hayat sıkmaya başladı sanki

cranky

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
737
5
39
Merhaba meltem Hanım.
Benim sorunum şu,hayat beni bayağı bir sıkmaya başladı,son zamanlarda hiçbir şeyden zevk alamaz oldum.Hep ağlamaklı hissediyorum.Aslında çok güzel bir hayatım var gibi ama rahat mı batıyor anlayamıyorum.
Şimdiden teşekkürler
 
Merhaba cranky,
İlettiğiniz kısa bilgiden deprese olduğunuz anlaşılıyor. Sizden rica etsem, bana kendinizle ilgili daha kapsamlı bilgi iletir misiniz? Size o zaman daha sağlıklı cevap verebilirim.
Sağlıkla kalın,
 
merhaba...Meltem Hanım....
ben de sıkılıyorum ama biliyorum ki hep kendi kendime yapıyorum ve kendi kelimelrimin içinde boguyorum kendimi...
kendi benliğimin içinde yitirişlere bırakıyorum...
bir an herşeye umutla bakan ben....biranda bir düşünce saplanıyor ve karamsarlıga düşüyorum...
sonra toparlanıyorum...ve tekar kısırdöngü...
daha yeni başlıycak olacagım bu hayat oyununu oynamaya gücüm kalmıyor...yenikdüşüyorum oyuna başlamadan....
okul bitiyor iş stresi; ya iş sınavlarında yada mülakatlarada başarılı olamzsam kaygıları...bu sadce biri...
uzunar gider...
kahretsin ki kimse bişey yapamıyor insanın kendisiden başka...yalnızlıga mahkum aslında insanoglu bilsekde bilmezsekde....çünkü hepimiz tekiz...
kimse dost değil insana kendinden başka...
çok saolun cewabnız için
 
Yapmayın sevgli Roseses1, bu kadar karamsar bakmayın hayata. Hayat elbette ki bir sürü zorlukla dolu, ama bunun yanında keyifler de var. Siz yaşamın hangi tarafına bakarsanız, sadece o tarafını görürsünüz. Yazdıklarınızdan hep olumsuzluklara baktığınızı görüyorum. Ayrıca kaygılarınız da yüksek görünüyor.
Yakınınızda bulunan bir meslektaşımla görüşmenizi öneririm.
Sağlıkla kalın,
 
ahh kesinlikle bende çok istiyorum Meltem Hanım...ben izmir deyim...
tanıdıgınız biri vasa ve eger fiyat açıısndanda bana uyarsa (çünkü öğrenciyim) gıtmeyi çok ama çok isterim...

ama şunu da düşünmüyor değilim...ancak insanın kendisi hadi kal roseses1 toparlan artık diyebilir...çünkü çok fazla kişisl gelişim kitapları okudum ben...nlp ve bu tarz şeylerle çok haşır neşir oldum...dedim ya diger yazımda da tam gaza geliyorum herşeyi olumlu düşünmeye başlıyorum ....sonra tepe taklak ediyor giren düşünceler...

buarada bşey daha danışmak istıyorum....ben regl günlerimde çok fazla gergin ve depresif oluyorum.hani insanın karına vurur ya ağrı benim karnıma değil psikolojime vuruyor...bu özel günlerde sakinleştirici kullansam? yada ne önerirsiniz?
tekrar teşekkürler cewabınız için...
 
Merhaba,her Sabah Mutsuz Uyaniyorum.hiç Bir şey Zevk Vermez Oldu.herşey üstüme Geliyor Sanki.bir Doktora Ihtiyacim Var Gibi Geliyor.görüşlerinizi Rica Ediyorum.
 
Sizi bu kadar geç cevapladığım için kusura bakmayın lütfen roseses1. NLP tarzı mucize çözümler yok. Bunlar kişiye genel bir olumluluk katar, ama tedavi edici değildir. Sosyal güvenceniz varsa, 9 Eylül Üniversitesi'nde son derece kıymetli arkadaşlar var.
Regl dönemi öncesinde ve esnasında daha gergin ve depresif olmanız garip değil. Bu günlerde sakinleştiriciden önce, ılık banyo, sakin hayat, iyi uyku, sevdiğiniz şeyleri yapmak, melisa çayı gibi doğal yöntemleri deneyin. FAydası olacaktır.
Sağlıkla kalın,
 
Merhaba Nilcell, yazdıklarınızdan depresyonda olduğunuz izlenimini oluşturuyor. Doğru teşhis ve tedavi protokolü için lütfen yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun.
Sağlıkla kalın,
 
merhaba bazen hayat insana anlamsız gelir aslında öyle büyük bir anlamı varki zaman zaman bunu göremiyebiliyoruz sana tek tavsiyem hayatı doyasıya yaşa yaşaki neden bunu yaşayamadım deme ben öyle yapıyorum biz kadınlar istedikten sonra herşeyin üstesinden geliriz her problemin üstesinden gelebiliriz bizler akıllı yaratıklarız bunu unutma başarısızlığa hiçbir zaman inanmadım eğer başarmak istiyorsan bunu yaparsın çünkü sen bir kadınsın yaparsın....
 
Merhaba, sizin de yazdıklarınızdan bir depresyon geçirmekte olduğunuz izlenimi oluşuyor Afu Ceylan. Lütfen yakınınızda bulunan bir meslektaşımdan destek alın.
Sağlıkla kalın,
 
slm meltem hanım bu hayattan bende öyle sıkıldımki ben önce size derdimi anlatayım belki size yaptığım anlamsız gelebilir ama.ben şu son dönem içinde erkek arkadaşımdan ayrıldım.sanki ondan sonra hayatım anlamsızlaştı hiç bişeyin tadını zevkini almıyorum.hayatta kalmam için gereken şeyleri bile yapamıyorum bu yüzden sağlığım bozuldu.insanlarla konuşmak istemiyorum.elimden gelse kendimi dış dünyadan iyice soyutlayacağım.ondan ayrılınca kendime olan özgüvenimide kaybettim.ne olur bana yardım edin yoksa kafayı yiycem iyice
 
Merhaba Yasmince, lütfen hiç vakit kaybetmeden yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurarak antidepresan kullanmaya başlayın. Sizi acilen fiziksel olarak da toparlamak gerek. Depresyonunuzun yüksek olduğu izlenimi oluşuyor yazdıklarınızdan. Ancak doğru kararı gideceğiniz ve sizi muayene edecek psikiyatr verecektir.
Sağlıkla kalın,
 
merhaba benim erkek arkadasim bana cok soguk davraniyor, artik benimle daha az gorusuyor. ben onu cok seviyorum, bu durum beni cok uzuyor. gunum hep aglamakla, uzuntuyle geciyor. kendimi toparlayamiyorum. lutfen bana yardim edin
 
Sevgili Tuana Tuana, erkek arkadaşınız sizden mesafelenmiş. Sizin sevginiz devam ederken elbette ki bunu yaşamak zor, haklısınız. Ama kendinizi bu derece üzmeniz, durumu farklılaştırmaz. Kendinizi başka şeylerle meşgul edin, dostlarınızla beraber olun.
Baktınız yeterince etkili olmuyor, yakınınızda bulunan bir meslektaşıma danışın.
Sağlıkla kalın,
 
X