Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Canim ben 175le basladim sonra 250 ye cikardi drum. Seninkine az da diyemem cokta diyemem cunku herkesin tedavisi farkli oluyor cunku kan degerleri farkli oluyor ister istemez

bugün kontrolüm vardı. sadece 2 yumurta gelişmiş. doktorum da beklediğimden düşük olmuş dedi. moralim bozuldu biraz.

senden kaç yumurta toplanmıştı canım..

bugün kontrolüm vardı. sadece 2 yumurta gelişmiş. doktorum da beklediğimden düşük olmuş dedi. moralim bozuldu biraz.

senden kaç yumurta toplanmıştı canım..

Benim 6 yumiyumum vardi canim.2 ye 3 e takilma RABBIM verecek olduktan sonra tek yumurta dollenir tutar kucagina alirsin.

Kizlar adetim iki gun gecti transferimin 13gunu 10gun kan testiyti yaormadm idrar mi yapsam yarn kendm ya

Idrarda silikte olsa cizgi cikar,garanti olsun dersen kan baktir

Bilinmezlik her evrede tüp bebekte yanımızda olacak galiba şimdi tahmini
Doğum tarihi 22 Eylül olarak görünüyor
Ikiz mi meraktan öleceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

Link bu canim direk burdan gecebilirsin.senin dr kontrolu ne zaman ALLAH nasip ederse

Kontrol bu hafta sonu canım 1 Şubat ta hayırlısıyla inşallah

Kizlar adetim iki gun gecti transferimin 13gunu 10gun kan testiyti yaormadm idrar mi yapsam yarn kendm ya

Bence kan testini yaptır en garanti sonuçta o canım. Hatta Biran önce yaptır bile....

Boyle bekkemekte guzel ya korkym galiba bide su 7,gunu test moralimi bzdu doktr erkende dese ona gore deglm diyorum szde biktnz benden yapta kurtulalm diyonuZ ma yapamicam ; (

Yok cnm 10gun kullandim normalde testte ciksaydi zatn sadece pregostorona devam ediyon digeri vitamin onemlileri bitti hersey allahtan artk ona biraktm cumaya kadar hasta olmazsam gidicem 2gun gecti suan

Cnm progesterona devam ederken istesende adet olamazsın.beklemekle olacak iş değil bu.bu kadar umutsuz olna lutfen 12. Gun öncesi negatif olup sonradan pozitif olan cok kısı var burada. Inşallah olmuştur rahatla ve bır test alıp güzel haberini ver:)

Dra gidince tum belirsizlikler ortadan kalkacak.ben persembe sen cuma gideceksin o zaman.pespese haberler gelecek gene.insaALLAH icerde hersey yolundadir.benimki tek gibime geliyor ama senin degerler yuksek masaALLAH buyuk ihtimalle ikizdir

Niye olmuyomu valla benden akintimin icinde kahve birsey geldi ya hastalacm yada yerlesme umudm gidiyo ya

Benim 6 yumiyumum vardi canim.2 ye 3 e takilma RABBIM verecek olduktan sonra tek yumurta dollenir tutar kucagina alirsin.

Idrarda silikte olsa cizgi cikar,garanti olsun dersen kan baktir

inşallah öyle olur. içimi ferah tutayım bunları düşünmeyim diyorum ama olmuyor işte.
tavsiye edeceğin dualar var mı?

inşallah öyle olur. içimi ferah tutayım bunları düşünmeyim diyorum ama olmuyor işte.

Huvallahül Halikul Bariu oku bol bol
Ya Varis
Ya Rahman oku
Transferden sonra da eşin Ya Mübdi okusun.
Elini karnına koyup okuyabilir.
Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Huvallahül Halikul Bariu oku bol bol
Ya Varis
Ya Rahman oku
Transferden sonra da eşin Ya Mübdi okusun.
Elini karnına koyup okuyabilir.
Allah yüzünü güldürsün inşallah.

teşekkürler canım tavsiyelerin için.. bu zor günlerimizde hepimizin ihtiyacı olan şey dua.
birbirimize dua edelim. yaralı gönüllerin duaları kabul olur inşallah..

Rabbım sana güç kuvvet versin dirayetli olmalısın inşallah sonucun olumlu olur.cnm lutfen test yap eger olumlu ise ve kahve leke olursa iğne yaptırmalısın lütfen ihmal etme
Bugun olmazsam yapcm zatn o kanana yogun olur dun bu iki damlaydi pis bi kahverengi smdi yok ya benim adet oldgmda gogus acim biterdi smdi acimiyo hamilelerin hep acirmi.bide su iki gundur sabh yataktan kalkamyrm basm agriyo uyumk istym bugn birde kalktm ise gitmesem kalkmazdimda hamile kaln arkadaslar gogusleriniz hep mi acidi

Benim adet öncesi göğsüm agrımadıgı için gebelıktede agrımadı cnm.senin tarıf ettıgın lekelenme.ve gebeysen gidip iğne yaptırmalısın düşmesin diye.

Dra gidince tum belirsizlikler ortadan kalkacak.ben persembe sen cuma gideceksin o zaman.pespese haberler gelecek gene.insaALLAH icerde hersey yolundadir.benimki tek gibime geliyor ama senin degerler yuksek masaALLAH buyuk ihtimalle ikizdir

Canım Cumartesi doktor yine peşpeşeyiz ama doğru
Hayırlısı olsun ama gönlüm ikizden yana yani öyle hissediyorum
Bugün göğüslerim çok ama çok sızlıyor
Sende var mı?

En doğrusu bir test inat etme ne olur
Belki fayda sağlanacak bir durum var sen göremiyorsun
İğne ilaç gerekli olabilir

Gunluk bi tane kenzul ars duasi okudum turkce mealini.bolca da EL HALIK,EL MUBDİ esmasini cektim ben

Canım Cumartesi doktor yine peşpeşeyiz ama doğru
Hayırlısı olsun ama gönlüm ikizden yana yani öyle hissediyorum
Bugün göğüslerim çok ama çok sızlıyor
Sende var mı?

Normalde sizlama yok ama sabaha kadar ustunde yatinca haliyle oluyor.

Kızlar uzun zaman yazmadım ama sanırım unutmak icin..Dr um gelecek ay regl olunca gel yine deneyelim dedi..siz gebe kalicaksiniz dedi..bakın sizinle beraber başladığım bı kac kisi gebe dedi..kimbilir belki biride sensindir mira38..suan reglm yeni bitti..gunluk yürümeye başladım..gelecek ay yine sizinle burda olucam belki..lutfen dualarınızda unutmayin..dualarimdasiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…