hayata tutunmak...

Ömrün devam ettikçe hep umut ışığı olacaktır. Bak evladın var onun varlığı bile hayata sımsıkıya tutunman için başlıca sebep. Ruh halini ise üç aşağı beş yukarı anlayabiliyorum. Körelmiş olmanın getirdiği kendine güvensizlik sonucu oluşan duygular. Bence silkelenip kendine gelmelisin ve herşeyi bir kenara itip işe önce kendinden sevmeyle başlamalısın.

okurken çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun vede sabır versin.yorumların hepsini okumadım.belkide aynı şeyleri yazacağım.bencee ilk önce iş bulmaktan ziyade kendi psikolojini düzeltmelisin destek almalısın,hatta eşinle birlikte almalısınız.eşim gitmez dersen ortak arkadaşlarına söyle ikna etmeye çalışın.psikolojini düzelttikten sonrada bir iş bulmaya çalışmalısın.annene söyle bebeğe belki bakar ama baban içki içiyormuş bebeğin o ortamda durması bence pek mantıklı değil.iş bulunca kreşe verirsin artık her çalışan bayan çocuğunu kreşe bırakıyor,hem çocuğun sosyalleşir ileriki yaşamı içinde iyi olur.hemen pes etme bebeğin için güçlü olmak zorundasın sil baştan herşeye başlayabilirsin,her karanlığın bir sabahı var,elbette bu ilelebet böyle sürecek değil,ilk önce kendine inanmalısın güvenmelisin.canı gönülden diliyorum ki inşallah çok mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…