Bnde burdaym kabuguma cekildm kzlar 7gun yaptgm kan testi aslinda 6.gun saylir negatifti doktr erken dedi yarin normal test gunum ama gitmcm adetimi beklcm 7gunde 1.2 cikardi bence bnce olmadi iki bebek adaylarimda tutunmadi ayrica test gunum 10gun olandan
Günaydın kızlar hepinizin cumasını kutluyorum Rabbim bu güzel günlerin hürmetine bizleri evlatlarımıza kavuştursun yarın sabah 08:30 da OPU var dua edin yumurtalarım kaliteli çıksın
Sagol canim sanada hayirli cumalar.bol bol ve ici dolu yumiyumlarin olur insALLAH sende 10 gune kalmaz heyecanli bekleyiste geri sayima baslarsin
Bnde burdaym kabuguma cekildm kzlar 7gun yaptgm kan testi aslinda 6.gun saylir negatifti doktr erken dedi yarin normal test gunum ama gitmcm adetimi beklcm 7gunde 1.2 cikardi bence bnce olmadi iki bebek adaylarimda tutunmadi ayrica test gunum 10gun olandan
cnm benim bak bu kafar umutsuz olmayin ve lutfen testinizi erken yapmayin kader arkadaslarim benim.ben 9. gun yaptim 5cikti ben agliyorum sizliyorum 11.gun 19 cikti bir hafta yasadim mutlulugu sonra dusuk oldu ama bi umut vardi iste.sakin morwlini bozma cnm embriyoda etkilenir.morelini yuksek tut cok erken yapmissin sen testini amaaa.hııı kiziyorum ama uzme kendini lutfen.ne olacagini bilemeyiz.rabbim ol derse yok benim umudum oh yapmiyorum iste kirmizilari goreyim beklym eli kulagindadir
Ah canım ya sorma bakalım embriyolarım bu kez nasıl olacak inşallah istenilen kaiteye ulaşırlar
Kizlar ya birsey sorcam bu vitamin hapi kullanat elevitmi ne afedersnz tuhalatnzi yesil gibi yaptimi bende tuhaflik var ney yapiyo axep
Merhabalar kızlar, benim bugun 4. Günüm ama hiç bir belirti yok herkesi kasıkları felan ağrımış ama bende hic birşey yokcok cnm sıkkın acaba belirtisi olmadan hamiş olan var mi?
Merhabalar kızlar, benim bugun 4. Günüm ama hiç bir belirti yok herkesi kasıkları felan ağrımış ama bende hic birşey yokcok cnm sıkkın acaba belirtisi olmadan hamiş olan var mi?
Ya ilaclardan oldugunu biliyorum ama o da yok bendecanım ben bütün belirtileri yaşadım hatta arkadaşlar kesin hamilesin dediler ama olmadı ilk tüp deneyimim.lütfen belirti arayıp kendini strese sokma hiç belirti yaşamayıp olan da var belirtileri yaşayıp benim gibi olmayanda. Belirtiler tamamen kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyor bünyeye göre değişiyor
Ya ilaclardan oldugunu biliyorum ama o da yok bendeondan biraz umitsizlik var galiba kendimi dinlememeye calisiyorum ama iste elimde olmuyor neyse artik pazartesi is basi dinleyemem kendimi pek :)
Kendimi dinliyorum ister istemezNacizane 2 tavsiyem var sana ;
1. Belirti arama kendinde herkesin hamileligi kendine özgü
2. Gününden önce test yapma lütfen
Ya ilaclardan oldugunu biliyorum ama o da yok bendeondan biraz umitsizlik var galiba kendimi dinlememeye calisiyorum ama iste elimde olmuyor neyse artik pazartesi is basi dinleyemem kendimi pek :)
Nacizane 2 tavsiyem var sana ;
1. Belirti arama kendinde herkesin hamileligi kendine özgü
2. Gününden önce test yapma lütfen
Canim bence damardir, transferinin kacinci gunundesin ?Kzlar kasigimda pit pit birseyler atiyo ya damarmi bu ne anlamadim bu bir belirtimi gazmi:
kızlar selam herkese..
3 gündür 262.5 ünite gonal f kullanıyorum. 2 gün sonra yumurta kontrolüm var. 5 gün bana biraz fazla gibi geldi. sizce?
ilk denemem olduğu için yabancıyım konulara.. tedirgin oldum biraz.. :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?