Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Yol arkadaşım, peki senin tedavin nasıl seyir etti biraz bilgi verebilirmisin? Bir mi iki mi transfer edildi...ve dondurulmuşlarmıydı?

arkadaşlar şuan yazılarınızı okudukça 4 ay önceki hallerim aklıma geliyo hakikaten tedavi süreci ayrı ama beklemek çok daha ayrı bi heycan ve sabırsızlık süresi .. bn 20 yaşında genç bi bayanım 4 ay önce tüp bebek transferim oldu kasımın 2 sinde ilk denememdi tuttu çok şükür 10 günü bile beklemedm 8. günde hemen doktora gidip tahlillerimi yaptım ve dünyalar bnm oldu şuan 16 haftalık hamileyim ... tedavide herşeyden öemlisi morel sakın morelinizi düşürmeyin hep yüksek olsun inşallah bebişleriniz size sıkı sıkı tutunur :)

Canım tebrik ederiz maşallah....
Şimdi 2 günde bir tekrarlamak lazım değeler yükselsin inşallahhhh
12. Günde daha da yükselsin
Tek mi çift mi embriyo transferin canım

teşekkürler cnm..inşallah yükselir..bu benim 3. denemem. dondurulmuş embriyo transferi..iki tane transfer edilmişti . herşeyin hayırlısı..

Kizlar simdi drdan geldim ilk muayenemizdi dr bebekler iki tane dedi ama kalp atislarini duyamadik dr korkulacak bisey yok dedi ama tedirginim haftaya persembeye tekrar gidecegiz.

Kizlar simdi drdan geldim ilk muayenemizdi dr bebekler iki tane dedi ama kalp atislarini duyamadik dr korkulacak bisey yok dedi ama tedirginim haftaya persembeye tekrar gidecegiz.

Cok sevindim canım. Inşallah her sey yolunda gider.
Evet benim doktorum da Turgut bey. Doktorumdan cok memnunum ama o kadar yogun oluyor ki fazla konuşamıyoruz..
Bugün kontrolum vardı yine. Istediği gibi gitmiyor heralde. Bana bisey demedi ama bir türlü opu demiyor. Ilaçlara devam et yarın tekrar gel dedi. Gonal f 450 5. Kutu kullanıyorum. Bana bi aksilik var gibi geliyor. Sizler bu kadar cok kullanmadınız sanırım..

canom ben gonal-f yi 3 kutu kullandim sadece. Bugun 2 de gittim ben herzamankinden daha yogundu.transferler kontroler opular aman ALLAHim.iceriye girdigimizde labaratuardan telefon geldi bi hastanin esinde hic canli sperm yokmus.yanima geldi hayat iste dedi birini sevindiriyor digerini uzuyor.inan kendime sevinemedim ona uzuldum.eger olumsuz bisey olsa soylerdi.canim sende aklina takilan bisey olursa sor.ben herseyi sordum saolsun tek tek cevapladi.RABBIM yardimcin olsun insaALLAH seninde hayirli haberlerini aliriz

Merhaba kızlar bugün transferimin 1. Günü 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyomu aldim geldim dün 14:40 da gobusume geldiler inşallah bende hayirli haberler veririm

İnşallah yüzünü güldürürler canım....

yay maşallah bizde o günleri görebilecekmiyiz bakalım çok sevindik çoook hayırlı olsun...

teşekkürler cnm..inşallah yükselir..bu benim 3. denemem. dondurulmuş embriyo transferi..iki tane transfer edilmişti . herşeyin hayırlısı..

Aynen hayırlısı canım ama inşallah güzel günler gelir

Ayyy mira çok sevindim
Ben bugün gittim dün akşam hafif kanamam oldu
Ama tek kese göründü
Demek değerler yanıltabiliyormuş bak
Ikiz yaaa çok aklımda kaldı valla üzülüyorum tövbe tövbe diğeri nereye gitti diye
Artık da değişmez sanırım
Kelebeğim var sadece :)
Kalp atışlarınızıda duyun Biran önce inşallah

Hayat işte bir yerde düğün bir yerde cenaze işte demi.....

Aynen oyle canim yaa.banada supriz oldu ben tek saniyordum deger dusuk olunca.sende uzulme yat dinlen insaALLAH bisey olmaz.bazen biri saklaniyormus ondan gec gorulebiliyormus.peki sen kalp atisini duydunmu.

gerçekten inanılmaz yoğun. ne kadar çok kişi aynı sorunlarla uğraşıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun. orada doktoru beklerken herkes için dua ediyorum.
dün biri pozitif sonuç aldı. kendime olmuş gibi mutlu oldum. onlar da bana ne kadar dua ettiler..
birbirini hiç tanımayan insanlarız ama kalplerimiz bir atıyor.. ne kadar güzel bişey.. kalplerde dua olabilmek..

ben de seni merak ediyordum canım. nasılsın, neler yapıyorsun diye.. derdi veren Rabbim sabrını da veriyor çok şükür.. İnşallah en kısa zamanda yeniden aramızda görürüz seni de..
hakkında hayırlısı olur inşallah.. sen de bizleri dualarından eksik etme..

Oyle gercekten herkes birbirine dua ediyor.ben beklerken bayanin biri elinde su sisesi bi iciyo bi geziniyo belli transfer gunu kendini zorlama dedim hic idrara sikisik olmasanda asagida beklerken heyecandan sikisiosun dedim.soru soruyordu nasil oluyo diye dr cagirdi icerden ciktik kayinvalidesi geldi kizim tek mi cift mi nasil diye.ikizmis teyze,darisi sizlere olsun dedim.kadin nasil sevindi bir gor

İkiz miii ayyy ne güzelll maşallahh... Çok sevindim hadi hayırlısı cnm..

arkadaşlar saat 3te ovitrellla çatlatma iğnemi vuracağım.doktora sormayı unuttum.iğneyi göbeğimin sağına soluna neresine vuracağım? bir de iğneye baktım sıvının üzerinde boşluk var hava mı o o kısmı göbeğime batırmadan dışarıya mı vermem gerekiyor?

Deger dusuk olunca ikiz olacagini dusunmemistim.dr iki kese var ikiz deyince sok oldum.ALLAH sizlere de nasip etsin en kisa zamanda.

Biraz gec oldu biliyorum ama nereye yaptiginin bi onemi yok canim.ben hava olan kismi alarak yaptim cunku prospektusunde oyle gosteriyor.ilaci alinca hemsire ya da dr nasil kullanman gerektigini anlatmadi mi

rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. bende 13 ocakta 2 embryo transferimi oldum . 23 ocakta doktora gittim hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum.. bikaç günde bir kan değerleri için gidiyorum ilkinde 41.5 snra 115. snra 674 geldi doktorum çok iyiy ilerleme olduğunu söyledi.. ikizlerim ikiside duruyomu bilmiyorum ne zaman ultrasona grerm kalp atıslarını duyarım? transferimin üzernden 18 gün gecti. lütfen beni aydınlatırmısınız..

Canim ben transferden 27 gun sonra gittim ultrasona keseleri gorduk ama kalp atisini haftaya duyacagiz insaALLAH.kalp atisi icin genelde 7. haftada duyuldugunu soyluyorlar

Merhaba arkadaşlar benim ilk denemem 5. Günüm heyacanlıyım. Sürekli dua ediyorum. Ne yapmam gerekli diye sürekli araştırıyorum.

Ikizmiymis canım çok sevindim tebrik ederim bana da dua et

prospektüsünü okudum ama göremedim orada.ben direk hava almadan yaptım inşallah birşey olmaz.gonal f iğne kullanıyordum doktor onu gösterdi ama ovitrelle sormayı unutttum ayndır diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…