Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

InsaALLAH seninde guzel haberlerine sevinecegiz burdan.ben 3 ocakta oldum transferimi ayni gun benle toplam 5 kisiymisiz transferi yapilan.ALLAHtan umudunu kesme.bizlerede bolca dua et persembe randevum var insaALLAH icerde hersey yolundadir

Yarin gitcem tamam

Merhaba canım, evde yatıp günümüzü beklerken, daha fazla giriyoduk tabi.. Saatler bile zor geçiyordu. Allahım tüm arkadaşlarımıza yardımcı olsun. Benim doktor da adetin bitince gel histereskopi yapalım dedi. Sonraki ay da tekrar tüp bebek deneriz demişti. Adetim yeni bitti benim de ama gitmedim. Bursada 6-7 merkez var hepsini gezdim. Ön görüşme yaptım. 2 yer arasında kararsızım. Acıbadem Bursa Doç. Şahin Zeteroğlu ile Art- Prof. Osman Develioğlu. Osman beyi çok duydum olumlu olarak. Gidip görüşmedim daha. Şahin beyi çok sevdim. Genetik testler istedi bizden. Kan yolluycaz İstanbula şimdi genetik kontroller için...

InsaALLAH seninde guzel haberlerine sevinecegiz burdan.ben 3 ocakta oldum transferimi ayni gun benle toplam 5 kisiymisiz transferi yapilan.ALLAHtan umudunu kesme.bizlerede bolca dua et persembe randevum var insaALLAH icerde hersey yolundadir

İnşallah bebişin iyidir yerinde canım...

İnsallah Rabbim nasip ettiyse iyiliginide verir

Allah hakkımızda hayırlısını tez vakitte verir insallah

Yarin test günüm bugüne kadar hiç ama hiç bir belirti yoktu korkuyordum şimdi regl olacak gibiyim yine korku doluyum. Ve umutsuzum Allahim hepimize hayırlısıyla güzel haber almayı nasip insallah

Kizlar idrar testi birsey cikmadi cikmak zorundami adetm 3gun gecmsti lekelenmem bi kac gun cok az oldu kahve rengi oda doktoru aradim bakmamiz lazim gebelik varsa desteklememiz lazim dedi of napiym adet olcakmism gibi gelmiyo tek akinti idrarda birsey yok bu kadar olumsuzluga gitmekte cesaret ya

Valla bu kadar bekliyorsun iyi sabir varmis sende 😊 benimde test gunum yarin bende cok umitsizim ve korkuyorum ama sonucta o testi yaptirsakda sonuc ayni yaptırmasakda. Bak hala umidin var hala adet olmamissin bence cesaretini topla ve git yaptir testini. Rabbim hakkinda en hayırlısını versin insallah..

kızlar..transferimin 10. günü .. dayanamadım kan testi yaptırdım 106 çıkmış.. doktoruda arayıp söyleyemiyorum..çok sevindim güzel bi değer gibi geldi tabi devamı önemli..

Oylede lekelenmem var kahve aknti sokulurum diyom neyse yarn gitcm varsada dusurmuym ama umut yok bibarkadasta hamile galiba tebrk ederm ah ah biz de gorcezmi bunlari ya

kızlar..transferimin 10. günü .. dayanamadım kan testi yaptırdım 106 çıkmış.. doktoruda arayıp söyleyemiyorum..çok sevindim güzel bi değer gibi geldi tabi devamı önemli..

Canım tebrik ederiz maşallah....
Şimdi 2 günde bir tekrarlamak lazım değeler yükselsin inşallahhhh
12. Günde daha da yükselsin
Tek mi çift mi embriyo transferin canım

Evet hergün başka bir ağrımız var
Bugün de bel ağrısından ölüyorum sanıyorum
Çok şükür tabi
Tam ne kadarlık oldu kelebeklerim tek mi çift mi kelebeklerim
Meraktan ölüyorum

Dualarım tüm yol arkadaşlarımız için.....
Sevgiler

Az kaldi gormeye biraz daha sabir.yarin gidiyorum ben bakalim dr ne diyecek ve kalp bu heyecana nasil dayanacak

Merhaba kızlar bugün transferimin 1. Günü 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyomu aldim geldim dün 14:40 da gobusume geldiler inşallah bende hayirli haberler veririm

Merhaba kızlar bugün transferimin 1. Günü 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyomu aldim geldim dün 14:40 da gobusume geldiler inşallah bende hayirli haberler veririm

Hayirli ugurlu olsun canim.insaALLAH annelerine simsiki tutunurlar ve hic birakmazlar.bol bol ananas ye dua et ve 2 gun istirahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…