Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

İlk denememizdi..morfolojisi %2 bendede rezerv az sanırım ama gözle görünür bı sorun yoktu ..4 yumurta toplanmıştı 2 si dollenmisti ve 1. Kalite demişti doktor..

Valla transferi saymazsak 8gun benimde emriyom 4gun falandi disarda neden erken dedi doktor uzuleyim mi sevineyim mi yok ya olmadi

Bencede erken benim 3, gun embriyosuydu transfer günü hariç 13. Gun yaptim tahlili ole dedi Dr 8, gun erkenyani ins hayirli haber alirsin ne diyelim canim

Maalesef üzgünüm guzel haber veremedim.

Ne desem bos biliyorum.insALLAH sonraki tedavinde hayirli haberlerini aliriz.

Kzlar negatif doktor erken yaptirmisin dedi 3gun sonra tekrar bakalim dedi varmi oyle olan ya

Canim ben 10. Gun yaptirdim ona ragmen dr kizdi neden erken yaptirdilar size diye kaldi k sen 8. Gun yaptirmissin.10. Gun 40, 12.gun 73,14.gun 276 cikti degerlerimiz. Haftaya persembeye randevumuz var insALLAH bebegimi yada bebislerimi gorecegim,kalp atiislarini da dinleriz dedi dr.dua edin lutfen

Canim senin sonuç ne oldu?????

Umut oldunuz canm ya insallah cumaya kadar beklcz bide

canım üzülme diyemiyorum insan ister istemez üzülüyor ne yapalım kısmet digilmiş ama ümidini kaybetme bidaha dene bende şubatın 20 dekrar deniyecim bu sefer donmuşları yaptıracım bakalım busefer tek koymayacaklar 2 tane koyacaklar rabbim hayırlısını nasip etsin canım

Üzülme diyemiyoz ama yanlız olmadığını bil
Yorulmak yok
Tüm tecrübeler ile topa devam
Gücün bitince biz güç olucak Size
Umut bitince umut olucaz
Hep beraber güzel günlerimiz olucak
Belki yıllar sonra gülerek
Çaylarımızla bu günleri
Yüz yüze konuşucaz
Önce kendinize sonra eşinize güvenin
Allahım bizleri yeterki böyle sınasın
Başka başka büyük dertler
Vermesin
Bize yol göstersin

Sizi seviyoruz
Yanınızdayız ve dualarımızdasınız

Kzlar negatif doktor erken yaptirmisin dedi 3gun sonra tekrar bakalim dedi varmi oyle olan ya

Son düzenleme:

Teşekkürler evet nedesek boş hayırlısı böyle imiş

Ben de 10.günde yapmıştı negatifti, 12.günde yine negatif çıktı. Ama başka arkadaşlar var sonradan pozitife dönen canım. Kısmet. Bekle bakalım sonraki günleri inş iyi olur canım..

İlk denememizdi..morfolojisi %2 bendede rezerv az sanırım ama gözle görünür bı sorun yoktu ..4 yumurta toplanmıştı 2 si dollenmisti ve 1. Kalite demişti doktor..

Canım bugün dışarlardaydım. Eve şimdi geldim. Geldiğim gibi senin için açtım pc yi. Sonucunu merak ettim çok. Görünce üzüldüm. Sorunlarımız aynı sonuç da aynı oldu malesef. Ben bir gün ağladım zırladım. Bugün daha iyiyim sanki. Napalım canım. Allahın takdiri.
Artık önümüze bakıcaz. Allahım bize güç versin, yeni tedavilerimize bakalım dimi?

Ben de 10.günde yapmıştı negatifti, 12.günde yine negatif çıktı. Ama başka arkadaşlar var sonradan pozitife dönen canım. Kısmet. Bekle bakalım sonraki günleri inş iyi olur canım..

Kizlar ben baya erken yapmisim ya ben ilk gunu sayardm onu saymayinca 7gun oluyo aslinda 6bile olur sabh 8bucukta verdm test ya sanki ordalar pit pit ediyolar kzlar benim atesim var3,4gundur 37 38ilactanmi ellerim yaniyo vucudm sck

Kizlar ben baya erken yapmisim ya ben ilk gunu sayardm onu saymayinca 7gun oluyo aslinda 6bile olur sabh 8bucukta verdm test ya sanki ordalar pit pit ediyolar kzlar benim atesim var3,4gundur 37 38ilactanmi ellerim yaniyo vucudm sck

InsaALLAH hayirli haber alirsin

Simdi kizin biri baska konuda yazmis 7gunu kanda 0cikmis 10gun 100kusur ikiz oldugu halde erken cikmamis esin diyo 3gundemi cikcak ama ben umudumu kaybetmicem

Canim erken yapilan testlerden sonra bu sikintiyi yasamaktansa 3 5 gun daha beklemek daha iyi degilmi.7. Gun yaptim diosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…