Hayata tutunamadım (Boşanma, depresyon, ümitsizlik)

Sana sonuna kadar hak veriyorum. Bu düşüncelerinin hepsi çok normal. Zaman akıp gidiyo ve sen yerinde sayıyosun ya insana çok koyuyo bu. Bende aynı durumu yaşıyorum. Söylediğin her cümleye katılıyorum

Ayy bu yorumun çok sevimli :)
Kendimi gördüm biraz.

Bak ben de böyle kıyaslamalar çok yaptım vaktinde.
Ama sonra düşündüm ve benim suçumu buldum.
Salak olmak :)
Evet salak olmak suçum..

Yahu kendini beğenmek, kendini şımartmak ille güzel kadına mı yakışır.
Helal olsun hatunlar kendilerine değer veriyor değer de görüyorlar.

Ben kendimi paspas ettim üstüme basılınca kızıyorum.
Sence hakkım var mı?

Aha bak senin de suçun bu..

Ben iyi bir insanım.
Gencim, güzelim.
Değerliyim ve değer görmeliyim..
Papağan gibi tekrarlıyoruz tamam mı? :)
Evet ben de salağım. Dışarıdaki kızlara bakınca biraz da saf ve çok doğrucuyum.

Ben olurum ama toplum öyle görmüyor. Bu da hava kadar su kadar gerçek.
Öyle Düşünme sen Evlenip ayrılmışsın sonuçta hak olsn bşy .
Ne kızlar var kac tane sevgili ile beraber yaşayıp ayrılıyor . Arada evlilik yok sadece kapıda dökülmüş bşy yok ama fiziksel olarak evlenmiş gibi o da aynı

Bunlar kazandırmıyor.

Doğru kalmaya devam et elbette ama kendini şımart.
Hoş bu konuda ben de pek başarılı sayılmam ama aşmaya çalışıyorum :S
Vallahi kazandırıyor doğrusu. Ben bu devirin iyi insanlara hele dürüst kadınlara göre olmadığını düşünüyorum. Toplum iki yüzlü.

Öyle Düşünme sen Evlenip ayrılmışsın sonuçta hak olsn bşy .
Ne kızlar var kac tane sevgili ile beraber yaşayıp ayrılıyor . Arada evlilik yok sadece kapıda dökülmüş bşy yok ama fiziksel olarak evlenmiş gibi o da aynı
Orası öyle cnm. Biz sadece dürüstçe herkese duyurduk evlendik. Sosyal medyada bazen görüyorum, üniversitede gezmediği adam kalmayan, sevgilisinin evinden çıkmayan tipler öyle birer hanımefendi olmuşki. Sorsan bana boşanmış derler.

Orası öyle cnm. Biz sadece dürüstçe herkese duyurduk evlendik. Sosyal medyada bazen görüyorum, üniversitede gezmediği adam kalmayan, sevgilisinin evinden çıkmayan tipler öyle birer hanımefendi olmuşki. Sorsan bana boşanmış derler.
Öyle öyle evet . Kesinlikle Katılıyorum buna .
Yargılanıyorum onları da ama aynen o imajı veriyorlar .

Bak Münevver sana burda sadece bekarı yazsa yaaa üzülme amaaann diye aman bu beni
ne anlayacak dersin anlarım.

Sana seninle aynı yollardan geçmiş boşanmış, bir erkeğe, yeni bir aşka ihtiyaç duymadan
mutlu olmayı başarmış kadınlar yazıyor.
Farkında mısın?

Küçük yerdeyim, ailem üzülür bla bla gibi bahanelerden kurtul artık.

Orada tutanamadıysan hayata, tayin iste şehir değiştir.
Düzenini kurunca aileni de yanına alırsın yeter ki mutlu ol olmaz mı?
Kocaman 6 yıl oldu bak. Sen aynı depresif sen.
İnsanlar ne acılardan geçiyor. Eskisi gibi acıtmıyor.
Sen hala aynı yerdesin.

Eski eşin evlenmiş, çocuğu bile olmuş bunlar cidden kötü mü hissettiriyor sana?
B.k herifin tekiydi seni mutlu edemedi ötesinin ne önemi var ki?

Madem ihtiyacın olan şey beğenilmek, aşık olmak.
Sil aklından evliliği ilişkilere böyle başlama yahu!
Flört et, görüş, buluş, sınırlarınla kendini mutlu edecek samimiyette gönül ilişkilerin olsun.
Sana git önüne gelenle ileri git dememiş ki kimse ben öyle biri olamam falan diyorsun.
Her şeye bir olumsuz cevap.
Sana nasıl yardımcı olsun klavye ucundan insanlar?

Yanında olsak tutup kolundan çıkaralım, aklını çelelim de burdan bu kadar oluyor.
Sen de biraz yardımcı olmak istesen kendine keşke..
+100000

Aslında şehir değiştirmek istedim. Şu an yaşadığım şehirden 1800 km ötede bir şehire gidecektim. Ama ailem çok üzüldü. Onları öyle boynu bükük bırakıp gidemedim. Şehir değiştirme işini 3-4 yıl rafa kaldırdım.
Aileniz üzüldü demek.Peki sizin gidecek olmanıza üzülen ailenizin sizin tabirinizle "boşanmış" kadın olduğunuz için sizi üzen ve ötekileştiren insanlara karşı tutumu nedir? Size full özgürlük alanı yaratıyorlar mı ki gitmenize üzülüyorlar? Çok gençsiniz işiniz gücünüz var.Şehir değiştirme olayını 3 4 yıl rafa kaldırmak demek 35 yaşında bambaşka bir şehirde tek başına olmak demektir.Bence üzülmeyi dramatikmişiz bırakıp hayatınızın dizginlerini elinize almanızın tam da vakti.Bu hayat sizin.Allah gecinden versin anne babanız hakkın rahmetine kavuştuğunda ne yapacaksınız? Düşünme biçiminizi değiştirmeniz için terapi almanız şart bence.

Bilmiyorum erkekler kaprisli kızları daha çok seviyor sanki. Parmaklarında oynatıyorlar. Ben beceremedim.

Bu düşünce yapısıyla asla mutlu olamazsın .
Ayrıca bu da asla doğru değil

Vallahi billahi bunu boylece yazmak istemezdim ama dogru. Duzgun kadinlar mutsuz, uzulen taraf oluyor genelde. Cikarci, para avcisi, kaprisli, murdar tipler daha makbul.

Vallahi billahi bunu boylece yazmak istemezdim ama dogru. Duzgun kadinlar mutsuz, uzulen taraf oluyor genelde. Cikarci, para avcisi, kaprisli, murdar tipler daha makbul.

onedeepduru_isler_gucler+(42).jpg

Bu muhabbetin sonunda aklıma hep bu diyalog gelir :D

Adam dogrulari soylemis
Daha oncede yazdim yine yaziyorum
Sorun bosanmaniz degil biri olmamasi degil sizsiniz belkide en uygun adam cikti ama tren kacti 6 yil bu sorunu asamadiniz baska bsylere yonelmeyi deneyin cicek sevebilirsiniz yada bir evcil hayvan belki duzenli huzur evi ziyaretleri
Ihtiyaciniz ani yasamak
Evlenebilmek degil

Nasil guldum buna anlatamam
Ama yok öyle birsey ya, duzgun adamlar bulun. Sorun kitap okumuş mu sair ismi bilir mi hiç seyahat etmiş mi.
Ayrıca kadinlari karalamak bence bu baslikla alakasız.

Back
X