Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Saol canim yaa.seninde az kaldi durumlar nasil
Aynanın karşısında bakıyorum göbeğim 4 aylık gibi olmuş aslında kilolu değilim daha çok var gibimi yok gibimi hissediosunya dersen sanki daha çok var gibi hissediyorum derken bianda yok gibi oluyo...karışık baya...sadece 6 gündür evden çıkmadım bugun baya sıkıldığımı farkettim

Ilac ictigim icin bende durmadan ama azar azar yiyorum,korkarim fil gibi olucam diye dusunuyorum.bende sikildim 10 dkka da olsa havanin iyi oldugu vakitte inip parkta dolasacagim

Ilac ictigim icin bende durmadan ama azar azar yiyorum,korkarim fil gibi olucam diye dusunuyorum.bende sikildim 10 dkka da olsa havanin iyi oldugu vakitte inip parkta dolasacagim

Aynen aşağısı park ama bir defa inmedim evden çıkmadım hayırlısı bakalım

Canım kısmete bundan sonra Turgut b devam yoksa baska doktora gecicenmi

Turgut beyle devam etmeyi dusunuyorum ALLAHtan bi mani cikmazsa.bakildiginda muayene ucreti cok gibi gorunuyor oylede aslina bakarsan ama hicbir hastanede de o kadar ilgi alaka olmuyor.

Son düzenleme:
Turgut beyle devam etmeyi dusunuyorum ALLAHtan bi mani cikmazsa.bakildiginda muayene ucreti cok gibi gorunuyor oylede aslina bakarsan ama hicbir hastanede de o kadar ilgi alaka olmuyor.

Muayene ücreti 90 miydi 70 mı hatırlamıyorum ama bu ücrete 2 kere gidebilcez..15 güne kadar tekrar kontrole gelebiliosunya

Muayene ücreti 90 miydi 70 mı hatırlamıyorum ama bu ücrete 2 kere gidebilcez..15 güne kadar tekrar kontrole gelebiliosunya

70 lira canim.hamilelikta ayda bir gideceksin ve her gittiginde 70 lira vereceksin

Kızlar kızlarrrrrrr işte bir gün daha bitiyorrrrrrr, bebişlere kavuşmamıza çokk az kaldıı :):):)

70 lira canim.hamilelikta ayda bir gideceksin ve her gittiginde 70 lira vereceksin

Sen sorup öğrendin heralde..ben 15 de bir gidilir diye düşünüyordum..yinede soralım onu..zaten bence anne karnındakin farklı doktorada gidin diyorlar bazen birinin görmediğini digeri görüyormuş mesela mustafA basbug a gidilmeli sanki..adam anne karnındaki bebek profesörü :)

Eger hamileligim normal yolla gerceklesseydi ersat batmaza gitmeyi istemistim,konusuyor bilgi veriyor ama sadece hamile kalinca gideceksin yoksa resmen basindan saviyor.

Iste boyle neseli ve enerjik olun yaaa

Evdeki eşimle halimizi bir görseniz.. Hadi babası gel sev bebeklerini diyorum. Babası seviyor :) Yavrularıma şunu bunu aldım yesinler diyor bana yediriyor falannn... Pek bi havaya girdik sormayınnn :)

Eger hamileligim normal yolla gerceklesseydi ersat batmaza gitmeyi istemistim,konusuyor bilgi veriyor ama sadece hamile kalinca gideceksin yoksa resmen basindan saviyor.

Ya onlara göre biz herhangi biriyiz..ama bize göre o an ozel olalım iyice ilgilensin istediğimiz icin yermiyorlar bize..

Evdeki eşimle halimizi bir görseniz.. Hadi babası gel sev bebeklerini diyorum. Babası seviyor :) Yavrularıma şunu bunu aldım yesinler diyor bana yediriyor falannn... Pek bi havaya girdik sormayınnn :)

Senden cok kacik bi anne olur eminim

Ya onlara göre biz herhangi biriyiz..ama bize göre o an ozel olalım iyice ilgilensin istediğimiz icin yermiyorlar bize..

Iyide canim ismini yazdigimiz drlar ozel hastane yada muayenehanedeki drlar.biz onlara o kdr parayi veryorsak bizde karsiliginda ilgi alaka bekliyoruz

Kızlar bir de bugün sabahtan beri sırtım ağrıyor çok yaa. Tutulmuş gibi böyle... Herşeyi tedaviye bağlıyoruz tabi de.. Böyle sıkıntı yaşayan var mı? Yoksa bilgisayarı kucağıma almayayım diye eğilerek oturduğumdan mı kii ???

Eee herildin yani yanina bi sehba cek onun ustune koy bari

Sabah 8 de tahlil icin hastaneye gitcem.annem basimda yat arik diye ben uyumaya gideyim yarin gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…