Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

İnSallah canım..demek sende kayseridemisin..hadi hayirli sonuclara ulaşasın insallah ..bende Turgut beyin hastasym..yarın sonucumu alcam bakalım hayırlısı olur insallah..

Evet canım kayserideyim.Tüp bebek mi yaptırdın.onun sonucunu mu öğreneceksin.Çok heyecanlı gerçekten.Allah yardımcın olsun.İlk denemen mi?
Ben hastanedeyken bir kız geldi elinde test sonucu ağlıyordu.3.tüp denemesiymiş pozitif çıkmış sonucu.İnşallah seninde sevinç gözyaşların olur.

Verdilermi canım..sen bekleme direk Turgut beyi arasana hatta..stres yapma kendine..Ya en stresli zamani atlattin bosverrr:)) yarın icin dua et cnm heycanlanmaya başlıyorum

Canim ALLAH yardimcin olsun.insALLAH iyi haberlerini bekliyoruz. Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

Sende mi tup bebege basliyorsun canim turgut beyle

Sende mi tup bebege basliyorsun canim turgut beyle

Yok canım görümcem başlıyor bugün tüpe orda. Ben de muayene oldum Turgut Bey e ama henüz tüp bebek düşünmüyorum.inşallah gerek kalmaz.hiç aşılama falan yapılmadı bana daha.Pko var bende de.Eşim test verecek onun sonucuna göre yol çizecez.Hayırlısı hakkımızda.Sen hamile misin ???

Evet canim hamileyim cok sukur

Direk turgutun telini ara

Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Cümlesinin bebeğini...
Darısı bize :)

Amin canim RABBIM benim gibi hamile arkadaslara sorunsuz gecen bi hamilelik ve evlatlarimizi kucagumiza almayi,hayirli haber bekleyenlere de bekledigi haberleri almayi nasip etsin

Amin canim RABBIM benim gibi hamile arkadaslara sorunsuz gecen bi hamilelik ve evlatlarimizi kucagumiza almayi,hayirli haber bekleyenlere de bekledigi haberleri almayi nasip etsin

Amiin canım insallah ...sende artık her muayeneyi her kontrolü böyle iple çekilesin ama bence hiçbirisi en basta ki ı 10 gun gibi degildir

Amiin canım insallah ...sende artık her muayeneyi her kontrolü böyle iple çekilesin ama bence hiçbirisi en basta ki ı 10 gun gibi degildir

Tahlil icin bekledigimde bu kadar heyecan yapmamistim ki.ALLAHin izniyle hamilelik devam ettigi surecebu heyecan cok fena olacak

kızlar yardm edın dua edın yarın test gunum aslında carsamba esımede carsamba dedım ben yarın yapıcam ılk tup bebegımınde bı gun oncesı yaptırdım olur demıstı hemsıre5.gun emrıyosu dondurulmus 2tane nolur bırı tutsun gene cok korkuyom negatıf gormekten esıme suprız yapcm olursa bızı bızden baskaSI ANLAMAZ bugun cok gergınım tv ızlıyom bırseye cok guluyom bı bakıyom aglıyom ıcım mı duygylarım mı tuhaf ne zormus ya sımdı sankı belırtılerde gıttı ılk3 gun ates basıyodu kasıklarım sag kasıgım cok agrıdı umıtlendm bıraz gogsum sıs okadarsankı belırtıler bıle gıdıyo ıdrar testı yapmıstım sabh degıldı negatıf cıktı sonra kızdım kendıme daha adetıme 6gun var normal gebelıkten cok farklı degıl normalde gecıkınce cıkıyo anca boyle cıkmasını beklıyoz cıkanlarda oluyo anlamadım gıttı cok gergınım olmamıstır ya ben basaramıcam galıba

Benimde yarın test gunum napcaz bizz:))Allah hakkımızda hayırlısını versin insallah amiin

Bekliyoruz kızlar verdim kanı hayırlısı ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…