Canim erken yapilan testlerden sonra bu sikintiyi yasamaktansa 3 5 gun daha beklemek daha iyi degilmi.7. Gun yaptim diosun
Ben de 10.günde yapmıştı negatifti, 12.günde yine negatif çıktı. Ama başka arkadaşlar var sonradan pozitife dönen canım. Kısmet. Bekle bakalım sonraki günleri inş iyi olur canım..
Kandami yaptin cnm snra negatfmydi olmadimi
Evet ikisi de kandaydı..
Canim bi sonraki tedaviye ne zmn baslamayi dusunuyorsun
En kısa zamanda canım. Ama merkez konusunda kararsızım..
Hangi sehirdeydin canim
Bursa. Acıbadem'i öneriyor birçok kişi. Ama orası da pahalı baya. İlaçlar hariç 5.200 TL. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan yıllık 150 tl aidat veriyormuşsun. Onlar indirimli tedavi sağlıyorlarmış. 4.500 TL indirimli fiyat.
Benim kendi gittiğim merkezde ilaçlar hariç 3.500 e yaptırmıştım. 2. Denemede ilaçlar hariç 2.500 e yaparız dediler.
Tabi bi de histereskopi olacak. O da 1500-2000 TL.. Ne yapsam bilmiyorum..
Bursa. Acıbadem'i öneriyor birçok kişi. Ama orası da pahalı baya. İlaçlar hariç 5.200 TL. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan yıllık 150 tl aidat veriyormuşsun. Onlar indirimli tedavi sağlıyorlarmış. 4.500 TL indirimli fiyat.
Benim kendi gittiğim merkezde ilaçlar hariç 3.500 e yaptırmıştım. 2. Denemede ilaçlar hariç 2.500 e yaparız dediler.
Tabi bi de histereskopi olacak. O da 1500-2000 TL.. Ne yapsam bilmiyorum..
Bana Brüksel tup bebek merkezinde Yücel Karaman i önerdi arkadasım..me yaparım bilmiyorum daha çok yeni biliosun..Hemsire soyledi telde negatif diye..arkasından doktorum aradı ama sesimin kötü olduğunu duyunca sanırım ilaçları bırakın dedi sonra konuşalım ariycam sizi dedi o kadar..tekrar, Acıbadem'de denermiyim yoksa istanbula gidermiyor bilmiyorum hiç
Arkadaşlar, pazartesi negatif sonucumu aldıktan sonra dün doktorumla görüşmeye gittim. 2 embriyomun da iyi kalitede olduğunu, rahim duvarı kalınlığımın falan de gayet uygun olduğunu, bizden umutlu olduğunu düşünmüş ama malesef olmadı. Transfer sırasında benim işlem zor gerçekleşmişti. Doktor giremedi bi türlü kataterle içeri. Bayağı uğraştı. Canım çok yandı. Rahim ağzında bir tıkanıklık gibi bişey var açmaya çalışıyorum dedi. O arada kesti biçti deldi ne yaptı bilmiyorum ama çok acıdı. Bağırdım acıyor acıyor diye.. Dışarıdan eşim bile duymuş o kadar yani. Normalde basit bir işlem biliyorum ama benimle çok uğraştı. Söylediği şu. Çok hassas bi işlem bu dedi. Normalde hafifçe koymalı ve çıkmalıyız dedi. Çok uğraştığım için haliyle rahmi uyardık, tutunamaması bundan dolayı olmuş olabilir dedi.
Bir de embriyolar bi süre bekledi tabii açmaya çalışırken. Belki de o zaman mı öldü yavrucuklarım acaba..
Sonuç olarak 2. denemeden önce histeroskopi öneriyor.. Ben şimdi aynı doktoruma gidip gitmemekte kararsızım.. Bu arada yine dün Acıbadem Şahin Zeteroğlunun katıldığı bi bilgilendirme toplantısına katıldık. Orda sordum kendisine. O da transferden önce, boş bir kataterle girmeyi deniyoruz falan dedi. Kafam çok karışık. İlk denememde hiç araştırmadan bu doktora bir arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Bu gez, Bursadaki tüm merkezlere gidip ön görüşme yapmak istiyorum. Öyle karar vericem. Bu histereskopi adet bitiminde yapılıyormuş sanırım. Bu arada henüz adet olmadım, negatiften ne kadar sonra adet oldunuz? Bu adetimin bitiminde yaptırırsam histereskopiyi sonraki adetimde de tüp bebeğe başlayabiliriz herhalde. Yaşım 34 olduğundan vakit kaybetmek istemiyorum.
Histeroskopi yaptıran arkadaşlarım, ne öneriyorsunuz. Fiyat da sadece bakıp çıkarsak 1500 tl içinde bişey çıkar da temizlenirse 2000 TL dedi..
Hepimizin sinavi cok cetin,dilerim hepimizde bu sinavlari hakkiyla geceriz
bugün tedaviye başlıyorum inşallah. pazartesiye kadar gonal f 262,5 ünite kullan dedi doktor. sen nasıl kullandın canım? gonal f kullanırken kaç günde bir kontrole gitmiştin.. 5 gün çok gibi geldi de bana..
Canim oncelikle tedavin hayirli ugurlu olsun.dr ohss olmamam icin ilk 4 gun 175 vur dedi.sonrasinda 250 vurulmami istedi.2 gunde bir gittik kontrole
teşekkürler canım. hayırlısı olur inşallah..
Buralardayiz canim...
Bu ara evde yatmalar bitti ya sik giremiyorum sik ama kolayini bulucam :) söz hep burda olucam.
Kelebekler im duruyorlar iste fena halsizlik var onun dişinda sikintim çok yok
Ayin 1 inde doktor kontrolü
16.gün değerler 1500 olmuştu
Tek mi çift mi bilemiyoruz hala
Bakalim allah nasip ederse göreceğiz
Bu arada bütün yazilanlari da okudum
Tüp bebekte labarotuar çok önemli
Herkes söylüyor
Ona gore kararlar verilmeli secimde bence
İstanbul bahceci tüp bebek kliniği bir bakin isterseniz canlar
Sevgilerimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?