- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
Ben olsam parayı da adamı da beklemezdim büyük ihtimalle.hala gelmedi
Merhabalar. Öncelikle ben 41 yaşında iyi bir meslek sahibi 1 çocuklu bekar anneyim. Çocuğum 17 yaşında.. 2 yıldır bir ilişkim var. Ailelerin tanıştığı bu anlamda hiç bir sorun olmayan bir ilişki. Evet evlilik baştan beri konuşulan bir konu ve biz buna anlaşma huzur vs. olarak hazırdık. Erkek arkadaşım benim evim olduğu kendisiyle kirada annesinin kiralık evinde yaşadığı için bu ikimizin de 2.evliliği bazı şartları oluşturmadan evlenemeyiz dedi.O an ne kadar mantıklı konuşuyor diye düşündüm ve zaman geçti su gibi.. derken bir baktım 2 yıl geçmiş.. Ailesinden de ne olacak ne yapmayı düşünüyorsunuz gibi bir söz vs duymadım. Kendisine soruyorum sormazlar mı ama iş durumlarını bekliyorum diyormuş onlara. Kendi şirketi olduğundan beklediği bir para vardı ve ocakta gelecekti ve hala gelemedi maalesef. Almayı düşündüğü ev ciddi bir para ve annesine de ev almak istiyor. Son durum bayramdan sonra gelecek.. umudum bayram sonu:) Ben sadece şunu düşünüyorum hangi evlenenlerin milyonları var? biz kendi kazancımızla geçinemez miyiz? O bunu kabul etmiyor illaki o ev alınacak vs.. Peki ya gelmezse süreç daha da uzayacak Ailem ve çevrem hadi artık demeye başladı sanki kendimi evlilik dışı ilişki yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Bir hayalin peşinden bu yaşta koşmak normal mi onu da bilmiyorum. Kafam çok karışık. Şimdide para gelse bile eylül erken diyor ev fiyatları düşermiş vs. Bayram sonu gelse bile ne ne eşya ne usul hiç bir konuda gündemde değil. Para olunca herşey hopp olacak diye düşünüyor. Kendisi de çok konuşkan biri değil. Sizce nasıl olmalı ne olmalı ne olmamalı yada bir fikrinize çok ihtiyacım var
yok yok annesiyle aramız gayet iyi o tarz sorunlar yok aramızdaTek çocuk mu kardeşi var mı?
Annesi evlenmesini istemiyor olabilir mi?
Konu sahibi ben sizi anlamadım, abla diyeyim size yaşınız benden epey büyük. Ablacım burda adama çok güvendiğinizi söylüyorsunuz , ilişkim maddiyata bağlı değil diyorsunuz ama sürekli 2-3 defa konu güncellemesi yapıp para gelmedi yazıyorsunuz , madem buna bağlı değil niye takıyorsunuz kafayı , abiye tavır koyma zamanınız gelmiş He ben iki sene geçmiş diye demiyorum bunu , bana göre iki senelik sevgililik uzun değil, bunu adamın size söylediği tarihin sürekli boşa çıkması yüzünden diyorum (güven ?) bide bi yorumunuzda o para olmasa avans mı ne gelecek demiş , onla idare ederiz demiş , onu neden devreye sokmadı Buda mı sizi düşündürmüyor
ilişkimde bir sorun yokki... bunun dışında herşey yolunda
Evet haklısınız ancak benim maddiyata dayalı bir ilişkim yok.Bu para olayı zaten hayali bir durumda değil ama yurtdışı olmasından dolayı pandemi de etkilerinden dolayı uzayan süreç.. belkide gelmeyecek.Benim ilişkimin devamı için bir şart olamaz.Benim sorunum bu para gelmeden karşı tarafın adım atmaması...
Dost hayati yasadiginiz sürece adam memnuny tabi ki sorun cikarmaz. Illa evlilik diye tuttur bakalim, seni ne cabuk terk ettigini fark etmezsin bile.
Affedersin, ama bu isin baska aciklamasi yok. Daha sizi adam yerine koyup cocugu ile bile tanistirmamis.
O senin annenle oglunla tanisti mi? Sen annesiyl
evlilik diye neden tutturayım kendisi zaten inanın öyle biri değil.. çocuğuyla tanışmama sebebim kendisininde görüşmemesi..
aileler akrabalar içiçe girdi çoktan zaten
Bak Ben bu KK hatunlarinin yanildigini daha bir kere görmedim. Hepsi aynisini diyo. O kadar Emin diyorsun ki öyle biri degil diye, ama ap acik öyle biri. Hic bi elimi masaya vurim bi Rest cekin bi hayirdir diye sorim demek yok. Biliyosun cünki gider bunlarin yaparsan
hayır ben neden korkayım gitmesinden... çok iyi bir meslek ve gelirim var. evim var arabam var...herşeyden önemlisi kimseye ihtiyacım yok. benim derdim gelecek için bazı şartları oluşturamaması..
O Zaman ne yapmayin düsünüyorsun? Bugün yarin, cikmaz ayin son carsambasi falan diye beklicekmisin, yoksa su tarihe kadar bana mantikli bi sonuc ver diyebilecekmisin mesela?
Yok yani ben belli yastaki insanlarin illa nikah kiymasi sart diye düsünmüyorum, ama biri beni 40 küsür yasimda cocuk gibi oyalasa zoruma giderdi
inanın benden daha çok istiyor zaten evlenmeyi ama şartların oluşması için uğraşıyor. Ama şu konuda haklısınız ben 41 yaşında o 47 yaşında bunları konuşmak gerçekten çok saçma. benim ona sunduğum süre bu ay sonuna kadar mantıklı bir seçeneklede gelebilir değilmi illa milyonları olanlarmı evleniyor... değilmi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?