- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
gelinmi hakir gördü o kimki yaaa.Yani bunu bilemiyorum. Yani aslinda dusunmuyorum. Fizksel engelim konusmama ve aklimin calismasina engel degil. Engel olan sey icimdeki duygular Isyerinde ya da okul hayatimda bundan dolayı dislandigimi soyleyemem. Aşağılık komplekslerimden kendimin ve kendi konumumum kiymetimini bilemedigimden iletisim sorunu yasadim yasiyorum. Ama bzm gelin biraz beni bu konuda hakir gördü bunu biliyorum..
Sosyal fobi dedi bi dr pat diye devletteki. Ama kendimi biliyorum sosyal fobiklerin kriterlerine uymuyor benm ozellikler.
Güçsüzlük değil bu , gayet güçlüsün ihtiyaç duymuyorsun ama aşırısı fazlaBen hayata tutunamadim. Sürekli depresif bir mod. Kendimi güçlü gorebilecegim bir mesleğim var ama ben kafasizlik yapip kendimle barisik olamadim. İnsanlarla kaynasamiyorum arkadaslik kuramiyorum diye yillarca bunun ezikligini gucsuzlugunu mutsuzlugunu yasadim icimde. Bu yaz tam artik bu sacma sapan psikolojik hislerimden dusuncelerimden kurtulacam diye kendimi iyi olmaya guclu olmaya endekslemisken bu seferde ev icinde birsuru huzursuzluk cikti.
Annem hasta ciddi rahatsizliklari var 2yildir ama son bir yildir sinirleri de iyice gitti. Kafasi atar atmaz saymadigi beddua, kotu laf, hakaret kalmiyor hem de gunlerce sürüyor bu tatsizlik. Gelin bu evde rahat bi nefes alin..
Gelinlerle kavgaliyim. Büyüğü yillarca kucumsedi, begenmedi dunyanin kalp kirici hal ve hareketlerini takindi yillarca anneme ve bana karsi. Resmen ezdi bizi. Adi gelin. Hicbizaman kotulugunden baska bi katkisi olmadi evimize. Abim de layt mi desem karaktersiz mi desem hicbizaman savunmadi bizi. Hatta karisinin ailesi için bizi çok gözardı ettigi zamanlar oldu. Küçük gelin basta iyiydi bakti buyuk gelinin otorite saglam evde onun yaptiklarini yapmaya çalıştı aklinca. 2siylede kavgaliyim. Büyüğü ile hiç kucugu ile dil ucuyla konusuluyorz. Karaktersiz abim de karisiyla kavga ettim diye ne ariyor ne soruyorne eve geliyor. Evde de aannem var hasta onu bile ziyarete gelmiyor aramiyor. Dusundukce sinirlerim zipliyor. Büyük olsaydim hepsini guzel sipadan gecirirdim.
Kisacasi kavga ettigim konularda hajliyken haksiz oldum herzamanki gibi. Hic arayanim soranim olmaz izinimi sap gibi evde gecirdim. Dun erkek kardesim seni kimse sevmiyor herkes disliyor dislaniyorsun 31 yasindasin kim var seni seven isteyen diye bagirdi. Dunyam basima yikildi. Büyük gelinin yuzunden herkes dis biliyor. Halbuki kardesim de biliyor hakliyim ben ama o bile sahip cikmiyor bana resmen saygisizliklar yapiyor bagiryor cagiriyor sinirlendigi zamanlar.
Kimsem yok yani anlayacaginiz. Iznim bitmek uzere. İşe başlıca m. Orda insanlarla nasil gecinecem bu mutsuzlukla gerginlikle diye simdiden telaş basıyor. Elin insani mutsuz Üzgün gordugunu ezmeye calisiyor isyerinde ben de evimdw gosteremedigim mutluluk rolunu iyi insan olma rolunu disarda yapmak istemiyorum. Karaktersizlik gibi geliyor.
Bu sefil yaşantidan nasıl kurtulup hayata tutunayim.?
Nasil anlayamadim, biraz acar misin?Güçsüz
Güçsüzlük değil bu , gayet güçlüsün ihtiyaç duymuyorsun ama aşırısı fazla
Ben hayata tutunamadim. Sürekli depresif bir mod. Kendimi güçlü gorebilecegim bir mesleğim var ama ben kafasizlik yapip kendimle barisik olamadim. İnsanlarla kaynasamiyorum arkadaslik kuramiyorum diye yillarca bunun ezikligini gucsuzlugunu mutsuzlugunu yasadim icimde. Bu yaz tam artik bu sacma sapan psikolojik hislerimden dusuncelerimden kurtulacam diye kendimi iyi olmaya guclu olmaya endekslemisken bu seferde ev icinde birsuru huzursuzluk cikti.
Annem hasta ciddi rahatsizliklari var 2yildir ama son bir yildir sinirleri de iyice gitti. Kafasi atar atmaz saymadigi beddua, kotu laf, hakaret kalmiyor hem de gunlerce sürüyor bu tatsizlik. Gelin bu evde rahat bi nefes alin..
Gelinlerle kavgaliyim. Büyüğü yillarca kucumsedi, begenmedi dunyanin kalp kirici hal ve hareketlerini takindi yillarca anneme ve bana karsi. Resmen ezdi bizi. Adi gelin. Hicbizaman kotulugunden baska bi katkisi olmadi evimize. Abim de layt mi desem karaktersiz mi desem hicbizaman savunmadi bizi. Hatta karisinin ailesi için bizi çok gözardı ettigi zamanlar oldu. Küçük gelin basta iyiydi bakti buyuk gelinin otorite saglam evde onun yaptiklarini yapmaya çalıştı aklinca. 2siylede kavgaliyim. Büyüğü ile hiç kucugu ile dil ucuyla konusuluyorz. Karaktersiz abim de karisiyla kavga ettim diye ne ariyor ne soruyorne eve geliyor. Evde de aannem var hasta onu bile ziyarete gelmiyor aramiyor. Dusundukce sinirlerim zipliyor. Büyük olsaydim hepsini guzel sipadan gecirirdim.
Kisacasi kavga ettigim konularda hajliyken haksiz oldum herzamanki gibi. Hic arayanim soranim olmaz izinimi sap gibi evde gecirdim. Dun erkek kardesim seni kimse sevmiyor herkes disliyor dislaniyorsun 31 yasindasin kim var seni seven isteyen diye bagirdi. Dunyam basima yikildi. Büyük gelinin yuzunden herkes dis biliyor. Halbuki kardesim de biliyor hakliyim ben ama o bile sahip cikmiyor bana resmen saygisizliklar yapiyor bagiryor cagiriyor sinirlendigi zamanlar.
Kimsem yok yani anlayacaginiz. Iznim bitmek uzere. İşe başlıca m. Orda insanlarla nasil gecinecem bu mutsuzlukla gerginlikle diye simdiden telaş basıyor. Elin insani mutsuz Üzgün gordugunu ezmeye calisiyor isyerinde ben de evimdw gosteremedigim mutluluk rolunu iyi insan olma rolunu disarda yapmak istemiyorum. Karaktersizlik gibi geliyor.
Bu sefil yaşantidan nasıl kurtulup hayata tutunayim.?
Beyinden yayilan enerji iste o. Rahat oldugunda sakin olabiliyor ve etkili dusunebiliyorsun. Gergin olunca yapacaginNe zaman bir şeylere heves etsem, bir şey için heyecan duysam olmaz, zor olur, bıktırır.
Ne zaman bir şey umrumda olmasa o iş olur, her şey yolunda gider.
Hayatı yakalamaya tıkça kaçıyor, umursamayınca o sana tutunuyor. En azından benim hayatımda böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?