hayata dair fikir

Neden evlenmek istiyorsunuz? İki yıl gayet güzel bir ilişkiniz var gözükmekte evlilik isteği neden? Merak ettim yalnızca.

İlişkinizde eksik bişey var. Evlenmek için acele etmeyebilir tamam ama acaba sizi oyalıyor mu? Çocuğun okul kazanıp başka bir şehre gitmesini filan mı bekleyecek acaba?

Ayrıca konuşkan değil diyorsunuz, bir ömrü konuşkan olmayan, sohbeti sınırlı olabilecek bir kişi ile geçirebilecek misiniz?

Tek beklediği para 3v olmadan evlilik olmaz mantığında...ve 3.5 yıldır bekliyorum:!

Gelecek diyor gelmezse bir çözüm bulacağım diyor...ama adım atmıyor bende bekliyorum oyle
Evlenmeyebilirsiniz ama bu şekilde bi bekleyiş çok anlamsız değil mi?
Adam sizi oyalıyor yahu.
Ev olmadan evlilik olmazmış. Neredesinden uyduruyor bu kuralı ?
Sizde 3 buçuk yıldır kuzu kuzu bekliyorsunuz.

Evlenmeyebilirsiniz ama bu şekilde bi bekleyiş çok anlamsız değil mi?
Adam sizi oyalıyor yahu.
Ev olmadan evlilik olmazmış. Neredesinden uyduruyor bu kuralı ?
Sizde 3 buçuk yıldır kuzu kuzu bekliyorsunuz.
Evet ..aynen öyle oyalamanin ne anlamı vardı geçen zaman yazık.. iste gönül durduruyor insanı mlsf

Evet ..aynen öyle oyalamanin ne anlamı vardı geçen zaman yazık.. iste gönül durduruyor insanı mlsf
Gönül falan deyip işin içinden çıkmak için epeyce olgun yaslardasiniz.
Sizde giz göre göre kendinizi oyanladiriyorsunuz, karşı taraf tek başına suçlu değil. Beklenti içinde olup kandırılan ve bunun gayet farkında olan sizsiniz.

Bu adam sizin yeter artik deyip ayrilmanizi bekliyor. Ayrilinca da kisa surede baska biriyle evlenirse sasirmam. Tabii illa oyle olacak diye bir sey yok da, oyle gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…