- Konu Sahibi Munevvergul
-
İstemem tabiki, kim isterki. Ama ben de isterdim çocuğum olsun, beni seven biri olsun. Bunları ben de haketmiştim. Ama olmadı.
Bu konuda da kendime çok kızıyorum. Eskiden daha inançlı biriydim. Allah affetsin çok da saçma isyankar sözlerim oldu. Şimdi dua falan da etmiyorum. Nasıl olsa hiçbir şey düzelmeyecek diye...
Aynı fikirdeyim . Kesinlikle gitmesi Lazım .Evreka!!! Mutsuzlugunuzun sebebini buldum. Baskalarinin duygularini kendi konforunuzun ustunde tutmak.
Gidin ve mutlu olun. Sizi mutlu gormek onlari da mutlu edecek, etmeli...
Yasiniz cok genc daha. Hayatiniz ikiniz bir yol haritasi yapacak opsiyona sahip. Muhafazakar ve kucuk cevreler kalip yargilarin yikilmadigi yerlerdir. Hem erkekler hem kadinlar sosyal baski uygular. Gidin...
Bende baktım eski Konularına :)Geçmiş konularınıza baktım şimdi.
İstisnasız hepsinde ‘boşandım’ yazıyor...
Ev mi alsam araba mı alsam diye konu açmışsınız, onda bile boşandım yazıyor :)
Yahu alt tarafı boşandınız.
Boşanmak dünyanın sonu degil. Siz öyleymiş gibi davranırsanız çevrenizde bunu önemser.
Siz boşanmış bir kadın degil, bekar bir kadınsınız.
Önce siz kabul edin bunu...
Bu fikre bayıldımValla panpa bence gencsin guzelsin madem paran da var al bir Lizbon veya Guney Italya bileti. Ver elini gunery avrupali erkekler, olesiye flort et yalnizlik falan kalmazAdamlar daha havaalanindan laf atmaya basliyorlar
Evet öyle. 6 aylık bir evlilik ama hayatımda bir sürü bedel ödedim. Eski eşimle resmi herkesin bildiği bir evlilik sadece. Ama fatura sadece kadına ödetiliyor.Bende baktım eski Konularına :)
Ama bazı muhafazakar çevreler varya aşırı tutucu konu sahibi sanırım öyle biryerde yaşıyor .
Mesela aynı 28 yasında boşanmış çocuksuz bir kız arkadasım vardı . Bir akrabam onun için o kız daha evlenemez bitti hayatı Demişti . 2. Evlilik kadın için hoş değil Demişti . Iğrenç bir zihniyet kabul ediyorum ama çoğu muhafazakar yerler böyle . Sanırım konu sahibi de bu tarz biryerde yaşıyor .
Bende baktım eski Konularına :)
Ama bazı muhafazakar çevreler varya aşırı tutucu konu sahibi sanırım öyle biryerde yaşıyor .
Mesela aynı 28 yasında boşanmış çocuksuz bir kız arkadasım vardı . Bir akrabam onun için o kız daha evlenemez bitti hayatı Demişti . 2. Evlilik kadın için hoş değil Demişti . Iğrenç bir zihniyet kabul ediyorum ama çoğu muhafazakar yerler böyle . Sanırım konu sahibi de bu tarz biryerde yaşıyor .
Bende baktım eski Konularına :)
Sağolun. Sadece durumu açıklamak için yazıyorum.Geçmiş konularınıza baktım şimdi.
İstisnasız hepsinde ‘boşandım’ yazıyor...
Ev mi alsam araba mı alsam diye konu açmışsınız, onda bile boşandım yazıyor :)
Yahu alt tarafı boşandınız.
Boşanmak dünyanın sonu degil. Siz öyleymiş gibi davranırsanız çevrenizde bunu önemser.
Siz boşanmış bir kadın degil, bekar bir kadınsınız.
Önce siz kabul edin bunu...
Bunun sebebi toplumun Ahlaksız olması . Kadın ve erkek Arasında korkunç bir eşitsizliğin olması .Evet öyle. 6 aylık bir evlilik ama hayatımda bir sürü bedel ödedim. Eski eşimle resmi herkesin bildiği bir evlilik sadece. Ama fatura sadece kadına ödetiliyor.
Aynen M Munevvergul böyle yaparak sadece kendini üzüyorsun . Hemen yer değiştir al aileni de medeniyetin oldupu biryerde yasamaya başla . Sonra da kendine iş dışında bi aktivite bul .Yaşadığı yerden ayrılma fırsatı da çıkmış karşısına, gitmemiş...
M Munevvergul kızma ama biraz da insan kendi fırsatını kendi yaratır...
Sen hiçbir şey yapmayıp her şey ayni iken farklı sonuç bekliyorsun.
Kendi kendini mahkum ediyorsun resmen.
Valla kusura bakma da söylenecek en doğru lafı söylemiş zaten.Sen daha iyilerine layıksın lafı canımı sıktı. Bana açıklama yapsaydı tmm derdim zaten.
Evet haklısın belki de. Ama ailemi de boynu bükük bırakamadım.Yaşadığı yerden ayrılma fırsatı da çıkmış karşısına, gitmemiş...
M Munevvergul kızma ama biraz da insan kendi fırsatını kendi yaratır...
Sen hiçbir şey yapmayıp her şey ayni iken farklı sonuç bekliyorsun.
Kendi kendini mahkum ediyorsun resmen.
Öyle mi diyorsun. Ben de ona hiç bir şey demedim cevap vermedim diye kendime çok kızdım.Valla kusura bakma da söylenecek en doğru lafı söylemiş zaten.
Bilmiyorum bilinç altımda eski eşimin evlenmesi de bu durumu tetikliyor olabilir. Sanki hep ben yarım kaldım gibi bir his var içimde. Bana yaptıkları yanına kar kaldı gibi çok öfkeliyim. Elimden de bir şey gelmiyor.Kendi kiymetini bil
Gencsin isin var
Hayatini yasa elinden geldigimce
Illa bir erkek olsun hayatimda
Illa bir erkek olsun
Olsun da olsun.
Ne bu hirs acele?
Hayati bazen akisina birakmazsan yorulursun
Su akar yoluni bulur
Kesinlikle öyle. Sen kendine layık görme bir kere bak ben de boşandım aynı yaştayız. Ama hiç düşünmem bile öyle bir adamla evlenmeyi.Öyle mi diyorsun. Ben de ona hiç bir şey demedim cevap vermedim diye kendime çok kızdım.
Spor yapıyorum aktif olarak. Yürüyüş yapıyorum.Aynen M Munevvergul böyle yaparak sadece kendini üzüyorsun . Hemen yer değiştir al aileni de medeniyetin oldupu biryerde yasamaya başla . Sonra da kendine iş dışında bi aktivite bul .
Teşekkür ederim güzel görüşün.Kesinlikle öyle. Sen kendine layık görme bir kere bak ben de boşandım aynı yaştayız. Ama hiç düşünmem bile öyle bir adamla evlenmeyi.
Evet kesinlikle. Çok üzülüyorum. Erkekler müthiş bir özgüven patlamasında, biz kadınlar bu adamları idare etmek zorundayız sanki.Bunun sebebi toplumun Ahlaksız olması . Kadın ve erkek Arasında korkunç bir eşitsizliğin olması .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?