Hayatan cok bunaldim

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
31
Biraz içimi dökmek istiyorum kızlar neredeyse yaşım 30 ama yüzüm hiç gülmedi hengi kapıya gitsem vefasizlikla karşılaştım yzuu çok yumuşak olduğu için ben herkesin dedigini yapardım bana gelince yapmazdi kimse çoğu kez salak yerine kondum artık çok sıkıldım bunaldim bu hayatan

Kendinizi degistirmeye calisin. Yoksa dunya sizin icin degismez. Siz degisirseniz hayatiniz degisir.

Mesela nasil kandiriliyorsunuz?
Ornegin arkadasim dugunume hesiye al bende sana alırım dedi aldim neyse salak ben sonrada benim düğünüme gelince dünyanın lafını söyledi almamak için ve almadida bende engeli bastım hakaret edip almamasına bisey demiyorum ama söyledi sözler canımı sıktı ve bu kişinin elinde var eşi polis kendi memur

Bana hediye mi al dedi

Boyle ksileri hayatinizdan cikrtmaktan baska careniz yok. En basta kendi butcenize gore istediginizi almaliydiniz ama karsilik beklemekte bana cok dogru gelmiyor.

nasıl bir arkadaşmiş ya.. merak etme sana yaptığı gibi başkalari da ona yapar.. bu hayat herşey karşılıklı. bu yüzden bunlara yorma... Allah büyük yaşatmadan ölmezmiş.. Arkadaşın çok büyük ayip etmiş birisi de ona ayıp edecek.. sen kendi hayatina bak.. ve gel arkadaşın olalım:)

Yani aslinda sorunun temeli sizde oldugunu farlindasiniz. Insanlar cogunlukla kendi cikarlarini düsünür. Sizi cok kullaniyorlarsa bu cizgilerinizin olmamasindan ve hayir demediginiz icin. Önce kendinizi korumayi ögrenmelisiniz.
Diyoeumya yüzüm yumuşak diye kimseyi kırmak istemiyorum ama sonra yapılan zoruma gidiyo

Dalga geçme kiz zaten uzuluyorum

Bide cok kandiriliyorum bu 3ncok b3ni yoruyo
bi düşüneyim diyeceksin hediye alp almayip benim kararim diyeceksin .almazsan da olur alsanda.. yinede hediye almiş oldun büyüklüğünü almişsin.. sana hediye almamak onun ayibi.
insanlar çok degişik valla ben bu yüzden soğudum.. güvensizlik oluştu.. birine kolay arkadaş yapamiyorum.

Boyle ksileri hayatinizdan cikrtmaktan baska careniz yok. En basta kendi butcenize gore istediginizi almaliydiniz ama karsilik beklemekte bana cok dogru gelmiyor.
Tamda bizim yörede şöyledir sen düğüne ödünç biseyler yapar goturusun senin düğünün oldugundada aldigin getirir getirmek mesele değil bana hakaret etmesi sorun ben ahireti dusunmuyomusum çıkarıymışım bana bunu demesi

Bende engelliyorum artık borç bole vermiyorum

Diyoeumya yüzüm yumuşak diye kimseyi kırmak istemiyorum ama sonra yapılan zoruma gidiyo

Bende eskiden sizin gibiydim. Aman kimse kirilmasin, aman herkes beni kabul edip sevsin felan. Ama isin gercegi öyle olmuyor iste. Insanlari kirmaya gerek yok, gerci kirilmak isteyen yine kirilir, ama saglikli iletisim, kendini kullandirmamak öz sayginiz acisindan ve kendi hayat enerjiniz acisindan cok önemli. Siz kendinize dikkat etmezseniz zamanla sagliginiz da zarar görecek. Kronik stres kronik hastaliklara da yol aciyor. O yüzden cevrenizi iyi secin, fazla verici olmayin (buna aile üyeleri dahil!) Ve kendinize dikkat edin.

Demek ki o kisi hicbir zaman sizin arkadasiniz olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…