Hayata tutunamadım (Boşanma, depresyon, ümitsizlik)

Bak Münevver sana burda sadece bekarı yazsa yaaa üzülme amaaann diye aman bu beni
ne anlayacak dersin anlarım.

Sana seninle aynı yollardan geçmiş boşanmış, bir erkeğe, yeni bir aşka ihtiyaç duymadan
mutlu olmayı başarmış kadınlar yazıyor.
Farkında mısın?

Küçük yerdeyim, ailem üzülür bla bla gibi bahanelerden kurtul artık.

Orada tutanamadıysan hayata, tayin iste şehir değiştir.
Düzenini kurunca aileni de yanına alırsın yeter ki mutlu ol olmaz mı?
Kocaman 6 yıl oldu bak. Sen aynı depresif sen.
İnsanlar ne acılardan geçiyor. Eskisi gibi acıtmıyor.
Sen hala aynı yerdesin.

Eski eşin evlenmiş, çocuğu bile olmuş bunlar cidden kötü mü hissettiriyor sana?
B.k herifin tekiydi seni mutlu edemedi ötesinin ne önemi var ki?

Madem ihtiyacın olan şey beğenilmek, aşık olmak.
Sil aklından evliliği ilişkilere böyle başlama yahu!
Flört et, görüş, buluş, sınırlarınla kendini mutlu edecek samimiyette gönül ilişkilerin olsun.
Sana git önüne gelenle ileri git dememiş ki kimse ben öyle biri olamam falan diyorsun.
Her şeye bir olumsuz cevap.
Sana nasıl yardımcı olsun klavye ucundan insanlar?

Yanında olsak tutup kolundan çıkaralım, aklını çelelim de burdan bu kadar oluyor.
Sen de biraz yardımcı olmak istesen kendine keşke..
Teşekkürler öncelikle. Ya ben yapamıyorum o flört işlerini, gerçekten yapamıyorum. Olmuyor beceremem. Adamlar gelince bununla evlenilir mi? Aile babası olur mu? Oturup kalkmasını biliyor mu diye sorulara yanıt arıyorum. Tabi böylece çoğu kişiyi de eliyorum.

Teşekkürler öncelikle. Ya ben yapamıyorum o flört işlerini, gerçekten yapamıyorum. Olmuyor beceremem. Adamlar gelince bununla evlenilir mi? Aile babası olur mu? Oturup kalkmasını biliyor mu diye sorulara yanıt arıyorum. Tabi böylece çoğu kişiyi de eliyorum.

Aile babası olmasın canım.
Gönül yarana merhem olsun bir zaman.
Sonra sonu ayrılık olursa da olsun.
Yaşadığın her şeye sonu ne olursa olsun gülümse olur mu?
Neden böyle oldu?
Sonumuz madem ayrılıktı neden yaşadık kafasından kurtul..
Güzel bir şeydi yaşadığım bu da bana neler neler kattı diye düşün.

Senin şuan ruhun aç, sevmeye sevilmeye ihtiyacın var.
Karşıla bunu dilediğince.
Kullan at.

Çok büyütüyorsun bunu sen.

Bir aşkın en güzel hali flört hali..
Sen o dönemi bu saçma sorularla harcıyorsun dön bir bak olur mu?

Aile babası olmasın canım.
Gönül yarana merhem olsun bir zaman.
Sonra sonu ayrılık olursa da olsun.
Yaşadığın her şeye sonu ne olursa olsun gülümse olur mu?
Neden böyle oldu?
Sonumuz madem ayrılıktı neden yaşadık kafasından kurtul..
Güzel bir şeydi yaşadığım bu da bana neler neler kattı diye düşün.

Senin şuan ruhun aç, sevmeye sevilmeye ihtiyacın var.
Karşıla bunu dilediğince.
Kullan at.

Çok büyütüyorsun bunu sen.

Bir aşkın en güzel hali flört hali..
Sen o dönemi bu saçma sorularla harcıyorsun dön bir bak olur mu?
O Flört falan istemiyor ki ...
Flört etse ayrılsa yine ayrı bir dert olacak onun için yine olmadı diye olumsuz düşünecek .
Onun istediği evlenmek bir yuva kurmak , değer görmek , çoluk çocuğa karışmak vs vs ...
Yoksa Flört istese tonla kişi bulur zaten Türk erkeklerinin çoğu abaza bir selam versen Borçlu çıkıyorsun .

Konu sahibi çevrende yok mu seni evlendirmek isteyen sana uygun birilerini bulmaya çalışan kimse genelde oluyor çünkü öyle kişiler her ailede olur ya yenge , teyze vs

Flört etse ayrılsa yine ayrı bir dert olacak onun için yine olmadı diye olumsuz düşünecek .
Onun istediği evlenmek bir yuva kurmak , değer görmek , çoluk çocuğa karışmak vs vs ...
Yoksa Flört istese tonla kişi bulur zaten Türk erkeklerinin çoğu abaza bir selam versen Borçlu çıkıyorsun .

Konu sahibi çevrende yok mu seni evlendirmek isteyen sana uygun birilerini bulmaya çalışan kimse genelde oluyor çünkü öyle kişiler her ailede olur ya yenge , teyze vs
Hayır maalesef yok.

Tüm ilişkilerin daha başında evlenmeye uygun mu diye baksaydık çoğumuz evlenemezdik sanırım..
Gözümüz kör oluyor. Gülüşüne, sevişine bir hallerine bitip nikah masasına oturuyoruz işte..

Sorun şu ki evlilik istiyor ama evliliğe gidecek ilişkilerin önünü kendi kesiyor şu moduyla.

Allah gönlüne göre versin ne diyeyim.

Tüm ilişkilerin daha başında evlenmeye uygun mu diye baksaydık çoğumuz evlenemezdik sanırım..
Gözümüz kör oluyor. Gülüşüne, sevişine bir hallerine bitip nikah masasına oturuyoruz işte..

Sorun şu ki evlilik istiyor ama evliliğe gidecek ilişkilerin önünü kendi kesiyor şu moduyla.

Herseye olumsuz cevap veriyor .

Kendi kendini kapatmış ama yazık ediyor kendine :(

Açıkçası kimseye güvenemiyorum da. İn midir cin midir? İyice sorup soruşturmadan da görüşmüyorum. Haliyle herkesin bir eksisi oluyor. Bir de erkeklerin, bu boşanmış ne olacak sanki bizle ne yaşarsa Yaşar gibi düşünceleri olduğunu düşünüyorum. Henüz kimse bana bunu yansıtmadı ama daha dikkatliyim açıkçası.

Açıkçası kimseye güvenemiyorum da. İn midir cin midir? İyice sorup soruşturmadan da görüşmüyorum. Haliyle herkesin bir eksisi oluyor. Bir de erkeklerin, bu boşanmış ne olacak sanki bizle ne yaşarsa Yaşar gibi düşünceleri olduğunu düşünüyorum. Henüz kimse bana bunu yansıtmadı ama daha dikkatliyim açıkçası.
O düşünce sadece Ahlaksız erkeklerde var . Hepsi böyle değil

İlk evliliğinde değer görmeyip ikinci evliliğinde değer gören kadınlar da var Münevver..

Ortalık düzgün herif kaynıyor diye atıp tutamayacağım.
Bence de hepsinin bir eksisi var muhakkak.
Mühim olan o eksi senin kaldırabileceğin bir eksi mi?

Eksisi olmayanı arıyorsan boşuna yani onu diyeyim.

Bir kere şu kafanda kurup durduklarından kurtulmaya bak.
Karşı cins olsam gözlerinden okurdum o düşünceyi ve bu özgüvensiz kadından kaçardım.
Kusura bakma ama gerçekler acıdır.

Iyi de guzelim sen zaten bir evlilkten cikmissin. Evliligin mutluluk getirmedigini gormussun.Yani bunu ele e artik.yani evliligin mutluluk getirdigi dusuncesini.
Biliyorum pozitif dusunmek cok zor.En guzeli kesinlikle ortam degistirmek ve negatif dusunce gelince pozitif dusunceye cevirmek.Sen bence once bunlarla baslamamlisin

İlk evliliğinde değer görmeyip ikinci evliliğinde değer gören kadınlar da var Münevver..

Ortalık düzgün herif kaynıyor diye atıp tutamayacağım.
Bence de hepsinin bir eksisi var muhakkak.
Mühim olan o eksi senin kaldırabileceğin bir eksi mi?

Eksisi olmayanı arıyorsan boşuna yani onu diyeyim.

Bir kere şu kafanda kurup durduklarından kurtulmaya bak.
Karşı cins olsam gözlerinden okurdum o düşünceyi ve bu özgüvensiz kadından kaçardım.
Kusura bakma ama gerçekler acıdır.
Tabiki kusursuz birini aramıyorum. Benim de kusurlarım var tabiki. Ama özgüvensizim ve kendimi değersiz hissediyorum. Geçen kuafördeyim bir gelin var saçı yapılıyor. O kadar şımarık ki. Çok acayip hareketler ve kaprisler. Üstelik güzel falan değil. Neyse uzatmayayım orada kısa da olsa gözlemledim. Ben o hareketleri eski eşime yapsam kıyamet kopardı. O an o kadar üzüldüm ki benim suçum neydi? Ne kadar değersizim diye...

Tabiki kusursuz birini aramıyorum. Benim de kusurlarım var tabiki. Ama özgüvensizim ve kendimi değersiz hissediyorum. Geçen kuafördeyim bir gelin var saçı yapılıyor. O kadar şımarık ki. Çok acayip hareketler ve kaprisler. Üstelik güzel falan değil. Neyse uzatmayayım orada kısa da olsa gözlemledim. Ben o hareketleri eski eşime yapsam kıyamet kopardı. O an o kadar üzüldüm ki benim suçum neydi? Ne kadar değersizim diye...

Ayy bu yorumun çok sevimli :)
Kendimi gördüm biraz.

Bak ben de böyle kıyaslamalar çok yaptım vaktinde.
Ama sonra düşündüm ve benim suçumu buldum.
Salak olmak :)
Evet salak olmak suçum..

Yahu kendini beğenmek, kendini şımartmak ille güzel kadına mı yakışır.
Helal olsun hatunlar kendilerine değer veriyor değer de görüyorlar.

Ben kendimi paspas ettim üstüme basılınca kızıyorum.
Sence hakkım var mı?

Aha bak senin de suçun bu..

Ben iyi bir insanım.
Gencim, güzelim.
Değerliyim ve değer görmeliyim..
Papağan gibi tekrarlıyoruz tamam mı? :)

Back
X