- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
AnladımAblacim ben de "oyle" bir kadin dgeilim, flortoz falan degilim yani ama isin numarasi zaten adamlar flortoz.Adamlar laf atiyor, sen de kibarca tesekkur ediyorsun ya da guluyorsun ama havani buluyorsun o kadar!
Iyi de flort etmeden dogru insani nasil bulacaksin?Bana uygun değil. Flört etsem burda da yığınla erkek var. Ben sadece evlenebileceğim, olabilecek en mantıklı kişi ile görüşmeyi yeğliyorum. Yoksa erkek çok. Güney Afrika ya gerek yok.
Ya tabiki görüşeceğim ama bu mantık çevresinde olur. Fakat erkeklere de oldukça mesafeliyim. Boşanmış kadın. Faydalanırım, olmadı der giderim mantığında olanlar da var. Bunlarla uğraşamam.Iyi de flort etmeden dogru insani nasil bulacaksin?
Gbt'sine mi bakacaksin yada nedir yani
Sen daha iyilerine layıksın lafı canımı sıktı. Bana açıklama yapsaydı tmm derdim zaten.
Bana uygun değil. Flört etsem burda da yığınla erkek var. Ben sadece evlenebileceğim, olabilecek en mantıklı kişi ile görüşmeyi yeğliyorum. Yoksa erkek çok. Güney Afrika ya gerek yok.
Anlatamadım. Ya da yanlış anlaşıldım. Güney Afrika lı ile evleneceğim yok. Ne diye flört edeyim.flört etmeden nasıl evlenmeyi planlıyorsunuz?
Cherry birlikte gidelim mi
Valla okuyunca gidesim geldi.
Hazır benimki de Afrikadayken
Bu konuda da kendime çok kızıyorum. Eskiden daha inançlı biriydim. Allah affetsin çok da saçma isyankar sözlerim oldu. Şimdi dua falan da etmiyorum. Nasıl olsa hiçbir şey düzelmeyecek diye...canım daha senin yaşındakiler bekarlar ya. sen aç ellerini dua et bu mubarek günlerde.abdest al sabır dile. rabbim gönlüne göre vericektir umarım. sanmaki herkes çok mutlu. evli olsan kynana derdi olan var koca derdi olan var benim gibi yıllardır çocuk hasreti çeken var. varda var yani. o yuzden dua et
Ben de aynısını yazacaktım.Valla panpa bence gencsin guzelsin madem paran da var al bir Lizbon veya Guney Italya bileti. Ver elini gunery avrupali erkekler, olesiye flort et yalnizlik falan kalmazAdamlar daha havaalanindan laf atmaya basliyorlar
Teşekkürler. İşim gereği de gidiyorum zaten. Fakat bu yıl düşünmüyorum döviz fiyatları çok yüksek.Ben de aynısını yazacaktım.
Madem iyi kazanıyorsunuz yurtdışı tatilleri yapın. Gezin tozun, farklı insanlar, kültürler, lezzetlerle tanışın. Emin olun yeniden doğmuş gibi olacaksınız.
İlaçlarınızı da asla doktorunuzun tavsiyesi dışında ne bitiren ne dozları ile oynayın. Doktorunuzu dinleyin.
Ama mutlaka, mutlaka yurtdışı seyahatlarine başlayın. Turlarla gidin, yeni yeni arkadaşlıklar ve çevre için çok keyifli bir başlangıç olacaktır.
Evet kötü birisi değil belki ama beni zaten tanıyordu. O zaman gelmeseydi. Ergen gibi davrandı. Bu yüzden cnm sıkıldı.Adam sizi salak yerine koymamış. Dürüst davranmış. Daha çok gençsiniz. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Çoluk yok çocuk yok. Hayatınızı yaşayın. Karşınıza uygun insanlar çıkacaktır. Acele etmeyin.
balık burcu musunuzBu konuda da kendime çok kızıyorum. Eskiden daha inançlı biriydim. Allah affetsin çok da saçma isyankar sözlerim oldu. Şimdi dua falan da etmiyorum. Nasıl olsa hiçbir şey düzelmeyecek diye...
Terazi.balık burcu musunuz
Çevreden memnun değilsen ilk olarak Çevresi değiştir gercekten iyi geliyor .Aslında şehir değiştirmek istedim. Şu an yaşadığım şehirden 1800 km ötede bir şehire gidecektim. Ama ailem çok üzüldü. Onları öyle boynu bükük bırakıp gidemedim. Şehir değiştirme işini 3-4 yıl rafa kaldırdım.
Oyyy, o zaman bi Italya olur panpa.Valla Bati Avrupali erkeklerde is yok panpa, asiri efendi ve saygililar evlenmelik erkek yani
Gecende bir adam cikma teklif etti ama nasil edepli iskartini uzatti bir ara Istanbulu tartismak icin yemek yiyelim dedi. Oysa ki Italyanlar oyle mi gorur gormez Bellaaaaa diye bagirmaya basliyorlarKadin oldugumu unuttum yahu, odun kutugune dondum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?