Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Ikizmiymis canım çok sevindim tebrik ederim bana da dua et

Keseler 2 tane arkali onlu duruyordu teyzesi.ALLAH razi olsun canim darisi senin guzel haberlerini duymaya.sizde durumlar ne

prospektüsünü okudum ama göremedim orada.ben direk hava almadan yaptım inşallah birşey olmaz.gonal f iğne kullanıyordum doktor onu gösterdi ama ovitrelle sormayı unutttum ayndır diye düşündüm.

InsaALLAH sorun olmaz canim.o kadar cok vardi ki bende igne ilac saolsun hemsireler anlatti ama eve gelince netten flnda arastirdim oyle yaptim.seninde iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
bugün çatlatma iğnemi vurdum. pazar günü opum var. Rabbim hayırlısını verir inşallah.. Dua edin kızlar..

bugün çatlatma iğnemi vurdum. pazar günü opum var. Rabbim hayırlısını verir inşallah.. Dua edin kızlar..
Bol bol,ici dolu,saglikli ve bi suru yumiyumlarin olsun.guzelce dollensinler,annelerine simsiki tutunup yuzunu guldursunler

Amiin canım insallah dualarimdasiniz

Kizlar simdi drdan geldim ilk muayenemizdi dr bebekler iki tane dedi ama kalp atislarini duyamadik dr korkulacak bisey yok dedi ama tedirginim haftaya persembeye tekrar gidecegiz.

Gözün aydin canım insallah hayirlar getirsin evine ...

Arkadaslar bugun bir haber aldım..henüz iki yıllık evli bı tanıdığım 4 aylık hamile ..ve dün gece ani bı kalp krizi ile babasını kaybetti..acisi büyük..dularimizda onuda unutmayalım..Allah sabır versin bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah..

Sagol canim dr ikiz deyince cok sasirdim beklemiyordum.darisi sana olsun insaALLAH

Mrb mira bende yeni uye oldum.. birkac soru sorcm yrdimci olursn cok sevinrm. Dr un 3.bhcg den sonra bir daha bhcg istedimi yada nasil takip etti ara ara usg ilemi yoksa direk 2hf sonra gel bakalim deyincemi kese gorun du cvplarsan cok sevirim

Mrb mira bende yeni uye oldum.. birkac soru sorcm yrdimci olursn cok sevinrm. Dr un 3.bhcg den sonra bir daha bhcg istedimi yada nasil takip etti ara ara usg ilemi yoksa direk 2hf sonra gel bakalim deyincemi kese gorun du cvplarsan cok sevirim

10.,12.,14. Gun degerlerine bakti ve 2 hafta sonra gel ultrasona alayim dedi gecen hafta gittim keseleri gordum.ALLAH izin verirse bu persembede kalp atislari icin gidecegim insaALLAH duyarim

Bol bol,ici dolu,saglikli ve bi suru yumiyumlarin olsun.guzelce dollensinler,annelerine simsiki tutunup yuzunu guldursunler

sabah alındı 5 yumiyumum.. inşallah döllenirler. yarını zor edicem heyecandan..
doktorum anesteziye gerek duymadı fazla ilaç almayım diye. bi rahatsızlığım var ve o yüzden çok dikkat ediyor. böyle dikkatli olması kendimi güvende hissettiriyor..
Rabbim hayırlısını verir inşallah..

RABBIM gonul muradini versin canim

Arkadaslar bugun bir haber aldım..henüz iki yıllık evli bı tanıdığım 4 aylık hamile ..ve dün gece ani bı kalp krizi ile babasını kaybetti..acisi büyük..dularimizda onuda unutmayalım..Allah sabır versin bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah..

Yarın transfer günüm.. Dua edin ne olur..

Ey büyük Allah'ım..
Sen ki varlık ağacını yokluğun karanlık köklerinden çıkarıp vücuda getirensin..
Sen ki kalbimi bir nutfe gibi rahmetinin rahminde besleyip büyütensin..
Kalbime değen sızıları ince ince söz eyle..
Yüzüme değen gözyaşımı damla damla rahmet eyle..
Dudağıma değen heceleri deste deste dua eyle..

Ekleyecek soz yok sadece gonulden gelen bir AMİİİNNNNN

Allah sabır versin. Bebişi de sağlıkla gelsin inş. canım

Ekleyecek soz yok sadece gonulden gelen bir AMİİİNNNNN

doktorum aradı, embriyolar iyi durumda cumaya kdr bekleyip 5. gün transferi yapmak istiyorum dedi. tek embriyo koyacağından o da gerildi biraz sanırım olumsuz sonuçlanırsa diye.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..

Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım Rabbim ne derse o bu işler 3. 5. güne bakmıyor ben iki defa 5. gün transferi oldum ama negatif bu kez 3. gün denediler inşallah vakti saati gelmiştir yeterki Rabbim ol desin bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…