hayata yeniden başlamak

derdimnaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
42
-1
6
30
Daha önceden de açtığım konular var. Aşırı toksik bir ilişki yaşadım. 10 yıl. yakın bir erkek arkadaşımlar konuşup mesajlaştım diye aldattın damgası yiyip 10 senem aldatmadığımım kanıtlamakla geçti. Bu süre içinde arkadaş iş aile neredeyse hepsini kaybettim. şimdi ayrıldık. Yine onun zoruyla. Aslında düşünüyorum da başından beri hiç evlenmek istememişim.o yüzden verdiğim sözleri hep bozmuşum. İlişkiden beklediğimi alamadıkça öfkelenip o öfke zamanla nefrete dönüşmüş.

yazdıkça yazası geliyor insanın...

Terapiye gidecek maddi durumum yok. Derdimi anlatacağım kimse de kalmadı etrafımda olanlarda artık aynı konu dinlemek istemiyorlar. Herkes ayrıl git dedi dinlemedim. Şimdi çok büyük pişmanlık kapladı içimi. istekleri ilk başlarda yapılır şeylerdi. Ama beni sanki içime başka biri varmış gibi yapma diy kemirdi içimi yapmadım bende. Sevgisini de kaldıramadım. çok derin çok fazla seviyordu ilk başlarda. Ben bunu da kaldıramadım ağır geldi. çünkü oda aynı sevgi ilgiyi bekledi. Şimdi herşey için çok geç artık iş yok ailem benden nefret ediyor, arkadasım yok kimsem yok . İçimi döktüğüm defterler bile artık almıyor kalemler bile yazmak istemiyor sanki sızlanmamı dinlemek istemiyor kimse.

Ben hala biten ilişkimin arkasından keşkeler düşünürken nasıl yeni hayata başlayacağım. Hafızamdan silmek istiyorum herşyi

İş yok yazmışsınız. Bir mesleğiniz var mı? Eğitim durumunuz nedir bilmiyorum, bir iş bulup çalışmaya başlayın. Böylece terapi alacak parayı da kazanmış olursunuz ve gün boyu boş boş oturup biten ilişkinizi düşünmezsiniz.

Merhabalar,
Yaşınız kaç acaba?

Evet lisans mezunuyum. 4 yıl özel sektörde çalışıp eski sevgilim istifa ettirtmişti. sebebide kız arkadaşlaımla aynı saatte yemek yiyorum diye

Evet lisans mezunuyum. 4 yıl özel sektörde çalışıp eski sevgilim istifa ettirtmişti. sebebide kız arkadaşlaımla aynı saatte yemek yiyorum diye
Neden işsizsiniz diye sormadım bakın, kim işten çıkardı diye de sormadım. İş bulup çalışın dedim. Siz ise eski sevgiliye bağladınız. Her konuyu kıvırıp eski sevgiliyi anlatacak yer aramaktan vazgeçin.
Şu an konumuz eski sevgili değil çünkü. Siz, hayata nasıl devam edeceğim diye sordunuz biz de nasıl devam edeceginizi konuşuyoruz. Sevgilinizden bize ne? Öyle değil mi?

Hiç vakit kaybetmeden işe gir. Maddi olarak kendini topla . Ayağa yeniden kalk. Yeniden çevren olur yeni arkadaşlıllar edinirsin . En büyük intikam kendinin her geçen gün daha iyi daha güçlü olması. Çek bir çizgi herşeye herkese. Düşünme sızlanma yaşanması gerekiyormuş yaşanmış.Allahım yeniden başlayanların yardımcısıdır.

27 yaşındayım.
Öncelikle yapacağınız ilk şey bir işe girmek olmalı . Bir meşgalenizin olması hem sizi toksik fikirlerden uzak tutar , hem ailenizin cevrenizin gözünde yavaş yavaş itibarınızı artırır, kendi hayatınızı yoluna sokmaya çalışan biri izlenimi yaratır, bu da ailenizin size sataşmasını yavaş yavaş engeller. Eğer amacınız kamu ise bir yandan KPSS ye çalışın evet yorulabilirsiniz ama hızlı bir şekilde hayat inşa etmeniz gerek. 27 çok kavşakta bir yaş şu yaşta verdiğiniz doğru karar hayatınızı hızlı bir şekilde toplarken yanlış karar malesef dönülmesi zor yollara sokar. Para ve iş birinci önceliğiniz olmalı. Parasız ne terapi olur, ne bakım, ne alışveri ne de itibar.

Haklısınız ama sürekli herşeyi açıklama kanıt sunma huyum düşüncelerim var asla kedimi anlatamıyorum.

erkek arkadaş kararı ile işten ayrılmak.. toksik bir ilişkiyi 10 yıl devam ettirmek.. burda kendinizle ilgili yol almanız gerek önce

güzel manipüle etmiş sizi kendine bağımlı kılmış baksanıza, takıntı yapmışsınız oda sanırım anarşizm kurucularından kedinin fareyle oynaması gibi oynamış biraz gerçekleri görmeniz lazım silkinmeniz sonra da iş

Neden yaptınız? Benimde ilişkim toksikti üç yıl sürdü iki ay önce bitti. Büyük konuşmak istemiyorum ama neden bu kadar boyun egdiniz?

Haklısınız ama sürekli herşeyi açıklama kanıt sunma huyum düşüncelerim var asla kedimi anlatamıyorum.
Yavaş yavaş toparlayacaksiniz, ondan bağımsız bir birey olduğunuzu göreceksiniz kendinize zaman verin 10 yıl çok uzun bir süre.. Arkadaşların dediği gibi önce bir iş.. Arkası gelecektir..

Şimdi ayağa kalkıp yeniden başlarsanız eskisinden daha güçlü olacaksınız. Neden derseniz Geçmişte yaşanmamışlıklar , aşklar , sevgiler , üzüntüler , acılar , hatalar , kızgınlıklar , öfkeler ve belli ki daha saymakla bitmez yaşanmışlıklarınız var. Bu yaşadıklarınızdan tek tek ders çıkartıp Sağlam bir şekilde ayağa kalkmanız gerekiyor inanın buna sağlam düşüşü gören insanlar hayata yeniden başlayınca öyle güçlü oluyorlar ki çok büyük başarılara ulaşan kişiler oluyorlar. Sizde geçmişte yaşadığınız olumsuz olayları avantaja dönüştürerek Yaşadıklarınızdan ders çıkartıp Artık deneyimli kararlı ve güçlü şekilde hayata yeniden başlayın

Kafanızın toparlanması için acil iş bulmanız gerekir İş aramaktan vaz geçmeyin biran önce iş bulup çalışın. Mesleğiniz nedir bilmiyorum fakat mesleğinizde kendinizi geliştirebileceğiniz kurslara yada mesleki seminerler vb şeylere katılın kendinizi mesleki anlamda geliştirdikçe kariyer yapma şansınız o kadar artacaktır. Kariyer yapmak ve başarılı olmak size güç verecektir.

Para kazanınca psikolojik destek alın alın ki daha sağlıklı yollar katetin. Hobi kurslarına gidin size iyi gelecek bir hobiniz olsun Yaşadığınız şehirdeki Aktivitelere katılın Doğa kulüpleri gibi aktiviteler olabilir. Gezi turları olabilir Bu tür aktiviteler size hem iyi gelecek hem de yeni çevre edinme avantajları sunacaktır.

Çok çalışın kendinizi çok geliştirin bol bol kitap okuyun ( psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarını tavsiye ederim) Eksik olduğunuz konularla ilgili araştırmalar yapın. muhakkak Bir konuda uzmanlığınız olsun. Dil öğrenin hiç durmadan geliştirin kendinizi. Herkesten çok çalışınki kaybettiğiniz yılları doldurabilin geçmişte boşa geçen zamanlarınızı yakalayın

Neden yaptınız? Benimde ilişkim toksikti üç yıl sürdü iki ay önce bitti. Büyük konuşmak istemiyorum ama neden bu kadar boyun egdiniz?
çevremde kimseyi bırakmayıp duygusal olarak sadece ona bağlı olmamı sağladı. cinsel beraberlik yaşadığım içinde cahllik edip kendimi ona bağladım.ondan başka kimseyle olamaz diye. Ama artık yeni biriyle tanışmak istiyorum. yeni şeyler yaşamak isiyorum. tabiki bunlara çok zaman var ama bana sürekli ayrıılrsak diktirirsin diyordu çözümü kolay tek dert ettiğin bumu diye. ama ilerideki hayatıma alacağım insana yalan söylemek de istemem. Çünkü bu ilişkimde çok fazla yalan söyledim. hayatıma mani olan konularda tabi yalan söylemek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…