hayata dair fikir

Para konusunda size dürüst davranmayan, sizi oyalayan birine nasıl güveniyorsunuz? Gerçekten bu duyguyu merak ediyorum. Bu konuda söylediğinin çıkmaması, vaadinin aylardır yerine gelmemesi, sizin bu yüzden oyalanmanız güveninizi hiç zedelemiyor mu mesela? Yarın öbür gün diye sizi geçiştirmesi bu adamın dürüstlüğü konusunda fikir vermiyor mu size? Burada herkes sizi oyaladığını söylemişti, o paranın gelmeyeceğini söylemişti öyle de oldu. Bayram da geçti yaz da geçti. Adamın ilişki içinde net ve şeffaf olmaması, aslında hiçbir zaman gelmeyeceğini bildiği ama size gelecekmiş gibi davranarak sizi beklentiye soktuğu paranın hala ortada olmaması güveninizi zedelemiyor mu? Nasıl hala “çok güveniyorum, çok da iyi bir insan.” diyebiliyorsunuz? Güven kaybetme kriteriniz nedir; yalan, dürüst olmamak, oyalamak, kandırmak.. hangisi gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Oldu mu ? bayram geçti de

Evet haklısınız ancak benim maddiyata dayalı bir ilişkim yok.Bu para olayı zaten hayali bir durumda değil ama yurtdışı olmasından dolayı pandemi de etkilerinden dolayı uzayan süreç.. belkide gelmeyecek.Benim ilişkimin devamı için bir şart olamaz.Benim sorunum bu para gelmeden karşı tarafın adım atmaması...

Konu sahibi ben sizi anlamadım, abla diyeyim size yaşınız benden epey büyük. Ablacım burda adama çok güvendiğinizi söylüyorsunuz , ilişkim maddiyata bağlı değil diyorsunuz ama sürekli 2-3 defa konu güncellemesi yapıp para gelmedi yazıyorsunuz , madem buna bağlı değil niye takıyorsunuz kafayı , abiye tavır koyma zamanınız gelmiş He ben iki sene geçmiş diye demiyorum bunu , bana göre iki senelik sevgililik uzun değil, bunu adamın size söylediği tarihin sürekli boşa çıkması yüzünden diyorum (güven ?) bide bi yorumunuzda o para olmasa avans mı ne gelecek demiş , onla idare ederiz demiş , onu neden devreye sokmadı Buda mı sizi düşündürmüyor ?

eve hala gelmedi diyorum benim paranın gelmediğinden dolayı duyduğum üzüntüden paylaşıyorum. Ancak sorunun esas sorunun para olmadığını söyledim.paraya bağlı olan sorun gelecek kuramamak...o avans da gelmedi aynen bari biri gelseydi

ilişkimde bir sorun yokki... bunun dışında herşey yolunda

Dost hayati yasadiginiz sürece adam memnuny tabi ki sorun cikarmaz. Illa evlilik diye tuttur bakalim, seni ne cabuk terk ettigini fark etmezsin bile.

Affedersin, ama bu isin baska aciklamasi yok. Daha sizi adam yerine koyup cocugu ile bile tanistirmamis.

O senin annenle oglunla tanisti mi? Sen annesiyle?

E kimse Para yoksa isi bitir demiyor ki, herkesin dedigi adamin evlenmek gibi bir niyeti yok, Para gelecek olmasida bahane

evlilik diye neden tutturayım kendisi zaten inanın öyle biri değil.. çocuğuyla tanışmama sebebim kendisininde görüşmemesi..
aileler akrabalar içiçe girdi çoktan zaten

evlilik diye neden tutturayım kendisi zaten inanın öyle biri değil.. çocuğuyla tanışmama sebebim kendisininde görüşmemesi..
aileler akrabalar içiçe girdi çoktan zaten

Bak Ben bu KK hatunlarinin yanildigini daha bir kere görmedim. Hepsi aynisini diyo. O kadar Emin diyorsun ki öyle biri degil diye, ama ap acik öyle biri. Hic bi elimi masaya vurim bi Rest cekin bi hayirdir diye sorim demek yok. Biliyosun cünki gider bunlarin yaparsan

hayır ben neden korkayım gitmesinden... çok iyi bir meslek ve gelirim var. evim var arabam var...herşeyden önemlisi kimseye ihtiyacım yok. benim derdim gelecek için bazı şartları oluşturamaması..

hayır ben neden korkayım gitmesinden... çok iyi bir meslek ve gelirim var. evim var arabam var...herşeyden önemlisi kimseye ihtiyacım yok. benim derdim gelecek için bazı şartları oluşturamaması..

O Zaman ne yapmayin düsünüyorsun? Bugün yarin, cikmaz ayin son carsambasi falan diye beklicekmisin, yoksa su tarihe kadar bana mantikli bi sonuc ver diyebilecekmisin mesela?

Yok yani ben belli yastaki insanlarin illa nikah kiymasi sart diye düsünmüyorum, ama biri beni 40 küsür yasimda cocuk gibi oyalasa zoruma giderdi

inanın benden daha çok istiyor zaten evlenmeyi ama şartların oluşması için uğraşıyor. Ama şu konuda haklısınız ben 41 yaşında o 47 yaşında bunları konuşmak gerçekten çok saçma. benim ona sunduğum süre bu ay sonuna kadar mantıklı bir seçeneklede gelebilir değilmi illa milyonları olanlarmı evleniyor... değilmi ama

Yani gercekden de cok sacma dedikleri. Desen ki ben 23 o 25 derim ki adam hakli bi kendine yol cizsin bi ayaklarinin üzerinde dursun. Ama bu yasta böyle sacma sapan söyle olsun böyle olsun demesi sadece isi uzatmaya calisiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…