canım ben bütün belirtileri yaşadım hatta arkadaşlar kesin hamilesin dediler ama olmadı ilk tüp deneyimim.lütfen belirti arayıp kendini strese sokma hiç belirti yaşamayıp olan da var belirtileri yaşayıp benim gibi olmayanda. Belirtiler tamamen kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyor bünyeye göre değişiyor
Ama 7 gun cok erken daha11benim test dundu yaptrmadm bn dayanamayip 7gun sabagi 6,gun bile diyeblrz transferm ogle arasinda oldugundan 7gun tam olmansti saat olarak ben de gittimdayanamayıp testi yaptırdım başka hastaneyetestim negatif çıktı morelim bozuldu için doktor aradım bana çok erken olduğunu söyledim cuma gel dede ben de cumaya gitmedim hastalığımı bekliyorum umudum yok
Pretosto ediyom kendimi gitmiyom :)testi 3gun gectim hastalgmi bklym eli kulagindaAma 7 gun cok erken dahabence pazartesi git testini yaptir
:)) bende en son asilamamda oyle yapmistim sonuc guzeldi ama kimyasal gebelik olustu ne diyelim Rabbim hayirlisini versin hepimiz hakkında...Pretosto ediyom kendimi gitmiyom :)testi 3gun gectim hastalgmi bklym eli kulaginda
Hadi bakam kirmizi kart gorene kadar Umudm yk gerci 7,gun testi sogttu beni:)) bende en son asilamamda oyle yapmistim sonuc guzeldi ama kimyasal gebelik olustu ne diyelim Rabbim hayirlisini versin hepimiz hakkında...
Ya benimde pek umidim yok daha dogrusu hayal kurmaya korkuyorum o yuzden de pek umitlenmiyorum bide hic bir yerimde agrim yok belirti felan :) belirtide aramamaya calisiyorum :)Hadi bakam kirmizi kart gorene kadar Umudm yk gerci 7,gun testi sogttu beni
Hadi bakam kirmizi kart gorene kadar Umudm yk gerci 7,gun testi sogttu beni:)) bende en son asilamamda oyle yapmistim sonuc guzeldi ama kimyasal gebelik olustu ne diyelim Rabbim hayirlisini versin hepimiz hakkında...
Ya benimde pek umidim yok daha dogrusu hayal kurmaya korkuyorum o yuzden de pek umitlenmiyorum bide hic bir yerimde agrim yok belirti felan :) belirtide aramamaya calisiyorum :)
Bence olmus olabilir ama boyle aklinda surekli sorular olacak yarin iyi yada kötü git testini yaptir sen.Cok iyi anliyorum aklimizdan ne hayeller geciyo sonra bosami kuruyom belki hic olmucak diyom daha yasim genc ama istiyiz tabi esimde sayi sorunu var iki emriyo konuldu doktorun tabiriyle cillop gibi dedi ama ilkindede guzeldi bunlar dondurulmus ilkinde belirti yasamadm tek gogusum sismisti ilactanmis oda bunda konukdugu an 3,4gun kasikta batmam vardi ve digerinde yasamadim sicak basmasi elim ayagim yaniyodu atesim 38e yakindi igne gibi hem kasima hem ayagima birsey batiyodu smdi ara ara kasiklarmde batma oluyo giguslerm aciyo yan kisimlari hafif sisler adet oncesi ay bitmeden hastalnmam lazm cumaya kadar olmazsam giderim offf
Yavaş yavaş mide bulantıları başladı.
Kelebekler taaruza geçtiler artık herhalde
Tam kaç haftalıklar hesap da yapamıyorum
Anca internet hesabı işte :) bazı sitelerde hesaplıyorum....
Güzel şeyler okuyorum topikte üzücü şeylerde
Ama bir gün hepimiz inşallah aynı yolları yürüyor olacağız...
Tüp bebekte mide bulantısı kaçıncı haftada başlar bilgisi olan varmı?
Bence olmus olabilir ama boyle aklinda surekli sorular olacak yarin iyi yada kötü git testini yaptir sen.
Canım sen ilaclarina devam ediyormusun
Valla haplar vitamin biraktm pregostoran atym kafama gore rabbime biraktm ya
Yok cnm 10gun kullandim normalde testte ciksaydi zatn sadece pregostorona devam ediyon digeri vitamin onemlileri bitti hersey allahtan artk ona biraktm cumaya kadar hasta olmazsam gidicem 2gun gecti suan
Yok pregstrn bazilarna jel veriyolar galbaJelin yokmu senin
Yok pregstrn bazilarna jel veriyolar galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?