Kendinizi degistirmeye calisin. Yoksa dunya sizin icin degismez. Siz degisirseniz hayatiniz degisir.Biraz içimi dökmek istiyorum kızlar neredeyse yaşım 30 ama yüzüm hiç gülmedi hengi kapıya gitsem vefasizlikla karşılaştım yzuu çok yumuşak olduğu için ben herkesin dedigini yapardım bana gelince yapmazdi kimse çoğu kez salak yerine kondum artık çok sıkıldım bunaldim bu hayatan
Bide cok kandiriliyorum bu 3ncok b3ni yoruyoKendinizi degistirmeye calisin. Yoksa dunya sizin icin degismez. Siz degisirseniz hayatiniz degisir.
Mesela nasil kandiriliyorsunuz?Bide cok kandiriliyorum bu 3ncok b3ni yoruyo
Ornegin arkadasim dugunume hesiye al bende sana alırım dedi aldim neyse salak ben sonrada benim düğünüme gelince dünyanın lafını söyledi almamak için ve almadida bende engeli bastım hakaret edip almamasına bisey demiyorum ama söyledi sözler canımı sıktı ve bu kişinin elinde var eşi polis kendi memurMesela nasil kandiriliyorsunuz?
Bana hediye mi al dediOrnegin arkadasim dugunume hesiye al bende sana alırım dedi aldim neyse salak ben sonrada benim düğünüme gelince dünyanın lafını söyledi almamak için ve almadida bende engeli bastım hakaret edip almamasına bisey demiyorum ama söyledi sözler canımı sıktı ve bu kişinin elinde var eşi polis kendi memur
Boyle ksileri hayatinizdan cikrtmaktan baska careniz yok. En basta kendi butcenize gore istediginizi almaliydiniz ama karsilik beklemekte bana cok dogru gelmiyor.Ornegin arkadasim dugunume hesiye al bende sana alırım dedi aldim neyse salak ben sonrada benim düğünüme gelince dünyanın lafını söyledi almamak için ve almadida bende engeli bastım hakaret edip almamasına bisey demiyorum ama söyledi sözler canımı sıktı ve bu kişinin elinde var eşi polis kendi memur
nasıl bir arkadaşmiş ya.. merak etme sana yaptığı gibi başkalari da ona yapar.. bu hayat herşey karşılıklı. bu yüzden bunlara yorma... Allah büyük yaşatmadan ölmezmiş.. Arkadaşın çok büyük ayip etmiş birisi de ona ayıp edecek.. sen kendi hayatina bak.. ve gel arkadaşın olalım:)Ornegin arkadasim dugunume hesiye al bende sana alırım dedi aldim neyse salak ben sonrada benim düğünüme gelince dünyanın lafını söyledi almamak için ve almadida bende engeli bastım hakaret edip almamasına bisey demiyorum ama söyledi sözler canımı sıktı ve bu kişinin elinde var eşi polis kendi memur
Aynen düğünüm var ne biçim arkadaşın hediye almiycakmiyim bende sana alırım carr curt sakalına doymayim isteBana hediye mi al dedi
Diyoeumya yüzüm yumuşak diye kimseyi kırmak istemiyorum ama sonra yapılan zoruma gidiyoYani aslinda sorunun temeli sizde oldugunu farlindasiniz. Insanlar cogunlukla kendi cikarlarini düsünür. Sizi cok kullaniyorlarsa bu cizgilerinizin olmamasindan ve hayir demediginiz icin. Önce kendinizi korumayi ögrenmelisiniz.
Dalga geçme kiz zaten uzuluyorumnasıl bir arkadaşmiş ya.. merak etme sana yaptığı gibi başkalari da ona yapar.. bu hayat herşey karşılıklı. bu yüzden bunlara yorma... Allah büyük yaşatmadan ölmezmiş.. Arkadaşın çok büyük ayip etmiş birisi de ona ayıp edecek.. sen kendi hayatina bak.. ve gel arkadaşın olalım:)
bi düşüneyim diyeceksin hediye alp almayip benim kararim diyeceksin .almazsan da olur alsanda.. yinede hediye almiş oldun büyüklüğünü almişsin.. sana hediye almamak onun ayibi.Bide cok kandiriliyorum bu 3ncok b3ni yoruyo
Tamda bizim yörede şöyledir sen düğüne ödünç biseyler yapar goturusun senin düğünün oldugundada aldigin getirir getirmek mesele değil bana hakaret etmesi sorun ben ahireti dusunmuyomusum çıkarıymışım bana bunu demesiBoyle ksileri hayatinizdan cikrtmaktan baska careniz yok. En basta kendi butcenize gore istediginizi almaliydiniz ama karsilik beklemekte bana cok dogru gelmiyor.
Bende engelliyorum artık borç bole vermiyorumbi düşüneyim diyeceksin hediye alp almayip benim kararim diyeceksin .almazsan da olur alsanda.. yinede hediye almiş oldun büyüklüğünü almişsin.. sana hediye almamak onun ayibi.
insanlar çok degişik valla ben bu yüzden soğudum.. güvensizlik oluştu.. birine kolay arkadaş yapamiyorum.
Dalga gecem kiz sanada alırım bi hediyeAnam bana da senin gibi saf temiz bir arkadaş lazım valla bursadaysan bul beni
Diyoeumya yüzüm yumuşak diye kimseyi kırmak istemiyorum ama sonra yapılan zoruma gidiyo
Demek ki o kisi hicbir zaman sizin arkadasiniz olmamisOrnegin arkadasim dugunume hesiye al bende sana alırım dedi aldim neyse salak ben sonrada benim düğünüme gelince dünyanın lafını söyledi almamak için ve almadida bende engeli bastım hakaret edip almamasına bisey demiyorum ama söyledi sözler canımı sıktı ve bu kişinin elinde var eşi polis kendi memur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?