Transferden sonra hem ignesini hem jelini kullandim,gobekten yaptigim bi ignem daha vardi.progestan igne bitince jele devam ettim
Canim ben 175le basladim sonra 250 ye cikardi drum. Seninkine az da diyemem cokta diyemem cunku herkesin tedavisi farkli oluyor cunku kan degerleri farkli oluyor ister istemez
Kizlar adetim iki gun gecti transferimin 13gunu 10gun kan testiyti yaormadm idrar mi yapsam yarn kendm ya
bugün kontrolüm vardı. sadece 2 yumurta gelişmiş. doktorum da beklediğimden düşük olmuş dedi. moralim bozuldu biraz.
senden kaç yumurta toplanmıştı canım..
Kizlar adetim iki gun gecti transferimin 13gunu 10gun kan testiyti yaormadm idrar mi yapsam yarn kendm ya
Canim benim bu hafta basladi bulantim ama surekli degil aksamlari ve yogun kokudan oluyor,surekli degil gelip gidiyor.bende merak ediyorum ne kadarlik diye kadinlar klubunde gun gun hamilelik basliginda bi yer var tahmini dogum tarihini giriyorsun.gun gun bebekte olan degisiklikleri yaziyo.dra gidene kadar tam ne kadarlik oldugunu bilemeyiz tabi ama istersen sende ordan bak bi
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
Link bu canim direk burdan gecebilirsin.senin dr kontrolu ne zaman ALLAH nasip ederse
Yok cnm 10gun kullandim normalde testte ciksaydi zatn sadece pregostorona devam ediyon digeri vitamin onemlileri bitti hersey allahtan artk ona biraktm cumaya kadar hasta olmazsam gidicem 2gun gecti suan
Bilinmezlik her evrede tüp bebekte yanımızda olacak galiba şimdi tahmini
Doğum tarihi 22 Eylül olarak görünüyor
Ikiz mi meraktan öleceğim
Kontrol bu hafta sonu canım 1 Şubat ta hayırlısıyla inşallah
Cnm progesterona devam ederken istesende adet olamazsın.beklemekle olacak iş değil bu.bu kadar umutsuz olna lutfen 12. Gun öncesi negatif olup sonradan pozitif olan cok kısı var burada. Inşallah olmuştur rahatla ve bır test alıp güzel haberini ver:)
Benim 6 yumiyumum vardi canim.2 ye 3 e takilma RABBIM verecek olduktan sonra tek yumurta dollenir tutar kucagina alirsin.
Idrarda silikte olsa cizgi cikar,garanti olsun dersen kan baktir
Niye olmuyomu valla benden akintimin icinde kahve birsey geldi ya hastalacm yada yerlesme umudm gidiyo ya
inşallah öyle olur. içimi ferah tutayım bunları düşünmeyim diyorum ama olmuyor işte.
tavsiye edeceğin dualar var mı?
Huvallahül Halikul Bariu oku bol bol
Ya Varis
Ya Rahman oku
Transferden sonra da eşin Ya Mübdi okusun.
Elini karnına koyup okuyabilir.
Allah yüzünü güldürsün inşallah.
Bugun olmazsam yapcm zatn o kanana yogun olur dun bu iki damlaydi pis bi kahverengi smdi yok ya benim adet oldgmda gogus acim biterdi smdi acimiyo hamilelerin hep acirmi.bide su iki gundur sabh yataktan kalkamyrm basm agriyo uyumk istym bugn birde kalktm ise gitmesem kalkmazdimda hamile kaln arkadaslar gogusleriniz hep mi acidiRabbım sana güç kuvvet versin dirayetli olmalısın inşallah sonucun olumlu olur.cnm lutfen test yap eger olumlu ise ve kahve leke olursa iğne yaptırmalısın lütfen ihmal etme
Bugun olmazsam yapcm zatn o kanana yogun olur dun bu iki damlaydi pis bi kahverengi smdi yok ya benim adet oldgmda gogus acim biterdi smdi acimiyo hamilelerin hep acirmi.bide su iki gundur sabh yataktan kalkamyrm basm agriyo uyumk istym bugn birde kalktm ise gitmesem kalkmazdimda hamile kaln arkadaslar gogusleriniz hep mi acidi
Dra gidince tum belirsizlikler ortadan kalkacak.ben persembe sen cuma gideceksin o zaman.pespese haberler gelecek gene.insaALLAH icerde hersey yolundadir.benimki tek gibime geliyor ama senin degerler yuksek masaALLAH buyuk ihtimalle ikizdir
Bugun olmazsam yapcm zatn o kanana yogun olur dun bu iki damlaydi pis bi kahverengi smdi yok ya benim adet oldgmda gogus acim biterdi smdi acimiyo hamilelerin hep acirmi.bide su iki gundur sabh yataktan kalkamyrm basm agriyo uyumk istym bugn birde kalktm ise gitmesem kalkmazdimda hamile kaln arkadaslar gogusleriniz hep mi acidi
inşallah öyle olur. içimi ferah tutayım bunları düşünmeyim diyorum ama olmuyor işte.
tavsiye edeceğin dualar var mı?
Canım Cumartesi doktor yine peşpeşeyiz ama doğru
Hayırlısı olsun ama gönlüm ikizden yana yani öyle hissediyorum
Bugün göğüslerim çok ama çok sızlıyor
Sende var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?