- Konu Sahibi yorgunnnnn
-
abilerinin dolduruşuna gelip sizden kopması sizin söylediğiniz gibi merhametli ve vicdanlı birine çok ters bi davranış.. sizde ailenizden gördüğünüz baskı yüzünden tekrar eşinize dönmüşsünüz anladığım kadarıyla.. bebeğe bakabilecek birini bulabilirmisiniz bence hayatın ucundan tutmaya başlayın iş bularak...
Rabbım yardımcın olsun kardesım...sen hayatta keske dedıkce hersey senın ustune dahada gelır..unut yaptıgın hataları ne kadar karsına cıksada ve kendıne tekrar bı sans ver ne yapmak ıstıyorsan konus anlas kocanla bırlıkte yapın.. ama asla onsuz bısey yapmamaya calış... vede manevı yonden kendını bos bırakma ... Rabbıme hep ıbadet et ve duayı bırakma...samımı bı kalple edılen dua mutlaka kabul olunur.
Çok zor günler geçirmissin canım okurken canım acıdı inan.. Kendini çaresiz hissetme melek gibi annem var demişsin o bakabilrse cocuga sende calısabilirsin..hem moral olur sana hem eve katkın olur. Ne yapabilirim deme araştr biraz mutlaka sana göre de bi iş vardır..Evde oturup bunları düşündükçe sen cok yıpranırsın..
Konu başlığından ve içeriğinden çok etkilendim.
Söylediğin gibi hayata sil başan tutunman lazım.
Bu iş de imkansıza yakın derecede çok zor.
Eşinle iyi olsanız zaten en başından ayrılmazdınız.
Ailen iyi olsa; zaten ayrıldığın eşine dönmez ve bunca sıkıntı çekmezdin.
Eğitimini de devam ettirmemişsin, günümüzde diplomalılar bile iş bulamazken,
diplomalı erkekler bile evlerini zar-zor geçindirirken
senin bebeğin ile hayata bir başına tutunman çok zor.
İmkansız değil ama çok ciddi anlamda zor.
Canım rabbim yardımcın olsun, yanında olsun inşallah...
kendinizi bukadr salmayın.hayata 1 defa geliniyor.
mutlulugunuzu veya mutsuzlugunuzu eşinize endeksleyerek yaşayamazsınız.
bence öncelikle kendinizi şımartmakla başlayabilirsiniz.eminim güzel bir kadınsınız,
kendinize bakın ve güzelliğinizin farkına varın..
maddiyata gelince herzaman inişler olabiliyor bu bir ömür sürmez.
egitiminize kaldıgınız yerden başlayabilirsinz.
eger liseden mezun olduysanız ünv. sınavına girin ve açıktan okuyun..
lise bitmemişse onuda açıkögrtmden tamamlayabilirsiniz.
hiçbirşey için geç kalmış değilsiniz.45 yaşında bile ünv. egitimi gören insanlar tanıyorum.
yeterki biryerden hayata tutunmaya başlayın..
kendinizi kendiniz tedavi etmelisiniz kimseden özellikle eşinizden bunu beklemeyin..
hayatı mutlu kılmak insanın elindedir..
kolay gelsin tatlım.umarım yazdıklarımın bitanesinden başlayıp harekete geçersin.başarılar.
ben hatayı enn baştan yaptm.dediğiniz gibi hayatı eşime endeksledim.kendimi bir kenara bıraktım.açıköğretim için buyıl girmek istiyorum sınava...ama çok umutsuzum,elim kolum bağlanıyor.
canım eşin tuatrsızsa ayrıl derim
inan bunu kolay söyleyen biri değilimdir
resmi bnikahınız varmı şu an yoksa ayrıl
zararın neresinden dönersen kardır
aslında esen arkadaşımın dediği gibi vicdanlı olsa başkasının lafı ile sizden ayrılmazdı
belkide sığındı size sizde ona
sorumsuz biri asla çekilmez bebeğinize çok üzüldüm geçmiş olsun nurlar içinde yatsın
böyle bir sorumsuz adamla ömür geçmez bence
çocuğu bile hak etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?