını...galiba bu aralar çok stres yapıyorum herşeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?