ben varım . Allah sağlıkla sınamasın hiçbir zaman diyerekten devam ettim yoluma hep. Ailece çok sıkıntılar zorluklar yaşadık . Aşk konusunda zaten tam bir ümitsiz vakaydım. Bi sevgilim olmuştu sonra bir 8 sene kadar yalnızdım

yaşımda çok küçük değil şuan 30um yani.
İlk işe başladığım zaman yol yemek her şey dahil 500 tl bile almıyordum ki bahsettiğim zaman 4 yıl öncesi falan. (part time) Ama işte muhtaçtım şükrediyordum en azından kendime yetmeye çalışıyorum diye hala okuyordum çünkü. Patronum sapıktı aşırı mobbing uyguluyordu. Kaç kere hıçkırarak dayanamayıp ağladığımı biliyorum ofiste.
Neyse işte şimdi evlendim çok şükür çok güzel bir evliliğim var. Maddi durumumuz gayet iyi. Güzel bir işim var çok rahatım iyide kazanıyorum. Dünya turundayız şuan çok çokk uzak bir ülkeden yazıyorum :)
Benim tavsiyem bir adama yada ilişkiye odaklanmak yerine kendine odaklan. Zamanı gelince zaten o doğru ilişkinin içinde bulacaksın kendini. Sahip olduklarına sükredip daha iyisi için neler yapabileceğine odaklanman seni her zmaan ileriye taşıyacaktır. Aşkta arayarak bulunmuyor, olmuyorsa oldurtmaya çalışmak seni yıpratır