- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
Çocuğuyla neden görüşmüyor? Ne zamandır görüşmüyor ve çocuğa maddi bir desteği oluyor mu? Çocukla görüşmeyip onu göz ardı edince masrafları bitmiyor çocuğun, kontağı kapatılmıyor, fişi çekilmiyor. Çocuk büyüten bir kadın olarak bunu en iyi siz biliyor olmalısınız. Çocuğuyla görüşmeyen bir profil sizde ne gibi anlamlar uyandırıyor geleceğe dair? Çok iyi çok güvenilir bir insan ama çocuğu ile görüşmüyor. Neden acaba? Çocuk bir saygısızlık yaptı muhakkak..evlilik diye neden tutturayım kendisi zaten inanın öyle biri değil.. çocuğuyla tanışmama sebebim kendisininde görüşmemesi..
aileler akrabalar içiçe girdi çoktan zaten
Çocuğuyla görüşmemesi sizde acabaya sebep olmuyor mu?evlilik diye neden tutturayım kendisi zaten inanın öyle biri değil.. çocuğuyla tanışmama sebebim kendisininde görüşmemesi..
aileler akrabalar içiçe girdi çoktan zaten
Sorun sizin ilişkinizin maddiyata dayalı olması değil; adamın sizi para gelecek diyerek oyalaması.Evet haklısınız ancak benim maddiyata dayalı bir ilişkim yok.Bu para olayı zaten hayali bir durumda değil ama yurtdışı olmasından dolayı pandemi de etkilerinden dolayı uzayan süreç.. belkide gelmeyecek.Benim ilişkimin devamı için bir şart olamaz.Benim sorunum bu para gelmeden karşı tarafın adım atmaması...
Haklısınız zaten benim kafama yatmayan şey şu ıstiyorsa çözüm bulacak oldu ya para gelmedi ne olacak? Zaten bu ay sonuna kadar benim kafamdaki süre sonrasında en azından umudu kesmeye başlıcamŞu klasik erkek bahanelerini öğrenelim artık lütfen...Sen tabi o çarkın içinde olup manipüle edildiğin için göremiyorsun ama tamamen bahane...Bi erkek, bi kadını yanında isterse dağları bile deler, olmazı oldurur, bulur buluşturur halleder...Adamın niyeti yok senle evlenmeye falan...Daha kaç yıl oyalar bekle ve gör...2 olur 4,6 yıl...
Sebebi biçok şey olabilir çözmeye bile çalışma ama bu şekilde sürekli hazırasker ve ceptesin, bi yere de kaçmıyorsun neden çabalasın? Biraz kendini geri çek, ilgini ondan çek, o merak etsin affalasın...Seni kaybetme korkusu yaşat bakalım yine de oyalayacak mı..
Ama bana kalırsa bu yaşta annesiyle yaşayıp, daha anneme ev alıcam diyen adamdan uzak dur derim...Anasına ev alacak peh...Evler uçmuş zaten ev alacak, bi de durumunu düzeltecek te evlenecek...Çıkmaz ayın çarşambası yani boşversene...Seni oyalayan, senin hayal ve isteklerini, zamanını hiçe sayan bi insan seni sevmiyordur net...
Canım benim isteklerim yuva kurmak yönünde ama sen hazır değilsin ve ben sana yeterince zaman verdim olmadı...Durumunu düzeltirsen sen hazır oldugunda ben de o an uygun olursam konusuruz ama şimdilik ben kaçar diyeceksin uzatmadan...Hayatınıza bişey katmayan, fedakarlık etmeyen adamların her derdiyle ilgilenmeyin, omuzlarınıza yük etmeyin şunları...Çay kaşığı ile verip kepçe ile alan tipler bunlar....
Haklısınız zaten benim kafama yatmayan şey şu ıstiyorsa çözüm bulacak oldu ya para gelmedi ne olacak? Zaten bu ay sonuna kadar benim kafamdaki süre sonrasında en azından umudu kesmeye başlıcam
Anlıyorum ama gelmemesi durumunda olacakları merak ediyorumDaha ne süresi? Oyle bi para yok anlamıyorsun
Arkadaşım paranın gelmemesi durumunda olacakları şu an yaşıyorsun zaten. Para belki geldi, hala aynı yemle oyalıyor belki seni? Çocuğuna bile faydası olmayan, 47 yaşında hala annesiyle yaşayan, bu yaşta iki yıldır bir yerden para bekleyen adam işte paranın gelmemesi durumunda yaşayacakların.Anlıyorum ama gelmemesi durumunda olacakları merak ediyorum
İstemiyorinanın benden daha çok istiyor zaten evlenmeyi ama şartların oluşması için uğraşıyor. Ama şu konuda haklısınız ben 41 yaşında o 47 yaşında bunları konuşmak gerçekten çok saçma. benim ona sunduğum süre bu ay sonuna kadar mantıklı bir seçeneklede gelebilir değilmi illa milyonları olanlarmı evleniyor... değilmi ama
Yarı yarıya bölünmesin diye evlilik öncesi alınması şartı koşuyor olabilir miCmtsi ye kadar süre verdim.paranın gelmemesi durumunda evlilik olmayacağını söyledi 2.evlilikte bir ev olması şartmış ve beni yokluğa sürükleyemezmiş..cmtsi bakalım neler olacak
Eksik ne biliyor musunuz ? Siz mücadele edecek kadar cesursunuz , o ise evlilik sorumluluğunu yeniden alamayacak kadar korkak.evet bekliyorum .. kararı zor ama seviyoruz anlaşıyoruz ama ikimizde güzel kazanıyorken evlenemiyoruz.. bu hikayede eksik bir şey var
Para gelmeyecek. Evlilik olmayacak. Çünkü istemiyor.Cmtsi ye kadar süre verdim.paranın gelmemesi durumunda evlilik olmayacağını söyledi 2.evlilikte bir ev olması şartmış ve beni yokluğa sürükleyemezmiş..cmtsi bakalım neler olacak
haklısınızEksik ne biliyor musunuz ? Siz mücadele edecek kadar cesursunuz , o ise evlilik sorumluluğunu yeniden alamayacak kadar korkak.
Ama sizinkine şu an cesaret gözüyle bakamıyorum. Ne diye evi satıp , ortak ev alacaksınız ? Evladınızın hakkını gözetmek zorundasınız. O hiç görüşmediği evladı adam ölünce başınıza üşüşür. Yanlış anlayın ya d anlamayın ama bir adamın peşinde bu kadar heba olmaya gerek yok. Üstelik bana kalırsa çulsuz bir herif.
gelmedi arkadaşım..
geçen sene bitmişti sizin hala beklemeniz hataKizlar hala beklenen para gelmedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?