Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Canim benim drumda kesin sonuc icin 12. Ve 14. Gun degerlerini baz aliriz dedi.

Günaydın kızlar hepinizin cumasını kutluyorum Rabbim bu güzel günlerin hürmetine bizleri evlatlarımıza kavuştursun yarın sabah 08:30 da OPU var dua edin yumurtalarım kaliteli çıksın

Günaydın kızlar hepinizin cumasını kutluyorum Rabbim bu güzel günlerin hürmetine bizleri evlatlarımıza kavuştursun yarın sabah 08:30 da OPU var dua edin yumurtalarım kaliteli çıksın

Sagol canim sanada hayirli cumalar.bol bol ve ici dolu yumiyumlarin olur insALLAH sende 10 gune kalmaz heyecanli bekleyiste geri sayima baslarsin

Sagol canim sanada hayirli cumalar.bol bol ve ici dolu yumiyumlarin olur insALLAH sende 10 gune kalmaz heyecanli bekleyiste geri sayima baslarsin

Ah canım ya sorma bakalım embriyolarım bu kez nasıl olacak inşallah istenilen kaiteye ulaşırlar

cnm benim bak bu kafar umutsuz olmayin ve lutfen testinizi erken yapmayin kader arkadaslarim benim.ben 9. gun yaptim 5cikti ben agliyorum sizliyorum 11.gun 19 cikti bir hafta yasadim mutlulugu sonra dusuk oldu ama bi umut vardi iste.sakin morwlini bozma cnm embriyoda etkilenir.morelini yuksek tut cok erken yapmissin sen testini amaaa.hııı kiziyorum ama uzme kendini lutfen.ne olacagini bilemeyiz.rabbim ol derse olur.

Ah canım ya sorma bakalım embriyolarım bu kez nasıl olacak inşallah istenilen kaiteye ulaşırlar

InsaALLAH hersey guzel olacak. RABBIMI kendile vekil kil herseyi ona birak.gorelim MEVLAM neyler,neylerse guzel eyler

Kizlar ya birsey sorcam bu vitamin hapi kullanat elevitmi ne afedersnz tuhalatnzi yesil gibi yaptimi bende tuhaflik var ney yapiyo axep

Merhabalar kızlar, benim bugun 4. Günüm ama hiç bir belirti yok herkesi kasıkları felan ağrımış ama bende hic birşey yok cok cnm sıkkın acaba belirtisi olmadan hamiş olan var mi?

Kizlar ya birsey sorcam bu vitamin hapi kullanat elevitmi ne afedersnz tuhalatnzi yesil gibi yaptimi bende tuhaflik var ney yapiyo axep

Bende elevit kullaniyorum ama dedigin gibi olmadim canim drunu arayip sor istersen.

Merhabalar kızlar, benim bugun 4. Günüm ama hiç bir belirti yok herkesi kasıkları felan ağrımış ama bende hic birşey yok cok cnm sıkkın acaba belirtisi olmadan hamiş olan var mi?

Ilk gunlerin daha belirtiyi arayarak canini sıkma bence

canım ben bütün belirtileri yaşadım hatta arkadaşlar kesin hamilesin dediler ama olmadı ilk tüp deneyimim.lütfen belirti arayıp kendini strese sokma hiç belirti yaşamayıp olan da var belirtileri yaşayıp benim gibi olmayanda. Belirtiler tamamen kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyor bünyeye göre değişiyor

Ya ilaclardan oldugunu biliyorum ama o da yok bende ondan biraz umitsizlik var galiba kendimi dinlememeye calisiyorum ama iste elimde olmuyor neyse artik pazartesi is basi dinleyemem kendimi pek :)

Ya ilaclardan oldugunu biliyorum ama o da yok bende ondan biraz umitsizlik var galiba kendimi dinlememeye calisiyorum ama iste elimde olmuyor neyse artik pazartesi is basi dinleyemem kendimi pek :)

Nacizane 2 tavsiyem var sana ;

1. Belirti arama kendinde herkesin hamileligi kendine özgü
2. Gününden önce test yapma lütfen

Kendimi dinliyorum ister istemez ama gunumden once hic test yaptirmadim hatta bi kac gun de gecirmeyi dusunuyorum bu defa.

olabilir de olmayabilirde belirti olmaması yada olması korkutmasın seni

canım ben 11.gün yaptırdım doktorumun isteğiyle ama donmuş tedavimde 8.-10. ve 12.gün yaptırmayı düşünüyorum. Acaba hiç mi gebelik olmadı yada oluyordu yerleşemiyor mu bunu merak ediyorum. Benim 8.ve 10.gün pembe lekelenmem oldu o zaman mı gitti?

11benim test dundu yaptrmadm bn dayanamayip 7gun sabagi 6,gun bile diyeblrz transferm ogle arasinda oldugundan 7gun tam olmansti saat olarak ben de gittimdayanamayıp testi yaptırdım başka hastaneyetestim negatif çıktı morelim bozuldu için doktor aradım bana çok erken olduğunu söyledim cuma gel dede ben de cumaya gitmedim hastalığımı bekliyorum umudum yok

kızlar selam herkese..

3 gündür 262.5 ünite gonal f kullanıyorum. 2 gün sonra yumurta kontrolüm var. 5 gün bana biraz fazla gibi geldi. sizce?
ilk denemem olduğu için yabancıyım konulara.. tedirgin oldum biraz.. :18::18:

Canim ben 175le basladim sonra 250 ye cikardi drum. Seninkine az da diyemem cokta diyemem cunku herkesin tedavisi farkli oluyor cunku kan degerleri farkli oluyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…