Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Az önce aradım çıkmamış daha (( insallah Rabbim hayırlısını versin hepimize amiiinnnn

Az önce aradım çıkmamış daha (( insallah Rabbim hayırlısını versin hepimize amiiinnnn

Amin canım. İnşallah hayırlısıyla Rabbim istediğini verir.Bol bol dua et.Ya Varis ,Ya Bari, Ya Musavvir çek.

Canim ciktimi sonucun? merak ediyoruz ins hayirli haberlerini aliriz bende dun adet oldum bugun cok sancim var bugün başka sonuç alacak olan varmiydi?

Ben varim 4te cikiyomus benda aricam o cesareti bulursam

Vardi çünku bugunlerde isimleri hatirliyamadim ins hayirlisi olur canim bende cumartesi yasadim o duyguyu beklemek zor negatif cikarsada ins Rabbim sizlere de karşılama kolayligi versin ben tlfla ariyamadim gözümle görmek istedim sonuç her neyse haberini bekliyoruz seninde

Senin neydi bu ikinci benimde

Sonuçlar ne kızlar merak ettim.inşallah olumlu haber almışsınızdır.

Uzulme dicem bende uzulecm yarm saate kesin insan bi iki gun uzuluyo sonra geciyo yeni umutlar basliyo ben esime bile demedim o yarin biliyo bide o bu sitresi yasamasin degerin dusukmi cikti

0.100 hiç şaşırmadım ama nedendir bilinmez

0.100 hiç şaşırmadım ama nedendir bilinmez
Kaçıncı denemendi canım.Hayırlısı olsun canım Allah tez zamanda verir inşallah bebeğini.
Doğru zaman gelmemiş henüz demekki.Sizin problem neydi canım.Pko mu var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…