Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Yavaş yavaş mide bulantıları başladı.
Kelebekler taaruza geçtiler artık herhalde
Tam kaç haftalıklar hesap da yapamıyorum
Anca internet hesabı işte :) bazı sitelerde hesaplıyorum....

Güzel şeyler okuyorum topikte üzücü şeylerde
Ama bir gün hepimiz inşallah aynı yolları yürüyor olacağız...

Tüp bebekte mide bulantısı kaçıncı haftada başlar bilgisi olan varmı?

Aynen çok doğru yazmışsınız arkadaşım bu belirti işleri yok kişiden kişiye değişiyor

Ama 7 gun cok erken daha bence pazartesi git testini yaptir

Hadi bakam kirmizi kart gorene kadar Umudm yk gerci 7,gun testi sogttu beni
Ya benimde pek umidim yok daha dogrusu hayal kurmaya korkuyorum o yuzden de pek umitlenmiyorum bide hic bir yerimde agrim yok belirti felan :) belirtide aramamaya calisiyorum :)

Ya benimde pek umidim yok daha dogrusu hayal kurmaya korkuyorum o yuzden de pek umitlenmiyorum bide hic bir yerimde agrim yok belirti felan :) belirtide aramamaya calisiyorum :)

Cok iyi anliyorum aklimizdan ne hayeller geciyo sonra bosami kuruyom belki hic olmucak diyom daha yasim genc ama istiyiz tabi esimde sayi sorunu var iki emriyo konuldu doktorun tabiriyle cillop gibi dedi ama ilkindede guzeldi bunlar dondurulmus ilkinde belirti yasamadm tek gogusum sismisti ilactanmis oda bunda konukdugu an 3,4gun kasikta batmam vardi ve digerinde yasamadim sicak basmasi elim ayagim yaniyodu atesim 38e yakindi igne gibi hem kasima hem ayagima birsey batiyodu smdi ara ara kasiklarmde batma oluyo giguslerm aciyo yan kisimlari hafif sisler adet oncesi ay bitmeden hastalnmam lazm cumaya kadar olmazsam giderim offf

Bence olmus olabilir ama boyle aklinda surekli sorular olacak yarin iyi yada kötü git testini yaptir sen.

Canim benim bu hafta basladi bulantim ama surekli degil aksamlari ve yogun kokudan oluyor,surekli degil gelip gidiyor.bende merak ediyorum ne kadarlik diye kadinlar klubunde gun gun hamilelik basliginda bi yer var tahmini dogum tarihini giriyorsun.gun gun bebekte olan degisiklikleri yaziyo.dra gidene kadar tam ne kadarlik oldugunu bilemeyiz tabi ama istersen sende ordan bak bi

Bence olmus olabilir ama boyle aklinda surekli sorular olacak yarin iyi yada kötü git testini yaptir sen.

Dogru ama 7gun birsry ciknadi degerm hic yukselmems bile 10.gundu testim 3gun erkn am 1.yada 2 bile olmamis o yuzdn beklyim dedm hastalimi doktrn yaninda uzulmk istemyrm

Yok cnm 10gun kullandim normalde testte ciksaydi zatn sadece pregostorona devam ediyon digeri vitamin onemlileri bitti hersey allahtan artk ona biraktm cumaya kadar hasta olmazsam gidicem 2gun gecti suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…