hayata dair fikir

evlilik diye neden tutturayım kendisi zaten inanın öyle biri değil.. çocuğuyla tanışmama sebebim kendisininde görüşmemesi..
aileler akrabalar içiçe girdi çoktan zaten
Çocuğuyla neden görüşmüyor? Ne zamandır görüşmüyor ve çocuğa maddi bir desteği oluyor mu? Çocukla görüşmeyip onu göz ardı edince masrafları bitmiyor çocuğun, kontağı kapatılmıyor, fişi çekilmiyor. Çocuk büyüten bir kadın olarak bunu en iyi siz biliyor olmalısınız. Çocuğuyla görüşmeyen bir profil sizde ne gibi anlamlar uyandırıyor geleceğe dair? Çok iyi çok güvenilir bir insan ama çocuğu ile görüşmüyor. Neden acaba? Çocuk bir saygısızlık yaptı muhakkak..

evlilik diye neden tutturayım kendisi zaten inanın öyle biri değil.. çocuğuyla tanışmama sebebim kendisininde görüşmemesi..
aileler akrabalar içiçe girdi çoktan zaten
Çocuğuyla görüşmemesi sizde acabaya sebep olmuyor mu?

Çocuğuyla görüşmeyen baba deyince benim gözümde hiç iyi profil canlanmiyor ama tabi sevgiliniz çok iyi bir insan olduğundan kesin çocuğunda problem vardır, o yüzden görüşmüyorlardir.

Ayrıca 47 yaşında ev almadan evlenmem diyen adam işi yokuşa sürüyordur sadece.
Hem kendine hem annesine alacak birde, bu yaşı, sizinle tanışmayı beklemiş ne hikmetse.

Sorun sizin ilişkinizin maddiyata dayalı olması değil; adamın sizi para gelecek diyerek oyalaması.

Hadi para geldi diyelim ama adam iki ev almaktan bahsediyor, ülkedeki ekonomik şartlar, ev fiyatları belli, gelen paranın çok yüksek bir miktar olması lazım ki o evleri alabilsin.

Şu klasik erkek bahanelerini öğrenelim artık lütfen...Sen tabi o çarkın içinde olup manipüle edildiğin için göremiyorsun ama tamamen bahane...Bi erkek, bi kadını yanında isterse dağları bile deler, olmazı oldurur, bulur buluşturur halleder...Adamın niyeti yok senle evlenmeye falan...Daha kaç yıl oyalar bekle ve gör...2 olur 4,6 yıl...

Sebebi biçok şey olabilir çözmeye bile çalışma ama bu şekilde sürekli hazırasker ve ceptesin, bi yere de kaçmıyorsun neden çabalasın? Biraz kendini geri çek, ilgini ondan çek, o merak etsin affalasın...Seni kaybetme korkusu yaşat bakalım yine de oyalayacak mı..

Ama bana kalırsa bu yaşta annesiyle yaşayıp, daha anneme ev alıcam diyen adamdan uzak dur derim...Anasına ev alacak peh...Evler uçmuş zaten ev alacak, bi de durumunu düzeltecek te evlenecek...Çıkmaz ayın çarşambası yani boşversene...Seni oyalayan, senin hayal ve isteklerini, zamanını hiçe sayan bi insan seni sevmiyordur net...

Canım benim isteklerim yuva kurmak yönünde ama sen hazır değilsin ve ben sana yeterince zaman verdim olmadı...Durumunu düzeltirsen sen hazır oldugunda ben de o an uygun olursam konusuruz ama şimdilik ben kaçar diyeceksin uzatmadan...Hayatınıza bişey katmayan, fedakarlık etmeyen adamların her derdiyle ilgilenmeyin, omuzlarınıza yük etmeyin şunları...Çay kaşığı ile verip kepçe ile alan tipler bunlar....

Son düzenleme:
Haklısınız zaten benim kafama yatmayan şey şu ıstiyorsa çözüm bulacak oldu ya para gelmedi ne olacak? Zaten bu ay sonuna kadar benim kafamdaki süre sonrasında en azından umudu kesmeye başlıcam

Anlıyorum ama gelmemesi durumunda olacakları merak ediyorum
Arkadaşım paranın gelmemesi durumunda olacakları şu an yaşıyorsun zaten. Para belki geldi, hala aynı yemle oyalıyor belki seni? Çocuğuna bile faydası olmayan, 47 yaşında hala annesiyle yaşayan, bu yaşta iki yıldır bir yerden para bekleyen adam işte paranın gelmemesi durumunda yaşayacakların.

İstemiyor
Uğrasmıyor

Umarım anlarsınız ve oyaladığının farkına varırsınız.

Cmtsi ye kadar süre verdim.paranın gelmemesi durumunda evlilik olmayacağını söyledi 2.evlilikte bir ev olması şartmış ve beni yokluğa sürükleyemezmiş..cmtsi bakalım neler olacak

Cmtsi ye kadar süre verdim.paranın gelmemesi durumunda evlilik olmayacağını söyledi 2.evlilikte bir ev olması şartmış ve beni yokluğa sürükleyemezmiş..cmtsi bakalım neler olacak
Yarı yarıya bölünmesin diye evlilik öncesi alınması şartı koşuyor olabilir mi

evet bekliyorum .. kararı zor ama seviyoruz anlaşıyoruz ama ikimizde güzel kazanıyorken evlenemiyoruz.. bu hikayede eksik bir şey var
Eksik ne biliyor musunuz ? Siz mücadele edecek kadar cesursunuz , o ise evlilik sorumluluğunu yeniden alamayacak kadar korkak.

Ama sizinkine şu an cesaret gözüyle bakamıyorum. Ne diye evi satıp , ortak ev alacaksınız ? Evladınızın hakkını gözetmek zorundasınız. O hiç görüşmediği evladı adam ölünce başınıza üşüşür. Yanlış anlayın ya d anlamayın ama bir adamın peşinde bu kadar heba olmaya gerek yok. Üstelik bana kalırsa çulsuz bir herif.

Son düzenleme:
Para gelmeyecek. Evlilik olmayacak. Çünkü istemiyor.

Daha net ne kadar oyalayabilir adam sizi?

Benim herzaman bildiğim birşey vardır.
Bir bayan hep kendini ağırdan satacak.
Bırakın o arasın.
Bırakın o evlenmek için çabalasin.
Bırakın ne yaparsa yapsın .
Si kahvenizi alın oturirn adamı izleyin keyifle.
Rahat olun yaa.
Çalışan özgür bir bayansiniz.
Anneniz yanınızda.
Ne yaparsa yapsın.
Olursa olur olmazsa olmaz bu kadar basit.
Ben bayanın hiçbir zan erkeği beklemesi biseler yapması için kafa yotmasi taraftarı değilim.
Erkek kendi düşünsün evlilik için.
Sen zaten evliliğe hazirsin işin var param var annen var özgürlüğün var.
Adamın otu yanmıyor umrumda olmaz vallaha

merhabalar gelmedi malesef.. bende o zaman bitti dedim. Oda tamam dedi... 2,5 yılın bir hayal uğruna bir yalan uğruna heba oldu anlayacağınız

haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…